Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σας!!! Χτες βρηκα ενα iphone 3gs 32gb... ειχα παει στην παραλια με την παρεα μου και το βρηκαμε πανω σε μια ξαπλωστρα... Σκεφτηκα να το παω στην αστυνομια αλλα πραγματικα δεν μπορουσα γιατι ηταν μακρια το τμημα... Αυτη τη στιγμη το εχω στα χερια μου εγω... Υπαρχει η περιπτωση να το βρουν και να με κατηγορησουν για κλοπη???? Τι να κανω???
isay Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Τώρα εσύ θες να μάθεις πως να το γυρίσεις στον ιδιοκτήτη ή ότι αν το κρατήσεις πως να μη σε πιάσουν; Κάνε ότι σε προστάζει η συνείδηση σου. Κάτι ακόμα. Αν το προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει εγκαταστήσει το κατάλληλο λογισμικό, ναι μπορεί να σε βρει.
Smaug Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Να πάρεις τηλέφωνο κάποιο απο τα ονόματα που βγάζει στα recents και να το επιστρέψεις. Αν έχει κλείσει απο μπαταρία βρές να το φορτίσεις και κάνε το παραπάνω. Αν έχει sim lock βάλε μια δική σου μέσα και επανέλαβε τα παραπάνω. Αν έχει βάλει κωδικό ψάξε με το serial number του τις μεγάλες εταιρίες κινητής για να τον βρείς. A.E.K. είσαι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 A.E.K. είσαι. Ε,ναι.Αν ησουν γαυρος ή βαζελος,ισως και να χες δικαιολογια για να το κρατησεις
gs20309 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σας!!! Χτες βρηκα ενα iphone 3gs 32gb... ειχα παει στην παραλια με την παρεα μου και το βρηκαμε πανω σε μια ξαπλωστρα... Σκεφτηκα να το παω στην αστυνομια αλλα πραγματικα δεν μπορουσα γιατι ηταν μακρια το τμημα... Αυτη τη στιγμη το εχω στα χερια μου εγω... Υπαρχει η περιπτωση να το βρουν και να με κατηγορησουν για κλοπη???? Τι να κανω??? όπωσδηποτε να ακολουθήσεις τα βήματα των από πάνω και να το γυρίσεις στον ιδιοκτήτη του. φαντάσου να έχανες εσύ το κινητό σου, δεν θα ήθελες κάποιος να στο δώσει πίσω ; κάτι μου λέει ότι κάποιος κάπου θα κλαίει τώρα............
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Πραγματικά ευτυχισμένος αισθάνεσαι όταν κάνεις ευτυχισμένους τους γύρω σου. Δωσ'το και θα με θυμηθείς.
disqualified Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 εννοειται οτι θα κανεις ο,τι χρειαστει ωστε το κινητο να φτασει παλι στον ιδιοκτητη του
kosmasgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 γύρνα το στον ιδιοκτήτη και πάτε να πιείτε κανα μπουκάλι στα μπουζούκια στην υγειά σου Να εύχεσαι να το έχει κανα καλό γκομενάκι
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Και μια ερώτηση: τι έκανες τέτοια εποχή στην παραλία?
spid_x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Φιλε γυρισε τον στον ανθρωπο . Ο αεκτζης εχει μπεσα
pan-pan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ωχ δεν μιλάει μαλλον θα το κρατήσει! Μην απαντήσει και απο κάτω λέει send from iphone
isspro Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μην απαντήσει και απο κάτω λέει send from iphone xaaxaxax καλο! βασικα παιδια το ιδιο κιν. εχω και εγω και αν το εχανα θα εμενα στον τοπο... εγω θα το επεστρεφα γιατι "δεν κανω οτι δε θελω να μου κανουν" {εκτος αν μιλαμε για γυναικες που θελουν λιγο παραπανω adventure } και οπως ειπαν και τα παιδια δωστο γιατι εισαι αεκ και αν και παναθηναικος, ειμαι απο φιλαδελφεια και 9 στους 10 φιλους που ειναι αεκ θεωρω οτι (οι περισσοτεροι)θα το επεστρεφαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.