giorgos147 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Όσον αφορά το Install Other Os, δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα. Σίγουρα είναι πολύ ρομπιλίκι αυτό που συμβαίνει, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Φυσικά πρέπει να το κατακρίνουμε και ναι, να τα χώνουμε. Όπως δίνουμε τα εύσημα όταν κάνει κάτι καλό, έτσι τρώει και το κράξιμο όταν κάνει πατάτα. Πάντως πιστεύω ότι θα μείνει στην ιστορία αυτή η πατάτα... Λέγεται ότι το έκαναν αυτό ώστε να αφαιρέσουν διάφορες δυνατότητες. Αύριο-Μεθαύριο θα γνωρίζουμε πιστεύω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ένας φίλος (Νεάντερταλ) που δεν έχει Internet με το PS3, έχει την έκδοση 2.80 (3.15 είναι η τελευταία) και είναι ο μόνος που παίζει κανονικά. Πες του να αγορασει το t-shirt. He survived apocalyps3.
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Λέγεται ότι το έκαναν αυτό ώστε να αφαιρέσουν διάφορες δυνατότητες. Ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι από αυτά που γράφεις, ή εσύ έχεις κολλήσει σε κάτι άσχετο με το θέμα. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι το PS3 Phat, δεν παίζει τα παιχνίδια που έχουν Trophies, τα παιχνίδια που έχουμε αγοράσει από το PSN και δεν μπαίνει και στο PSN. Το Install Other OS, τι σχέσει έχει? Πες του να αγορασει το t-shirt. He survived apocalyps3. Ρε συ τρελαίνομαι... Και τρελαίνομαι γιατί σε αυτούς που τη κονσόλα την έχουν ως ένα PS2, με απλά λίγο καλύτερα γραφικά δεν παθαίνουν τίποτα και ούτε σκοτίζονται... Παίζουν το PS3 τους στης καλύτερη των περιπτώσεων σε μία HD Ready 20" και δεν τρέχει μία... Εμείς που είμαστε μέσα στα κόλπα τη τρώμε στον Κ@λ@! Και έρχεται ο Νεάντερταλ και στη λέει, κατάλαβες?
gatoulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ρε παιδία μισό γιατι δεν το έπιασα...είτε μπω στο νετ είτε όχι πάλι θα έχω πρόβλημα?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ρε συ τρελαίνομαι... Και τρελαίνομαι γιατί σε αυτούς που τη κονσόλα την έχουν ως ένα PS2, με απλά λίγο καλύτερα γραφικά δεν παθαίνουν τίποτα και ούτε σκοτίζονται... Παίζουν το PS3 τους στης καλύτερη των περιπτώσεων σε μία HD Ready 20" και δεν τρέχει μία... Εμείς που είμαστε μέσα στα κόλπα τη τρώμε στον Κ@λ@! Και έρχεται ο Νεάντερταλ και στη λέει, κατάλαβες? :lol:
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ρε παιδία μισό γιατι δεν το έπιασα...είτε μπω στο νετ είτε όχι πάλι θα έχω πρόβλημα? Ναι, θα έχεις.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ρε παιδία μισό γιατι δεν το έπιασα...είτε μπω στο νετ είτε όχι πάλι θα έχω πρόβλημα? Τον internet browser μπορεις να τον χρησιμοποιησεις και να μπεις π.χ στο insomnia. Το psn ειναι αυτο που εχει προβλημα. Και εννοειται οτι δεν εχει σημασια αν ειναι κλειστο η ανοικτο το play.
Luxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Αλλη μια ενεργεια για να καταπολεμησουν την πειρατεια.. Λετε να τους ειπε τιποτα περιεργο ο geohot και πηραν τωρα δραστικα μετρα;
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Το πρόβλημα λύθηκε μόνο από τις κονσόλες. Πέρασε η λάθος ημερομηνία και όλα ok.
Wandex Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ναι έτσι νομίζω και εγώ.Έχει να κάνει όπως είπα και παραπάνω, μάλλον με την έκδοση του Firmware που έχει αυτό το πρόβλημα. Ένας φίλος (Νεάντερταλ) που δεν έχει Internet με το PS3, έχει την έκδοση 2.80 (3.15 είναι η τελευταία) και είναι ο μόνος που παίζει κανονικά. Και η 3.10 έχει πρόβλημα. Δεν το έχω βάλει καθόλου στο Internet εδώ και ένα χρόνο και τον τελευταίο μήνα δυστυχώς το έχω μόνο για ταινίες. Και δυστυχώς μου άλλαξε χτές η ώρα. Μάλλον βαρέθηκε...δεν το εξηγώ αλλιώς. Απεργία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.