nikeu84 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφικων μου GIGABYTE GT 220.Οταν την βαζω ανοιγει μεχρι την στιγμη που δειχνει τους δισκους την ram κτλ κτλ δειχνει ενα ενα τα γραμματα,μετα Award Bios και μετα κολλαει ή κανει επανεκκινηση.Την πηγα στο eshop απο οπου την πηρα,την ελενξαν και μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα. Μπηκα στα bios,απενεργοποιησα την onboard καρτα αλλα παλι τα ιδια...... Απο τροφοδοτικο εχω ενα Seasonic 400W που αποτι ξερω ειναι καλο.Οσο για τον υπολογιστη,ειναι 6 μηνων με Μ/Β Gigabyte EG45M-DS2H kai 4GB ram. Αν ξερει καποιος και μπορει να βοηθησει,ευπροσδεκτο.
outlaw star Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφικων μου GIGABYTE GT 220.Οταν την βαζω ανοιγει μεχρι την στιγμη που δειχνει τους δισκους την ram κτλ κτλ δειχνει ενα ενα τα γραμματα,μετα Award Bios και μετα κολλαει ή κανει επανεκκινηση.Την πηγα στο eshop απο οπου την πηρα,την ελενξαν και μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα. Μπηκα στα bios,απενεργοποιησα την onboard καρτα αλλα παλι τα ιδια...... Απο τροφοδοτικο εχω ενα Seasonic 400W που αποτι ξερω ειναι καλο.Οσο για τον υπολογιστη,ειναι 6 μηνων με Μ/Β Gigabyte EG45M-DS2H kai 4GB ram. Αν ξερει καποιος και μπορει να βοηθησει,ευπροσδεκτο. με την onboard πάνω παίζει κανονικά το pc?
nikeu84 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ναι με την onboard παιζει μια χαρα.Γενικα οταν βγαζω την καρτα ολα πανε ρολοι....Problem....Επιπλεον πηρα στο eshop μηπως γινεται να την δωσω πισω και να παρω κατι αλλο,και μου ειπαν οτι περασε πολυς καιρος(οριο 14 μερες,σε μενα περασαν 17)και δεν το δεχονται.Ομως,ενω στο site της gigabyte λεει ελαχιστη ισχυς τροφοδοτικου 440W στο site του eshop δεν ελεγε τιποτε τετοιο....
lionheart75 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δοκιμασέ την σε άλλο pc, κανενός φίλου να δείς τι γίνεται. Να φταίει το τροφοδοτικό δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση. Να ήταν κανένα noname το συζητάγαμε...
@topos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εχεις κανει uninstall τους drivers της on-board? Eπισης για να αποκλίσεις εντελως το ενδεχομενο να ειναι θεμα drivers/windows μπορεις να τρεξεις καποια live διανομη linux...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.