quiper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 γεια σας παιδια! λοιπον μετα απο καποιο σοβαρα προβλημα με ιους και αφου <πιστευω> οτι τους ξεφορτωθηκα μου εμεινε το εξης . οταν κατεβαζω καποια εφαρμογη προγραματος δεν μπορω να του κανω εγκατασταση με τιποτα. προφανως ο windows instaler δεν δουλευει. μπορω να του κανω απεγκατασταση και να τον επαναεγκαταστησω? βεβαια προσπαθησα αλλα δεν μου δινεται η δυνατοτητα.τον κατε βασα απο ms αλλα οταν κανω διπλο κλικ επανω του δεν συμβαινει τιποταυπαρχει καποια λυση γιαυτο? ....εκτος απο φορματ ! αυτη την στιγμη μου ειναι αδυνατο να το κανω! ---------- Προσθήκη στις 22:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:02 ---------- α ουτε επαναφορα μπορω να κανω!καπου διαβαζα οτι ο windows instaler εχει σχεση και με αυτο!
quiper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 windows xp sp3 ---------- Προσθήκη στις 22:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:19 ---------- αν μπω σε safe mode τι να κανω?
liopyr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εγκατάσταση του windows installer. Δοκίμασε να βάλεις πρώτα τον 3.1 και μετά τον 4.5
quiper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 σε safe mode ολα πηγαν καλα .οταν γυρισα σε κανονικη λειτουργια παπαλα.Δεν κανει εγκατασταση. μηπως πρεπει να κανω κατι ακομα?
quiper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 μετα απο μια μαχη με ιους trojans και αλλα συναφη τερατα και αφου ανεκαμψε το συστημα. ΑΝΕΚΑΜΨΕ?.... Ανακαλυψα οτι εχω χασει τον windows instaler.Και οτι μου λειπει καποιο στοιχειο activeX. Το πρωτο το ανακαλυψα γιατι οποια εφαρμογη προσπαθησω να τρεξω δεν συμβαινει τιποτα.Καιτο δευτερο οταν προσπαθησα να δω ενα video tutorial.Υπαρχει καποια λυση για αυτα. Η να εγκαταλειψω τον αγωνα?
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δώσε ένα screenshot με το ακριβές μήνυμα λάθους καθώς και Info για λειτουργικό. Δοκίμασε να κάνεις εκτέλεση το SFC /SCANNOW Θα χρειαστείς το cd του λειτουργικού.
quiper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ακουσατε Ακουσατε! οι ιοι και ολα αυτα που εφαγα στην μαπα... ειχαν επιφερει μια αναστατωση στην registry !!!! Και αντι εκει που ειναι τα κλειδια του windows instaler να ειναι αυτα που πρεπει να ειναι Ηταν ονοματα απο τραγουδια.Αντε να φτιαξεις παλι κλειδια.... Τελως παντων.Ολα καλα. Το pc παει σφαιρα. παντως δεν μπορειτε να φανταστητε σε ποσους τομεις ειχαν βαλει το χερακι τους οι ιοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.