Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα με τα W7 (τώρα συγχρονισμός ήχου-εικόνας)

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
χμμμ το ότι είναι πειραγμένη από που το καταλαβαίνω?

Εσυ ξερεις απο που την κατεβασες και την εκανες εγκατασταση.Εxtreme edition των 7 δεν υπαρχει.

χοποτε άκρη δεν θα βρω μαλλον, μόνο αν βάλω κάποια νορμαλ εκδοση windows...

Οπως σου ειπα και πριν,μπορει να μην φταιει αυτο.Μπορει ομως και να φταιει.Πιθανοτατα δεν θα το μαθεις,εκτος και αν βρεις την αιτια του προβληματος και ειναι καποια αλλη.Προσωπικα το βρισκω χαμενο χρονο να καθεσαι να στιβεις το κεφαλι σου στο τι μπορει να φταιει σε τετοιες"εκδοσεις".

Ισως να μην φταιει τωρα,ισως ομως να ειναι η πηγη του επομενου προβληματος,κοκ.

Δημοσ.

μάλιστα...

βασικά δεν την κατέβασα εγώ αλλά την πήρα απο φίλο μόλις μου κόλησαν τα xp...

είδωμεν...

---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:04 ----------

λέω να ξεκινήσω πάλι απο την αρχή με φορματ και νεα εγκατάσταση "παραθύρων" για να ξερω κ τι μου γίνεται... ;)

ποια προτείνετε λοιπόν σαν καλύτερη έκδοση για μένα?

• Moderators
Δημοσ.

ποια προτείνετε λοιπόν σαν καλύτερη έκδοση για μένα?

Aν και προς το παρον δεν χρειαζεσαι 64bit,προτεινω να τα βαλεις και να εισαι οκ με μελλοντικη αναβαθμιση της ram σε 4 και πανω gb.

Δημοσ.
Aν και προς το παρον δεν χρειαζεσαι 64bit,προτεινω να τα βαλεις και να εισαι οκ με μελλοντικη αναβαθμιση της ram σε 4 και πανω gb.

επειδή έχω χάσει αρκετά επεισόδια, μπορώ να βάλω και τα 64βιτ χωρίς προβλημα? σαν απόδοση όπως είμαι δεν θα καταλάβω διαφορά, μονάχα αν βάλω άλλα 4γιγα μνήμη...καλά τα λέω?

και σαν έκδοση που ρώτησα, αυτή η ουλτιμειτ είναι η καλύτερη στην περίπτωσή μου?

• Moderators
Δημοσ.
επειδή έχω χάσει αρκετά επεισόδια, μπορώ να βάλω και τα 64βιτ χωρίς προβλημα? σαν απόδοση όπως είμαι δεν θα καταλάβω διαφορά, μονάχα αν βάλω άλλα 4γιγα μνήμη...καλά τα λέω?

1)Nαι και 2)Αν εχεις συνολο 4 gb και πανω,το 64bit λειτουργικο τα αναγνωριζει ολα οποτε και θα μπορεις να τα χρησιμοποιεις,οποτε και θα εχεις καλυτερη αποδοση.

και σαν έκδοση που ρώτησα, αυτή η ουλτιμειτ είναι η καλύτερη στην περίπτωσή μου?

Δεν ξερω τι ακριβως κανεις με τον υπολογιστη σου και αν χρειαζεσαι τα extra features της ultimate,αλλα φανταζομαι πως δεν θα μεινεις παραπονεμενος και με τα home premium αν εχεις να κανεις με domain.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

ειναι ενας λίγο απο όλα υπολογιστής θα έλεγα...

θα τα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία τα 64ρια... ;)

Δημοσ.

για να μην ανοίξω καινούριο θέμα έχω κι εγώ ένα θεματάκι με τον ήχο. βάζω ένα κομμάτι να παίξει και σε κάποια φάση (2 φορές συνήθως) καθυστερεί κάπως ο ήχος θα έλεγα, σαν να κολλάει. (στο περίπου όμως).

έχω το eset smart security, μέσα απο αυτό είδα ότι η χρήση του read/write ανεβαίνει απότομα τη στιγμή που κολλάει το τραγούδι ή το αντίθετο, δλδ κολλάει επειδή "γράφει και διαβάζει" σε μεγάλα επίπεδα. το ess το έκλεισα για να δω μήπως φταίει αυτό αλλά μάταια. έκανα και restart χωρίς αυτό αλλά πάλι τα ίδια. καμιά ιδέα ? (έκανα και scan για ιούς).

δεν πέρασα κανένα codec pack.

έχω για windows 7 ultimate, τον μόνο driver που πέρασα ήταν για τη κάρτα γραφικών (δεν ξέρω αν χρειάζεται κιόλας...)

• Moderators
Δημοσ.

..δλδ κολλάει επειδή "γράφει και διαβάζει" σε μεγάλα επίπεδα. το ess το έκλεισα για να δω μήπως φταίει αυτό αλλά μάταια. έκανα και restart χωρίς αυτό αλλά πάλι τα ίδια. καμιά ιδέα ? (έκανα και scan για ιούς).

Αρα,πιθανοτατα,κατι αλλο κανει read/write εκεινη την ωρα.Δοκιμασε με τον process explorer να δεις τι ακριβως.

Δημοσ.
Αρα,πιθανοτατα,κατι αλλο κανει read/write εκεινη την ωρα.Δοκιμασε με τον process explorer να δεις τι ακριβως.

δεν κατάλαβα ακριβός που φαίνεται η χρήση του σκληρού στο πρόγραμμα.

έκλεισα το superfetch απο της διεργασίες μπας και αλλά τίποτα, έκανα έλεγχο σφαλμάτων στο σκληρό αλλά δεν βρήκε κάτι, έκανα scan με anti-virus αλλά ούτε αυτό βρήκε κάτι...

• Moderators
Δημοσ.

Με το συγκεκριμενο δεν θα δεις ποιος κανει τα read/write στο σκληρο,αλλα την cpu που καταναλωνει αυτος που κανει τα read/write.

Αν θελεις να το πας κατευθειαν σε read/write,βαλε τον process monitor αλλα θα προτεινα να δοκιμασεις πρωτα το προηγουμενο

Δημοσ.

τελικά έκανα φορματ. η cpu ήταν εντάξει. κανένα περίεργο process δεν έτρεχε ή δεν έκανε αυξημένη τη χρήση της CPU. απο ότι κατάλαβα μετά το φορματ δεν πείραξα τη registry ενώ πριν είχα περάσει ένα αρχειάκι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...