sam4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Λεω να παρω το παραπανω router το οποιο υποστηριζει το πρωτοκολλο 802.11 n http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/TP-Link-Wireless-Modem-Router-N-Annex-A-300Mbps-TD-W8960N-TD-W8960N.htm. Εχω 2 laptop με 802.11 g, ενα desktop με ethernet και ενα e-great media player με usb stick 802.11 n. H ερωτηση μου ειναι θα παιζει το καθενα στο max των δυνατοτητων του ή θα δουλευει το router στο 802.11 g για να δουλευουν και τα laptop?? Μηπως να παρω το ιδιο στικακι που εχω στο egreat και να συνδεσω desktop-egreat μεταξυ τους?
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 α.desktop egreat δεν αξιζει διοτι δεν θα βγαινουν στο internet.β.θα ειναι ad hoc συνδεση.β.εγω δεν θα επαιρνα τp link>θα προτιμουσα κατι σε Netgear Η linksys που εχουν ενα μεγαλυτερο ονομα.και ναι το καθενα θα παιξει στο max των δυνατοτητων.αν μεταφερεις αρχεια μεταξυ g και N εννοειται οτι η μεγιστη μεταφορα θα ειναι οσο μπορει το g.
sam4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ο desktop θα ειναι συνδεδεμενος και στο router για Internet οποτε δεν θα μπορω μεσω windows να στελνω internet και στο egreat. Ασε που δεν με καιει και τοσο το ιντερνετ στο egreat. Απλα δε ξερω ποια ειναι η καλυτερη λυση. Router ή ad hoc?
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 router Οχι ad hoc.γιατι να εχεις το ενα pc να συνδεεται με μια καρτα στο internet και με αλλη καρτα στο egreat ειναι ....(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.