takis_tz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ψάχνω λογισμικό για να σχεδιάσω pert και gantt charts. Μου είπαν για το Μs Project. Έχετε καμια ιδέα πώς μπορώ να το βρω? Όχι trial όμως.
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το Ms Project είναι εμπορικό προϊόν, οπότε είτε trial είτε τ αγοράζεις είτε ψάχνεις κάτι σε freeware...
takis_tz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 προσπάθησα να το κατβάσω σε trial εκδοση, αλλα είχα προβληματα. Καταρχήν το κατεβάζει σε iso. Μετά όμως που πάω να κάψω το cd και να το τρέξω από εκεί , δεν τα καταφέρνω. Ξέχωρα ότι το nero δεν το γράφει και το καίω από τα windows...!!
takis_tz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Tελικά έβαλα ένα trial του Project. Έχω όμως δυο ερωτήσεις: 1-Πώς δημιουργώ ένα PERT Chart? 2-Όταν φτιάχνω το Gantt Chart, μου υπολογίζει τον μηνα όχι ημερολογιακα (δηλ 30 ημερες) αλλα αναλογα με το ποσες εργασιμες έχει. Αυτο όμως ανατρέπει τον αρχικό μου σχεδιασμό , αφού ο προγραμματισμός εργασιών που έχω κάνει είναι με βάση τις 30 ημερες/μηνα...
Zazula Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Προφανώς εσύ κατέβασες το MS Project 2007. Εγώ έχω το 2003, όπου αυτά που ρωτάς γίνονται ως εξής: Για το PERT Chart, επιλέγεις Network Diagram (από το View). Για τις επιλογές PERT Analysis, πηγαίνεις View > Toolbars > PERT Analysis. Για τις μη εργάσιμες μέρες, θέλεις να υπολογίζονται ως κανονικές (ώστε ο μήνας να είναι 30 ημερών); Αυτό γίνεται από Tools > Change Working Time. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά...
papalive Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το καλυτερο ειναι εδω: http://elearning.teiser.gr/mod/resource/view.php?id=2798 το πρωτο.
isay Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το καλυτερο ειναι εδω: http://elearning.teiser.gr/mod/resource/view.php?id=2798 το πρωτο. papa διόρθωσε το λινκ ή γράψε το όνομα του προγράμματος. Θέλει κωδικό για εκεί που παραπέμπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.