Προς το περιεχόμενο

Dvdplayer με πολλές δυνατότητες

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ψάχνω ένα dvdplayer που:

• να παίζει divX - Xvid

• να παίζει ελληνικούς υπότιτλους srt και αλλες μορφές

• να κάνει zoom στην εικόνα οπωσδήποτε (και στις ταινίες divX/Xvid)

• να παίζει ήχο για DTS 5.1 Ηχεία

• να έχει σχέσεις εικόνας 4:3, 4:3 pan & scan, 16:9 ευρεία

Τιμή μέχρι 100 €

Δημοσ.

Διαβασε (ρωτα συγκεκριμενα ) και για το toshiba xd-e500/600.

Το 500 ( εχει 4:3 , 16:9 στις επιλογες, παιζει dts , εχει zoom (σε dvd που το εχω δοκιμασει ) , και απο οσο εχω διαβασει αναγνωριζει srt με ελληνικους υποτιτλους στα divx κανονικα (δεν το εχω δοκιμασει ).Το 600 εχει και θυρα usb για την αναπαραγωγη καπιων αρχειων.Και ειναι γενικα πολυ καλο player και γρηγορο .Και στα λεφτα σου.

Δες και αυτο το θεμα που αναφερεται σε dvd player και divx/srt ελληνικους

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189651

Δημοσ.

Το θεωρώ την υπέρτατη κοτσάνα στις μέρες μας κάποιος που μπορεί να διαθέσει έως και 120 ευρώ να αγοράσει ένα επιτραπέζιο dvd player τη στιγμή που υπάρχουν με τα ίδια χρήματα και πολύ λιγότερα συσκευές media streamer που κάνουν πολλά περισσότερα από τα dvd player.(ethernet,DTS downmix,torrent,internet cast κλπ κλπ)

Δημοσ.
Το θεωρώ την υπέρτατη κοτσάνα στις μέρες μας κάποιος που μπορεί να διαθέσει έως και 120 ευρώ να αγοράσει ένα επιτραπέζιο dvd player τη στιγμή που υπάρχουν με τα ίδια χρήματα και πολύ λιγότερα συσκευές media streamer που κάνουν πολλά περισσότερα από τα dvd player.(ethernet,DTS downmix,torrent,internet cast κλπ κλπ)

δεν έχουν όλοι υπολογιστή ούτε γνωρίζουν την διαδικασία που χρειάζεται για να βάλεις τις ταινίες σε ένα media player φίλε μου πχ αν εγώ θέλω να πάρω ένα dvd για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων για να βλέπουν τα εγγονάκια τους .......

Δημοσ.

Δε βλέπω ταινίες στον υπολογιστή.Στον προτζέκτορα τις βλέπω με πανί.Στο θέμα μας τώρα υπάρχει κανα καλό ηχείο 5.1 ή dts στα 120€?Επίσης να παίρνει καλώδιο COAXIAL type digital audio

Δημοσ.
Δε βλέπω ταινίες στον υπολογιστή.Στον προτζέκτορα τις βλέπω με πανί.Στο θέμα μας τώρα υπάρχει κανα καλό ηχείο 5.1 ή dts στα 120€?Επίσης να παίρνει καλώδιο COAXIAL type digital audio

Μα ποιος σου είπε οτι είναι ΜΟΝΟ για υπολογιστή?

Ίσα ίσα.Εγώ το egreat M34 που έχω το έχω μόνιμα στο σαλόνι συνδεδεμένο με την τηλεόραση.Έχει υποδοχή HDMI , component , RCA , digital optical , USB και esata.

Όλες τις απαραίτητες συνδέσεις και με το παραπάνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...