Προς το περιεχόμενο

iphone

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα σας!!! Χτες βρηκα ενα iphone 3gs 32gb... ειχα παει στην παραλια με την παρεα μου και το βρηκαμε πανω σε μια ξαπλωστρα... Σκεφτηκα να το παω στην αστυνομια αλλα πραγματικα δεν μπορουσα γιατι ηταν μακρια το τμημα... Αυτη τη στιγμη το εχω στα χερια μου εγω... Υπαρχει η περιπτωση να το βρουν και να με κατηγορησουν για κλοπη???? Τι να κανω???

Δημοσ.

Τώρα εσύ θες να μάθεις πως να το γυρίσεις στον ιδιοκτήτη ή ότι αν το κρατήσεις πως να μη σε πιάσουν; Κάνε ότι σε προστάζει η συνείδηση σου. Κάτι ακόμα. Αν το προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει εγκαταστήσει το κατάλληλο λογισμικό, ναι μπορεί να σε βρει.

Δημοσ.

Να πάρεις τηλέφωνο κάποιο απο τα ονόματα που βγάζει στα recents και να το επιστρέψεις. Αν έχει κλείσει απο μπαταρία βρές να το φορτίσεις και κάνε το παραπάνω. Αν έχει sim lock βάλε μια δική σου μέσα και επανέλαβε τα παραπάνω. Αν έχει βάλει κωδικό ψάξε με το serial number του τις μεγάλες εταιρίες κινητής για να τον βρείς.

A.E.K. είσαι.

• Moderators
Δημοσ.

A.E.K. είσαι.

Ε,ναι.Αν ησουν γαυρος ή βαζελος,ισως και να χες δικαιολογια για να το κρατησεις:lol:

Δημοσ.
Καλησπερα σας!!! Χτες βρηκα ενα iphone 3gs 32gb... ειχα παει στην παραλια με την παρεα μου και το βρηκαμε πανω σε μια ξαπλωστρα... Σκεφτηκα να το παω στην αστυνομια αλλα πραγματικα δεν μπορουσα γιατι ηταν μακρια το τμημα... Αυτη τη στιγμη το εχω στα χερια μου εγω... Υπαρχει η περιπτωση να το βρουν και να με κατηγορησουν για κλοπη???? Τι να κανω???

όπωσδηποτε να ακολουθήσεις τα βήματα των από πάνω και να το γυρίσεις στον ιδιοκτήτη του. φαντάσου να έχανες εσύ το κινητό σου, δεν θα ήθελες κάποιος να στο δώσει πίσω ; :-(

κάτι μου λέει ότι κάποιος κάπου θα κλαίει τώρα............

Δημοσ.

γύρνα το στον ιδιοκτήτη και πάτε να πιείτε κανα μπουκάλι στα μπουζούκια στην υγειά σου ;) Να εύχεσαι να το έχει κανα καλό γκομενάκι ;)

Δημοσ.
Μην απαντήσει και απο κάτω λέει send from iphone

xaaxaxax

καλο!

βασικα παιδια το ιδιο κιν. εχω και εγω και αν το εχανα θα εμενα στον τοπο... εγω θα το επεστρεφα γιατι "δεν κανω οτι δε θελω να μου κανουν" {εκτος αν μιλαμε για γυναικες που θελουν λιγο παραπανω adventure ;)}

και οπως ειπαν και τα παιδια δωστο γιατι εισαι αεκ και αν και παναθηναικος, ειμαι απο φιλαδελφεια και 9 στους 10 φιλους που ειναι αεκ θεωρω οτι (οι περισσοτεροι)θα το επεστρεφαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...