daimosth Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 διακρίνω μια απογοήτευση; Απλα πιστευω ειναι θεμα συνήθειας. Για παραδειγμα η συγγραφη μηνυματων μου φαινότανε καπως... αλλα ελπιζω να βρω καποιο τεχνασμα Αν αλλαξω απο windows 6.1 σε 6.5 θα δω μεγιστη διαφορα? Γενικα οι πρωτες μου κινήσεις για να το κανω "τουμπανο" ποιες θα επρεπε να ειναι? Παντως αν και ειναι η πρωτη μου επαφη με τετοιο τηλεφωνο (οποτε εμπειρια στο 0), πιστευω για την τιμη που το πήρα ειναι μια χαρα. Οπως ολα τα πραγματα φανταζομαι θελουν τον χρονο τους και το ψαξιμο τους... Αυτο το SPB Mobile Shell αξιζει ή θα κανει το τηλεφωνακι να σερνετε?
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Mε τα 6.5(1) μην περιμενεις να δεις τις τρελες διαφορες. Παντως δεν χανεις τιποτα να τα βαλεις καθως δεν σερνονται. Αφου εισαι νεος στα wm μην ξεκινησεις φλασαροντας νεες μαγειρεμενες ρομ για αρχη, τουλαχιστον οχι μεχρι να καταλαβεις γιατι θελεις να αλλαξεις την original rom. Με αυτο δεν θελω να πω πως ειμαι κατα των cooked, αλλα δεδομενου πως καμια απο αυτες δεν ειναι τελεια, καλυτερα να το λειτουργησεις μεχρι ενα σημειο με την default και επειτα αν νιωσεις πως δεν εισαι ευχαριστημενος απο κατι, αρχιζεις τους πειραματισμους. Παντως πριν ασχοληθεις με κατι τετοιο ριξε πολυ διαβασμα για να καταλαβεις την ολη διαδικασια. Οσον αφορα το spb shell τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα καθως ειναι απλα ενα προγραμμα το οποιο αν δεν σου αρεσει απλα το απεγκαθιστας. Για μενα παντως ειναι must have ιδιαιτερα στο μοντελο αυτο καθως το κανει παρα πολυ φιλικο στην λειτουργια του και ειναι πληρως (πολυ περισσοτερο μαλιστα αν αποφασισεις να ασχοληθεις με modαρισματα του) παραμετροποιησιμο by default..
jabar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το omnia τους τελείωσε!!Πήρα τηλ. και είπαν οτι το απέσυραν!!! w705 ή Nokia 5630????????????????? Για το lg gt-505 τρέμω να επιχειρήσω! http://oteshop.ote.gr/storefront/-/web-offers/samsung-i-900-omnia-cosmote-8gb-mls-destinator/prodmobai11519474.html
daimosth Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το omnia τους τελείωσε!!Πήρα τηλ. και είπαν οτι το απέσυραν!!! w705 ή Nokia 5630????????????????? Για το lg gt-505 τρέμω να επιχειρήσω! Κομματια εχουν μεινει. Πηγαινε σε ενα καταστημα και πες τους να στο παραγγειλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.