alexandr0s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Σε γενικές γραμμές για απλό hosting θα πήγαινα σε εταιρία του εξωτερικού. Για ειδικές περιπτώσεις, πχ που ίσως να χρειάζεται και physical access στο μηχάνημα θα πήγαινα στην Ελλάδα. Πάντως οι αλήθεια είναι ότι πολλές εταιρίες της Ελλάδας πουλάνε κομμάτια από server του εξωτερικού. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Λειτουργούν σαν ενδιάμεσοι και παρέχουν επικοινωνία για κάποιον που δεν ξέρει.
Lagoudisio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Τελος παντων. Εχω κανει μια μικρη αναζητηση για hoster αλλα εχω φοβηθει με οσα βλεπω. Πολυ κοροϊδία ρε παιδι μου. Μαλλον τεινω προς αυτον εδω http://www.hawkhost.com/ για το standard πακετο.
elis88 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Α καλά! Τι να σου πω κορυφαία εταιρία :lol::lol: , χαχαχαχαχαχαχαχ Χάλια μαύρα , μακρυά από αυτούς !!!!! * Μου αρέσει που αναρωτήθηκα που χάθηκαν οι κλασικοί κράχτες για την εν λόγο εταιρία Ο συγκεκριμένος χρήστης οπού σταθεί και οπού βρεθεί , αυτήν διαφημίζει http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=348707&highlight=cretaforce Ποιο ακριβώς είναι το παράπονο σου απο την συγκεκριμένη εταιρία, πετάς εκεί μια κουβέντα χάλια μάυρα και τέλος. Πες μας λοιπόν τι έιναι αυτό που δνε σου αρέσει...γιατι εγώ έιχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος απο την συγκεκριμένη εταιρία, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες. Εσένα τι είναι αυτό που σε χαλάει και το λες "χαλια μαυρα". 'Οταν λέμε κάτι να το αιτιολογούμε κι ολας. Δεν μας νοιάζει ο χαρακτηρισμός που τους δίνεις, αλλά ο λόγος που του δίνει αυτο το χαρακτηρισμό.. γιατι στο κάτω κάτω μπορεί να έχει και δίκειο για να το αποφύγουμε. Μπορείς λοιπόν να μας αιτιολογήσεις γιατι θεωρείς την cretaforce "χαλια μαύρα";
Don.Matis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω για την cretaforce τώρα αλλά αρκετά χρόνια πριν μαζί με κάτι φίλους είχαμε νοικιάσει έναν dedicated για irc server και γενικότερα να υπάρχει...με τα πολλά είδαμε και πάθαμε να βγάλουμε τις hackies από τον server (τότε είμασταν ψιλοάσχετοι) και 2-3 μήνες πληρώναμε dedicated server, ο οποίος σήκωνε μισό κιλό sites στην ζούλα.... ....εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση σου cretaforce με τίποτα...!
crash21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Φιλε θα πας οποσδηποτε σε ξενο και για οικονομικους αλλα και και ποιοτικους λογους... Εγω ειμαι 5 χρονια στην dreamhost. Ειναι κορυφη και προσφερη παρα πολλα πραγματα! Εχω και discount codes αν ενδιαφερεσε! Καλη επιλογη
CyberCr33p Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω για την cretaforce τώρα αλλά αρκετά χρόνια πριν μαζί με κάτι φίλους είχαμε νοικιάσει έναν dedicated για irc server και γενικότερα να υπάρχει...με τα πολλά είδαμε και πάθαμε να βγάλουμε τις hackies από τον server (τότε είμασταν ψιλοάσχετοι) και 2-3 μήνες πληρώναμε dedicated server, ο οποίος σήκωνε μισό κιλό sites στην ζούλα.... ....εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση σου cretaforce με τίποτα...! Καλή προσπάθεια, αλλά dedicated servers αρχίσαμε να δίνουμε το τελευταίο έτος. Μάλλον από αλλού είχες πάρει τον dedicated και όχι από εμάς. Όσο αφορά τον άλλον χρήστη που αναρωτιέται γιατί οι πελάτες μας μας προτείνουν σε αυτό το forum και γενικότερα μέσω ιντερνετ δεν είναι καθόλου τυχαίο. Υπάρχουν αρκετοί πελατές μας που μπαίνουν ήδη σε αυτό το forum και μας προτείνουν, και στη συνέχεια αρκετοί από αυτούς που ψάχνουν hosting ρωτώντας εδώ γίνονται πελάτες μας και μας προτείνουν και αυτοί με τη σειρά τους. Και πίστεψέ με για να σε προτείνει ένας πελάτης δεν πρέπει απλά να του παρέχεις καλές υπηρεσίες (εξάλλου είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο όταν κάποιος αγοράζει μια υπηρεσία) αλλά να μείνει κατευχαριστημένος. Και εμείς αυτό προσπαθούμε να έχουμε πελάτες που να είναι ενθουσιασμένοι από τις υπηρεσίες μας.
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μην πιστεύεις ποτέ τον όρο Unlimited.Ποτέ! Πάντοτε υπάρχει κάτι κρυμμένο. Ποτέ δεν υπάρχει κάτι κρυμμένο. Όλα είναι ξεκάθαρα αν κάτσεις να διαβάσεις το TOS τους. Αλλά ποιος το κάνει αυτό, ε; Τέλος πάντων. Unlimited δεν υφίσταται επειδή δεν υπάρχει... "unlimited" σκληρός δίσκος. Ή γραμμή με "unlimited" ταχύτητα/bandwidth. Υπάρχουν φυσικοί περιορισμοί στους servers. Αλλά για έναν μέσο χρήστη, πρακτικά ένας server είναι unlimited. Δε θα χρησιμοποιήσεις ποτέ 640GB δίσκου, εκτός κι αν πας για ειδική χρήση (π.χ. filehosting). Σε αυτό ποντάρει κάθε εταιρεία χρησιμοποιώντας όρους όπως "unlimited". Στο ότι δε θα χρειαστείς ποτέ σου τόσα πολλά.
StavrosD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Φιλε θα πας οποσδηποτε σε ξενο και για οικονομικους αλλα και και ποιοτικους λογους...Εγω ειμαι 5 χρονια στην dreamhost. Ειναι κορυφη και προσφερη παρα πολλα πραγματα! Εχω και discount codes αν ενδιαφερεσε! Καλη επιλογη Η συγκεκριμένη εταιρεία, όπως και κάθε εταιρεία του εξωτερικού, έχει ένα μειονέκτημα: Για να περάσεις στα έξοδα τις αποδείξεις πληρωμής για το hosting πρέπει να ενεργοποιήσεις στην εφορία της συναλλαγές με το εξωτερικό. Πιθανόν ο λογιστής σου να ζητήσει υψηλότερη αμοιβή η οποία θα είναι υψηλότερη από την διαφορά κόστους με τους τοπικούς hoster.
haris_led Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Οπως μπορειτε να δειτε και στον τιτλο, θελω να ακουσω τις γνωμες σας. Τι θεωρειτε καλυτερο? Ποιο ειναι πιο φθηνο? Ποιο ειναι πιο αξιοπιστο? Και καποιες ερωτησεις σχετικα με ξενους hosters. Απο ποια χωρα ειναι καλυτερα να επιλεξω? Θα υπαρξει προβλημα αν χρησιμοποιησω .gr domain? Γνωριζετε κανεναν καλο και φθηνο hoster? Ευχαριστω. Δαγκωτό host του εξωτερικού και δη της Αμερικής! Προτείνω τον host που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. http://www.jaguarpc.com Επίσης μην ξεχνάτε ότι οι τιμές είναι σε δολλάρια που σημαίνει ότι είναι ακόμα φθηνότερο το κόστος σε ευρώ Σχετικά με τα .gr domain: δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την τοποθεσία του server ότι domain και να έχεις.
alexandr0s Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Η συγκεκριμένη εταιρεία, όπως και κάθε εταιρεία του εξωτερικού, έχει ένα μειονέκτημα: Για να περάσεις στα έξοδα τις αποδείξεις πληρωμής για το hosting πρέπει να ενεργοποιήσεις στην εφορία της συναλλαγές με το εξωτερικό. Πιθανόν ο λογιστής σου να ζητήσει υψηλότερη αμοιβή η οποία θα είναι υψηλότερη από την διαφορά κόστους με τους τοπικούς hoster. Δεν είναι τίποτα. Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου στην εφορία αυτό.
StavrosD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να το κάνει μόνος του στην εφορία, αλλά στα λογιστικά τις νόμιμες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά τις ξέρει ο λογιστής μόνο. Ξέρω πολλούς που κάνουν μόνοι τους τα λογιστικά, και όλοι πληρώνουν περισσότερους φόρους από άλλους που ναι μεν έχουν τα ίδια έσοδα αλλά έχουν προσλάβει λογιστή για να τους κρατάει τα βιβλία. Το να κάνω μόνος μου τα λογιστικά μου είναι σαν να φτιάξει ο λογιστής μου μόνος του το website του ή το σπίτι του. Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν λογιστές που μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά σε γενικές γραμμές ο καθένα είναι καλός στο πεδίο της ειδικότητάς του.
fouros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Tα έχω ξαναπεί παλιότερα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=341956&page=2 αλλά να σημειώσω 2 σημεια. Κάθε επιχείρηση μπορεί να κάνει έναρξη ενδοκοινοτικων συναλλαγών αλλά πρέπει κάθε μήνα να περνά τις κινήσεις.Οπως είπε και ο φίλος παραπάνω εγώ τα αφήνω αυτά στον λογιστή. Αν θέλετε ντε και καλά hosting από εξωτερικό προτιμήστε από Ευρώπη αντί Αμερικής Εχει αισθητά χαμήλότερο ping (~130ms διαφορά) Λόγω τις διαφοράς ώρας τα backup σε Αμερικάνικους server παίρνονται σε ώρες μη λειτουργικές για Ελλάδα (πρωινές ώρες εδώ) με αποτέλεσμα υψηλό load και "αργοτερες" σελίδες Προσωπικά προτιμώ hosting από Ελληνική εταιρία για να μπορώ να μιλήσω στη γλώσσα μου και τηλεφωνικά Σχετικά με την jaguar δεν βρίσκω το TOS τους στο site και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας καθορίζει τις ανάγκες του και πράττει.Εγώ μετά από περιπέτεια σε διάφορους host στην Αμερική (host9 μακριά) και μεγάλο ψάξιμο στην αγορά κατέληξα σε Ελληνική εταιρία www.hosting-web.gr με Ευρωπαικούς server.Πληρώνω λίγο παραπάνω αλλά μετά απο 9 μήνες που είμαι σε αυτήν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μία φορα τους χρειάστηκα πραγματικά (hacking) μάλιστα με ενημέρωσαν αυτοί για κάποιο script και attacks από εξωτερικό μιας και εμφανισιακα δεν φαινόταν κάτι και το έλυσαν το πρόβλημα άμεσα.
gkanel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Οπως μπορειτε να δειτε και στον τιτλο, θελω να ακουσω τις γνωμες σας. Τι θεωρειτε καλυτερο? Ποιο ειναι πιο φθηνο? Ποιο ειναι πιο αξιοπιστο? Και καποιες ερωτησεις σχετικα με ξενους hosters. Απο ποια χωρα ειναι καλυτερα να επιλεξω? Θα υπαρξει προβλημα αν χρησιμοποιησω .gr domain? Γνωριζετε κανεναν καλο και φθηνο hoster? Ευχαριστω. Αν ψάχνεις για Virtual Private Server Hosting μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα από 40EUR το μήνα από Έλληνες Hosters (Interworks και ASPX) που συνεργάζονται με το πρόγραμμα Microsoft WebsiteSpark το οποίο δίνει και άλλα καλούδια. Αν σε ενδιαφέρει δες http://www.websitespark.com
haris_led Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Σχετικά με την jaguar δεν βρίσκω το TOS τους στο site και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Στην homepage τους κάτω (προφανής θέση imho) γράφει Other links και έχει TOS & AUP μαζί με SLA κλπ Για τα ping δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο για τον τελικό χρήστη, αλλά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με το θέμα του ping που βλέπω ότι αρκετοί το αναφέρουν σαν κύριο πλεονέκτημα. Προς Lagoudisio: αν έχεις όρεξη να ψάξεις και να βρεις τον καλύτερο πάροχο για τις ανάγκες σου, σου συνιστώ να διαβάσεις τα θέματα που έχει το http://www.webhostingtalk.com/ Επίσης αν όντως θες managed hosting, έχε υπόψιν ότι ορισμένες φορές κοστίζει αρκετά περισσότερο από το απλό hosting. Και σε αυτόν τον τομέα, έχω την αίσθηση ότι οι ξένοι τα καταφέρνουν καλύτερα από τους Έλληνες
fouros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Στην homepage τους κάτω (προφανής θέση imho) γράφει Other links και έχει TOS & AUP μαζί με SLA κλπ Για τα ping δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο για τον τελικό χρήστη, αλλά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με το θέμα του ping που βλέπω ότι αρκετοί το αναφέρουν σαν κύριο πλεονέκτημα. Προς Lagoudisio: αν έχεις όρεξη να ψάξεις και να βρεις τον καλύτερο πάροχο για τις ανάγκες σου, σου συνιστώ να διαβάσεις τα θέματα που έχει το http://www.webhostingtalk.com/ Επίσης αν όντως θες managed hosting, έχε υπόψιν ότι ορισμένες φορές κοστίζει αρκετά περισσότερο από το απλό hosting. Και σε αυτόν τον τομέα, έχω την αίσθηση ότι οι ξένοι τα καταφέρνουν καλύτερα από τους Έλληνες Τελικά μάλλον νύσταζα πολύ (03:00 έγραψα το post) δεν εξηγείται αλλιώς.Μάλιστα ενώ έγραψα για την jaguarpc δεν είχα μπει στο site της παρά στο http://www.hawkhost.com/ και εκει σήμερα το είδα το tos Tι εννοείς managed hosting , υπάρχει και άλλος τρόπος shared hosting:-)? (δεν μιλάμε φυσικά για vps & dedicated)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.