DIMITRISG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εχω το nokia n900 το οποιο εχει debian Εγκατεστησα το pidgin αλλα εχω ενα μικρο προβλημα , οταν θελω να επιλεξω ενα smile ειναι πολυ μικρα και οχι μονο δεν τα βλέπω καλα αλλα εχω δυσκολία να τα επιλέξω με το δαχτυλο Θα προτιμουσα ενα σετ οπως εχει στα sms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Υποθετοντας οτι τα "μαμα" smileys* του pidgin εχουν μεγεθος 24*24, θες τουλαχιστον 32*32. Προτεινω αυτα http://gnome-look.org/content/show.php/Tango+Alternative+(PidginEmoticonTheme)?content=94465 Τα εικονιδια που φαινονται στο screenshot με τα μηνυματα εχουν μεγεθος 48*48! * Υπαρχει και "μαμα" σετ σε μικροτερη εκδοση 16*16, το οποιο και χρησιμοποιω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Τι λέει το n900 και γενικά το maemo γιατί είμαι για να το αγοράζω αυτές τις μέρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 διπλό ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Τι λέει το n900 και γενικά το maemo γιατί είμαι για να το αγοράζω αυτές τις μέρες.. ειμαι πολυ ευχαριστημενος κυριως γιατι εχω ενα τηλεφωνο κομπιουτερ με linux, μπορω να εχω ενα τερματικο με δικαιωματα root, η εγκατάσταση προγραμματων γινεται οπως και στο linux με αποθετηρια, και με το εργαλειο apt-get νομιζω αυτοι οι λόγοι ειναι αρκετοι ειναι περισσότερο κομπιουτερ απο τηλεφωνο ενω το iphone περισσότερο τηλέφωνο. Σου συνιστω να το αγορασεις αν σε ενδιαφερει να εχεις ενα κομπιπουτερ πάντα μαζί σου για μενα ηταν όνειρο ζωής αν εχεις και απεριόριστη συνδεση στο wap, θα εχεις παντου ιντερνετ Το προτιμω απο το netbook για το λόγο της ευκολιας μεταφορας αφου ειναι στο μεγεθος ενος κινητου τηλεφωνου Και μπράβο στην NOKIA που οικειοθελώς το αφησε ανοιχτο ωστε να μπορεις να κανεις οτι θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 είχα σκοπό να αλλάξω κινητό αλλά λέω να κάνω υπομονή 1 χρόνο με το παλιό μου Nokia N95 μέχρι να βγει κινητό με Mandriva Mini http://www.mandrivalinux.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=181:-mandriva-mini-----arm&catid=47:mandriva&Itemid=18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Υποθετοντας οτι τα "μαμα" smileys* του pidgin εχουν μεγεθος 24*24, θες τουλαχιστον 32*32. Προτεινω αυτα http://gnome-look.org/content/show.php/Tango+Alternative+(PidginEmoticonTheme)?content=94465 Τα εικονιδια που φαινονται στο screenshot με τα μηνυματα εχουν μεγεθος 48*48! * Υπαρχει και "μαμα" σετ σε μικροτερη εκδοση 16*16, το οποιο και χρησιμοποιω. οκ τα tango φαινονται μια χαρα ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν μπορεί, σε κάποιο παράλληλο σύμπαν θα υιοθετεί και η Sony Ericsson το mæmo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν μπορεί, σε κάποιο παράλληλο σύμπαν θα υιοθετεί και η Sony Ericsson το mæmo. γιατι δεν σου αρέσει η nokia ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν λέει μετά από 7 χρόνια sony ericsson fanboyσμού να το γυρίσω στο αντίπαλο δέος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 εγω ημουν πάντα και με τις δυο αυτες δηλαδη δεν υπηρχε περιπτωση να παρω τηλεφωνο άλλο απο nokia ή sony ericsson αλλα τελευταια η sony ericsson δεν ειναι όπως ηταν παλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Πάντως μια συσκευή με μαεμο ή αντροιντ θέλω να πάρω. Οι κάτοχοι τέτοιων συσκευών να μας γράψουν ένα δισέλιδο ριβιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 απότι εχω ακουσει το αντροιντ δεν ειναι ανοιχτο linux οπως το maemo. Εχεις konsola αλλα μαλλον με περιορισμενες δυνατοτητες. Ενω το maemo είναι κανονικη διανομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ναι, το αντροιντ είναι πολύ πιο κλειδωμένο - νομίζω ότι και οι συσκευές πάνε με συγκεκριμένα δίκτυα, πέραν του software. Βλέπω ότι maemo και moblin πανε προς ενωση http://en.wikipedia.org/wiki/MeeGo για να δουμε. Αναρωτιέμαι, υπάρχει έτοιμο iso για maemo on x86? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.