eliascm21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Χαιρετώ! Αυτό που θέλω είναι πάνω σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι να προσθέσω λόγια ή ατάκες από άλλα Mp3 κομμάτια. Θέλω δηλαδή κάτι σαν το Windows movie maker αλλά για mp3!!! Αυτό που θέλω να κάνω είναι το πλέον στοιχειώδη νομίζω, για αυτό θέλω να μου προτείνεται κάποιο πρόγραμμα που να είναι FREE, όσο πιο απλό γίνεται και να κάνει τη δουλειά που θέλω. Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Audacity, φίλε! Απλό δεν είναι, πρόκειται για κανονικό audio editor με τα όλα του. Αλλά αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται με εύκολο τρόπο: Υποστηρίζει πολλαπλά tracks, οπότε κάνεις import τα κομμάτια που θέλεις (ή record από κάποιο μικρόφωνο, αν θέλεις π.χ. να προσθέσεις τη φωνή σου) και στο τέλος πηγαίνεις στο μενού Tracks > Mix and Render για να βγει ενιαίο το αποτέλεσμα.
eliascm21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Audacity, φίλε! Απλό δεν είναι, πρόκειται για κανονικό audio editor με τα όλα του. Αλλά αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται με εύκολο τρόπο: Υποστηρίζει πολλαπλά tracks, οπότε κάνεις import τα κομμάτια που θέλεις (ή record από κάποιο μικρόφωνο, αν θέλεις π.χ. να προσθέσεις τη φωνή σου) και στο τέλος πηγαίνεις στο μενού Tracks > Mix and Render για να βγει ενιαίο το αποτέλεσμα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, αυτό που ήθελα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.