Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης εως 21"

Giorgos3924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum! :-)

Σκεύτομαι να αγοράσω μια καινούργια τηλεόραση LCD μικρών διαστάσεων μέχρι 21".

Συγκεκριμένα ενδιαφέρομε να παίζει και ταινίες απο τη USB θύρα (με φλασακι) σε μορφή avi, mpeg, mp4, mkv κλπ... μαζί με διάφορους τύπους υπότιτλων...

Η μόνη που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι αυτή:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-M2062D-PC-LCD-TV-Monitor-20-M2062D-PC.htm

Αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί να παίξει αρχεία βίντεο με υπότιτλους.

Υπάρχει τέτοιος media player στη συγκεκριμένη τηλεόραση;

Άν όχι, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια με τέτοια δυνατότητα;

Ευχαριστώ! :-D

Δημοσ.
Οσο αφορα την θυρα usb παντως κανει λογο για αναπαραγωγη μουσικης και φωτογραφιων..

Ναι αυτό το αναφέρει! Ίσως ενοεί αναπαραγωγή mp3

Πώς μπορούμε να μάθουμε περισσότερα στοιχεία για το μοντέλο;

Επισκέπτης
Δημοσ.

και εγώ έχω την αντίστοιχη σε 23" και λέει ότι δεν παίζει ταινίες αλλά μόνο αρχεία JPEG και MP3 αλλά το έχω ψάξει και γίνετε να παίξει χρειάζεσαι ένα ειδικό τηλεκοντρόλ να μπεις σε ένα κρυφό μενού και να το ενεργοποιήσεις!η δικιά μου είναι η M2362D οπότε φαντάζομαι και σε αυτήν που κοιτάς θα γίνετε αυτό αφού είναι ίδιες μόνο οι ίντσες αλλάζουν!

Δημοσ.
και εγώ έχω την αντίστοιχη σε 23" και λέει ότι δεν παίζει ταινίες αλλά μόνο αρχεία JPEG και MP3 αλλά το έχω ψάξει και γίνετε να παίξει χρειάζεσαι ένα ειδικό τηλεκοντρόλ να μπεις σε ένα κρυφό μενού και να το ενεργοποιήσεις!η δικιά μου είναι η M2362D οπότε φαντάζομαι και σε αυτήν που κοιτάς θα γίνετε αυτό αφού είναι ίδιες μόνο οι ίντσες αλλάζουν!

Τί ενοείς ειδικό τηλεκοντρόλ;

Πού μπορώ να το βρώ; Θα παίζει κανονικά avi, mpeg, mkv, mp4 κλπ...;

Δημοσ.

Για διαβασε λιγο εδω μηπως και κανεις κατι.:-)

Δημοσ.

Τώρα αυτό το θέμα διάβαζα...

Φαίνετε αρκετά χρήσιμο, θα ρωτήσω εκεί για απορίες!

Μπορεί να επιλέξω άλλο μοντέλο.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Επισκέπτης
Δημοσ.

mkv όχι απ' όσο ξέρω!διάβασε εδώ http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/1090594-lg-m2363d-pz-could-i-play-videos.html μήπως και καταλάβεις τίποτα λίγο που κοίταξα εγώ θέλει με κάποιον τρόπο να μπούμε στο service menu και μετά να αλλάξουμε κάτι το λέει στο link που σου δίνω διάβασε το μπας και βρεις τίποτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...