Lagoudisio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Οπως μπορειτε να δειτε και στον τιτλο, θελω να ακουσω τις γνωμες σας. Τι θεωρειτε καλυτερο? Ποιο ειναι πιο φθηνο? Ποιο ειναι πιο αξιοπιστο? Και καποιες ερωτησεις σχετικα με ξενους hosters. Απο ποια χωρα ειναι καλυτερα να επιλεξω? Θα υπαρξει προβλημα αν χρησιμοποιησω .gr domain? Γνωριζετε κανεναν καλο και φθηνο hoster? Ευχαριστω.
StavrosD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πιο φθηνό: Ξένο Περισσότερος αποθηκευτικός χώρος: Ξένο Αξιοπιστία: Σχεδόν η ίδια Περισσότερα δώρα (plugin, tools, κτλ): Ξένο Σε όλους τους τομείς σχεδόν υπερτερούν οι ξένοι hosts. Υπάρχει όμοως ένας και μοναδικός λόγος για τον οποίο πλέον βάζω τα site σε ελληνικές εταιρείες hosting: Χαμηλό ping, το οποίο σημαίνει πιο γρήγορη απόκριση της σελίδας. Είχα βρει στο εξωτερικό hoster με 200GB χώρο, 10 websites, 10 MS SQL 2008 databases και απεριόριστο traffic, με 10€ το μήνα. Τα site που είχα σηκώσει σε αυτόν σερνόντουσαν (μεγάλο ping, σε άλλη ήπειρο βρισκόταν, λογικό είναι) και το plesk panel άλλοτε φόρτωνε και άλλοτε όχι. Ακόμα και όταν φόρτωνε σερνόταν. Μια φορά το τρίμηνο έπεφτε ο server, και μαζί ότι site ήταν σε αυτόν. Συμπέρασμα: Αν θες από περιέργεια να ασχοληθείς ψάξε για hosts του εξωτερικού. Αν θες να ασχοληθείς επαγγελματικά, ψάξε για host στην Ελλάδα. Στο κάτω κάτω θα σου κόψει και τιμολόγιο ώστε να γλιτώσεις κάτι από την εφορία.
Lagoudisio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Φιλε StavrosD, ευχαριστω για το info! Εψαξα λιγο για ξενους hosters και βρηκα αυτον: http://www.justhost.com/ Θελω να ακουσω γνωμες.
doomya Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πιο φθηνό: ΞένοΠερισσότερος αποθηκευτικός χώρος: Ξένο Αξιοπιστία: Σχεδόν η ίδια Περισσότερα δώρα (plugin, tools, κτλ): Ξένο Σε όλους τους τομείς σχεδόν υπερτερούν οι ξένοι hosts. Υπάρχει όμοως ένας και μοναδικός λόγος για τον οποίο πλέον βάζω τα site σε ελληνικές εταιρείες hosting: Χαμηλό ping, το οποίο σημαίνει πιο γρήγορη απόκριση της σελίδας. Είχα βρει στο εξωτερικό hoster με 200GB χώρο, 10 websites, 10 MS SQL 2008 databases και απεριόριστο traffic, με 10€ το μήνα. Τα site που είχα σηκώσει σε αυτόν σερνόντουσαν (μεγάλο ping, σε άλλη ήπειρο βρισκόταν, λογικό είναι) και το plesk panel άλλοτε φόρτωνε και άλλοτε όχι. Ακόμα και όταν φόρτωνε σερνόταν. Μια φορά το τρίμηνο έπεφτε ο server, και μαζί ότι site ήταν σε αυτόν. Συμπέρασμα: Αν θες από περιέργεια να ασχοληθείς ψάξε για hosts του εξωτερικού. Αν θες να ασχοληθείς επαγγελματικά, ψάξε για host στην Ελλάδα. Στο κάτω κάτω θα σου κόψει και τιμολόγιο ώστε να γλιτώσεις κάτι από την εφορία. Αστους του Ελληνικους φιλε, ετσι και αλλιως και αυτο resselling κανουν παμε λοιπων : χαμηλο ping= ειναι ξεπερασμενος μηθος απο τοτε που ειχαμε τις dial up , μην ξεχνατε οτι υπαρχουν isp ελληνικοι πλεων που παει μια βολτα προς ευρωπη το ping τους και μετα ξανα επιστρεφει ελλαδα , δηλαδη εαν ειναι γερμανια ο σερβερ η σε καμια χολ , και ο επισκεπτης της σελιδας σου μπαινει απο αλλη εταιρια , μην σου κανει εκπληξη εαν καποιες φορες το πινκ απο γερμανια ειναι γρηγοροτερο απο χολ χαμηλο ping 2= αντε και εχεις γρηγορο ping αντε και εκανες την μαλακια και πηγες σε ελληνικη εταιρια που εχει τους σερβερς ελλαδα και κουμωμενους πχ σε κανενα ναυτιλο , τι να το κανεις το γρηγορο πινκ οταν ο Ελληνας χοστερ εχει ενα ριμαδο σερβερ απο προπερσι και τον εχει κοψει σε "φετες" (vps ) και εσενα σε εχει κουμπωμενο καπου εκει μεσα, τρεχα γυρευε! Τουλαχιστων οι σοβαρες εταιριες στο εξωτερικο εχουν καλυτερα μηχανηματα και ποιο δυνατα για να διαχειριζονται ποιο γρηγορα mysql ,php κτλ κτλ Τιμολογιο= μπορεις να παρεις ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ απο οποιαδηποτε εταιρια εδρευει στην ΕU και ο λογιστης σου ξερει τι να το κανει. Δεν διαφονω με τον στραυρο απο πανω, απλα παρεθεσα το μυνημα του ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ . ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ ΤΩΝ 60 mb και του 1 gb ΑΛΛΟΥ.
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Φιλε StavrosD, ευχαριστω για το info! Εψαξα λιγο για ξενους hosters και βρηκα αυτον:http://www.justhost.com/ Θελω να ακουσω γνωμες. Μην πιστεύεις ποτέ τον όρο Unlimited. Ποτέ! Πάντοτε υπάρχει κάτι κρυμμένο. Και εδώ που τα λέμε, ας στηρίξουμε λίγο και τις ελληνικές επιχειρήσεις.
el02154 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Cretaforce παιδιά που χρησιμοποιώ εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές.
StavrosD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μην πιστεύεις ποτέ τον όρο Unlimited.Ποτέ! Πάντοτε υπάρχει κάτι κρυμμένο. Και εδώ που τα λέμε, ας στηρίξουμε λίγο και τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το κρυμμένο στην περίπτωσή μου, ήταν ότι ο host είχε πάνω από 100 databases στον SQL Server του, και τουλάχιστον 50 δυναμικά web sites στον web server του. Άρα το unlimited περιοριζόταν από την γραμμή του πλέον. Για να φορτώσει η αρχική σελίδα του site που είχα φτιάξει ( http://www.alfacare.gr στην συγκεκριμένη περίπτωση) σε server του εξωτερικού χρειαζόταν πάνω από 10 δευτερόλεπτα, ίσως και 20 τις ώρες αιχμής. Τώρα σε 3 δευτερόλεπτα περίπου έχει φορτώσει.
doomya Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Cretaforce παιδιά που χρησιμοποιώ εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Α καλά! Τι να σου πω κορυφαία εταιρία :lol::lol: , χαχαχαχαχαχαχαχ Χάλια μαύρα , μακρυά από αυτούς !!!!! * Μου αρέσει που αναρωτήθηκα που χάθηκαν οι κλασικοί κράχτες για την εν λόγο εταιρία Ο συγκεκριμένος χρήστης οπού σταθεί και οπού βρεθεί , αυτήν διαφημίζει http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=348707&highlight=cretaforce
Lagoudisio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μπορει καποιος που γνωριζει να ριξει μια ματια στο http://www.justhost.com και να μου πει αν αξιζει? Απο οτι ειδα εγω μια χαρα φενεται. Και τα βραβεια που εχει παρει(ειναι και πολλα) υπαρχει περιπτωση να ειναι ψευτικα?
el02154 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Α καλά! Τι να σου πω κορυφαία εταιρία :lol::lol: , χαχαχαχαχαχαχαχ Χάλια μαύρα , μακρυά από αυτούς !!!!! * Μου αρέσει που αναρωτήθηκα που χάθηκαν οι κλασικοί κράχτες για την εν λόγο εταιρία Ο συγκεκριμένος χρήστης οπού σταθεί και οπού βρεθεί , αυτήν διαφημίζει http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=348707&highlight=cretaforce ρε φίλε με ξέρεις και απο χτες που θα με πεις και κράχτη; εγώ χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη εταιρεία, έχω μείνει ικανοποιημένος και λέω την γνώμη μου. Ποιο είναι το πρόβλημα σου; αντε με τα καραγκιοζιλίκια του καθενός εδώ μέσα. Αντί να λέμε την γνώμη μας πετάμε μια μ....α για να την πούμε στον άλλον.
doomya Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 ρε φίλε με ξέρεις και απο χτες που θα με πεις και κράχτη; εγώ χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη εταιρεία, έχω μείνει ικανοποιημένος και λέω την γνώμη μου. Ποιο είναι το πρόβλημα σου; αντε με τα καραγκιοζιλίκια του καθενός εδώ μέσα. Αντί να λέμε την γνώμη μας πετάμε μια μ....α για να την πούμε στον άλλον. Λες ε? Λες να πεταω απλά μ......ιες χώρις επιχειρήματα ? βρε συμφορουμητη την γνωμη σου την διαβασαμε εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=341956&highlight=cretaforce καί εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=233031&highlight=cretaforce&page=6 και επιμένεις και σε αυτό το τοπικ να συνεχίζεις το σπαμάρισμα Διάβασες το ποστ του θεματοθετη ?? έχει καμιά σχέση με αυτό που προτείνεις ? ο άνθρωπος ρωτάει για χώρα και εσύ το χαβά σου , το ξέρεις ότι υπάρχουν κλάσεις ανώτερες Ελληνικές εταιρίες με υποστήριξή 24 ώρες που δεν έχουν κάν ανάγκη να διαφημίζονται με αυτόν τον τρόπο στα φόρουμ ?
el02154 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Πας καλά ρε φίλε; δεν ρωτάει τι παίζει με τα ελληνικά και τι με τα ξένα; Εγώ του είπα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία που είμαι και πως είμαι ευχαριστημένος. Ποιο είναι το πρόβλημα σου; Πες μας και εμας αυτές τις σούπερ εταιρείες να τις μάθουμε; Μήπως θίγεσαι που λέω πως η εταιρεία που έχω αναφέρει είναι καλή; Και τα υπόλοιπα θέματα που σαν μάγκας αναφέρεις για να με ξεμπροστιάσεις είχαν παρόμοιο θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση σου.
doomya Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Πες μας και εμας αυτές τις σούπερ εταιρείες να τις μάθουμε; http://www.webhosting.gr/index.php?mode=search&act=basic&hosting=Yes Έχει 190 εταιρίες μέσα , πολύ φτηνότερες, πολύ ποιο αξιόπιστες και με καλή υποστήριξη , όχι απλά "υποστήριξη", εάν αυτή που προτείνεις ήταν καλύτερη και φτηνότερη από όλους τους 190 που φαίνονται στην σελίδα , τότε δεν θα έψαχνε πελάτες μέσω φορουμ , Δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση σου. Έχεις δίκιο , δεν μπορείς να καταλάβεις την επίθεση μου . 3/3 θέματα για hosting φαίνεται σαν πρώτη απάντηση η συγκεκριμένη εταιρεία. ...... Χμ, ανάμεσα σε 190 εταιρίες δεν είναι λίγο εξαιρετικά απίθανο ,να υπάρχει σαν απάντηση στα θέματα η συγκεκριμένη εταιρία παντα ....ουτε joker δηλαδή δεν κάθεται έτσι βάλε την απλή λογική να δουλέψει . Δηλαδή αλλες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ που έχουν 10αδες πολλαπλάσιους πελάτες γιατι δεν ασχολούνται οι πελάτες τους για να τς αναφέρουν στα φορουμ και σε κάθε ποστ που αναφέρεται για Hosting μα παρά μόνο διάσπαρτα ???....Μήπως δεν τους καθεται το Joker ???
StavrosD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Το θέμα του καλύτερου hosting είναι προσωρινό. Έστω ότι ο Χ είναι ο καλύτερος τώρα. Όσοι το μάθουν, είτε από γνωστό είτε από review, θα πάνε σε αυτόν. Ως αποτέλεσμα, σε λίγους μήνες οι servers του θα έχουν παραφορτωθεί και δεν θα είναι πλέον ο καλύτερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.