THEMACHINE Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ξέρει κανείς πως μπορώ να καταλάβω αν όντως το laptop μου είναι συνδεδεμένο με το ρουτερ με wireless N? και τα 2 υποστηρίζουν αυτό το πρωτόκολο.
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Στις ιδιότητες της ασύρματης σύνδεσης δε φαίνεται η ταχύτητά της; Σε WinXP φαίνεται πάντως, σε Win7 δε θυμάμαι...
THEMACHINE Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δηλαδή που πρέπει να πάω για να το δω αυτό? Λίγο πιο αναλυτικά? Ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Στο system tray (κάτω δεξιά στην οθόνη, πάνω στην task bar) υπάρχει το εικονίδιο της ασύρματης σύνδεσης. Αν κάνω διπλό click, βλέπω ότι είμαι συνδεδεμένος στα 54Mbps. Αυτά σε WinXP, όπως είπα.
THEMACHINE Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Χμμμ..... εγώ έχω windows 7 και όντως δεν μπορώ να το δω.....κανείς άλλος καμιά ιδέα?
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αριστερό click στο εικονίδιο της ασύρματης σύνδεσης -> δεξί click στο εικονίδιο της σύνδεσής σου στο menu που θα εμφανιστεί -> κατάσταση. Αν η ταχύτητα είναι >54Mbps είναι N. Αν είναι <= 54Mbps ίσως είναι G.
THEMACHINE Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ πολύ....150 είναι άρα με Ν είμαι συνδεδεμένος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.