Προς το περιεχόμενο

κινητο με 200 ευρω και WIFI?

daimosth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι μια χαρα, αν εξαιρεσεις οτι το εχει... 1 καταστημα στην ελλαδα στα 330 ευρω...

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα τι να το κανεις το wifi αν δεν μπορεις να δεις flash videos, να εγκαταστησεις browser της επιλογης σου και -κυριως- να εισαι "αποκλεισμενος" στην αναλυση 320x240...;;;

Συν οτι ειναι Μοτορολα. Δεν ξερω κανεναν που να εχει να μην εχει καποιο προβλημα :P

Δημοσ.
Ναι αλλα τι να το κανεις το wifi αν δεν μπορεις να δεις flash videos, να εγκαταστησεις browser της επιλογης σου και -κυριως- να εισαι "αποκλεισμενος" στην αναλυση 320x240...;;;

Συν οτι ειναι Μοτορολα. Δεν ξερω κανεναν που να εχει να μην εχει καποιο προβλημα :P

δεν εχει σχεση.πλεον δεν ακουω κανεναν.ολοι εχουν διαφορετικες αποψεις.εχω εναν φιλο λατρευει τα μοτορολα.ολα εχουν τα καλα τους και τα κακα τους.τα sony ericsson εχουν μαπα βυσματα που χαλανε συνεχεια.τα νοκια ειναι πολυ υπερεκτιμημενα για αυτα που προσφερουν.θεωρω τα lg σαν την πιο τιμια προταση.παλια ειχα ενα μοτορολα και ηταν μια χαρα.και στη wind μου το παινεψαν πολυ.στον γερμανο οχι.στο public ο αλλος επεμενε οτι δεν εχει wi-fi επειδη δεν το εγραφε στο χαρτακι του καταστηματος.του λεω οτι το γραφει στο site της εταιριας και αυτος να επιμενει.οι περισσοτεροι πωλητες ειναι ασχετοι και οχι εξειδικευμενοι.μου χει τυχει να βρω εναν πωλητη που ειχε φυγει απο τον σαραφιδη και πηγε στην seat!!!απ τα ηλεκτικα και ηλεκτρονικα στα αυτοκινητα!!!

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα απο τη στιγμη που με 30 ευρω παραπανω παιρνεις κινητο με ολα αυτα που λεω, και ειναι και "υπερεκτιμημενο" Nokia, εγω προσωπικα θα προτιμουσα τη κουρτινα β.

Δημοσ.
Ναι αλλα απο τη στιγμη που με 30 ευρω παραπανω παιρνεις κινητο με ολα αυτα που λεω, και ειναι και "υπερεκτιμημενο" Nokia, εγω προσωπικα θα προτιμουσα τη κουρτινα β.

μαπα καμερα και touch screen που δεν μου αρεσουν!το μοτορολα εχει 5ΜΡ καμερα kodak και δωρο ψηφιακη κορνιζα kodak.ααααα!και φλας xenon οχι led!!!και βασικα μου αρεσουν τα candybar και με καλη φωτογραφικη μηχανη οποτε motorola!

• Moderators
Δημοσ.

Σορρυ κιολας, δοκιμασες τη καμερα του Νοκια και τη βαφτισες "μαπα"? Αν ναι πώς?

Δηλαδη θες να μου πεις π.χ. οτι αυτη η Kodak ψηφιακη βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο αυτη, επειδη ειναι "Kodak" ή επειδη ειναι 2ΜΡ περισσοτερα?

Ε κι αφου δινει και ηλεκτρονικη κορνιζα δωρο, ενταξει. Ξεπερναμε το γεγονος οτι το Νokia ειναι smartphone, δηλαδη μπορεις να βαλεις εφαρμογες της επιλογης σου για καθε αρεσκεια. Ξεπερναμε και ολα τ' αλλα που ανεφερα (διπλασια αναλυση να το πω? flash videos να το πω? πώς να το πω?). Ε κι αφου εχει 1,8ΜΡ μεγαλυτερης αναλυσης καμερα παμε βουρ Motorola! Οκ... Ειναι κι αυτο μια λογικη.

PS: Φυσικα το LG αυτο ειναι καλυτερο απο το Nokia γιατι .... εχει 5MP καμερα. Ειναι μαλιστα καλυτερο ακομα κι απο το Motorola γιατι γλυτωνεις 35 ευρω βεβαιως βεβαιως!!!

....not :lol:

Δημοσ.
Σορρυ κιολας, δοκιμασες τη καμερα του Νοκια και τη βαφτισες "μαπα"? Αν ναι πώς?

Δηλαδη θες να μου πεις π.χ. οτι αυτη η Kodak ψηφιακη βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο αυτη, επειδη ειναι "Kodak" ή επειδη ειναι 2ΜΡ περισσοτερα?

Ε κι αφου δινει και ηλεκτρονικη κορνιζα δωρο, ενταξει. Ξεπερναμε το γεγονος οτι το Νokia ειναι smartphone, δηλαδη μπορεις να βαλεις εφαρμογες της επιλογης σου για καθε αρεσκεια. Ξεπερναμε και ολα τ' αλλα που ανεφερα (διπλασια αναλυση να το πω? flash videos να το πω? πώς να το πω?). Ε κι αφου εχει 1,8ΜΡ μεγαλυτερης αναλυσης καμερα παμε βουρ Motorola! Οκ... Ειναι κι αυτο μια λογικη.

PS: Φυσικα το LG αυτο ειναι καλυτερο απο το Nokia γιατι .... εχει 5MP καμερα. Ειναι μαλιστα καλυτερο ακομα κι απο το Motorola γιατι γλυτωνεις 35 ευρω βεβαιως βεβαιως!!!

....not :lol:

πειραζει που μου αρεσει το motorola και δεν προκειται κανεις να μου αλλαξει την γνωμη?και ναι στα κινητα παιζει ρολο η μικρη διαφορα στα MP και ποσο μαλλον που το motorola ειναι προσανατολισμενο να τραβαει καλες φωτογραφιες.και επισης η συγκριση με τις κομπακτ μηχανες ειναι αστοχη γιατι αλλο πραμα τα κινητα και αλλο οι φωτογραφικες μηχανες.το καλυτερο φωτογραφικο κινητο τραβαει χειροτερες φωτογραφιες απο μια κομπακτ των 100 ευρω.και αυτο γιατι ο αισθητηρας των κινητων ειναι παρα πολυ μικρος και οι φακοι πλαστικοι τις περισσοτερες φορες.οποτε αν μπει τεχνογνωσια απο μια εταιρια (kodak) που κρυβεται πισω απο παρα πολυ μεγαλο μεριδιο αισθητηρων φωτογραφικων μηχανων ολων των εταιριων, τοτε το αποτελεσμα δεν μπορει παρα να ειναι πολυ καλο αν οχι αριστο.ειμαι κατοχος 15 φωτογραφικων μηχανων και φωτογραφος επισης και ξερω τα περι φωτογραφιας.το concept της motorola με την kodak ειναι βασισμενο στο να δημιουργηθει ενα καλο φωτογραφικο κινητο εξου και η αναμειξη της kodak.τωρα το γουστο ειναι θεμα προσωπικο και πολλες φορες δεν χρειαζεται να τα βλεπουμε ολα τεχνοκρατικα οπως εσυ.αν εμενα δεν μου αρεσει οπτικα πχ το ταδε κινητο πρεπει να το παρω επειδη ειναι φορτωμενο τεχνολογικα καλουδια?και απο την αλλη αν εγω δινω βαρυτητα 90% στο να βγαζει καλες φωτογραφιες και να ειναι candybar τοτε ποιο πρεπει να παρω?

Δημοσ.

Τελικα εγινα κατοχος του Omnia i900.

Στην συσκευασια ειχε και ενα πενακι ξεχωρο για να σκαλιζεις την μυτη σου...

Δεν εχω εμπειρια απο τετοια τηλεφωνα (που δεινουν ξυστρα μυτης)

αλλα η μπαταρια μου φενετε πως αδιαζει γρηγορα.

Εχω ακομα το default rom.

Ισως με καποια αλλαγη καλυτερεψουν τα πραγματα ...

Ευχαριστω παντως για τις προτασεις σας και την Σαμσουνγκ για το μαραφετι για τον καθαρισμο μυτης ...

Πολυ μπροστα.... :) :P

Δημοσ.

Ευχαριστω παντως για τις προτασεις σας και την Σαμσουνγκ για το μαραφετι για τον καθαρισμο μυτης ...

Ίσως θέλει μερικές φορτίσεις της μπαταρίας για να αποδώσει τα μέγιστα.Πάντως με λίγο απ'όλα χρήση (GPS,wi-fi,bluetooth,κλπ) κρατάει κάτι λιγότερο απο 2 μέρες.Σε Idle μπορείς να φτάσεις και τις 4.

Έφυγες πάντως για SPB Mobile Shell και πέτα το πενάκι.Καλού κακού μην κόψεις τα νύχια απο τους δείκτες σου...;)

Δημοσ.

μην φανει παραξενο αυτο που θα πω..επειδη τυχαινει γνωστος μου να εχει το 16αρι ομνια,το ειχε αφησει 8 μερες ανοιχτο και παρατημενο και ακομη δεν ειχε ζητησει φορτιση...:-D

---------- Προσθήκη στις 21:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ----------

και προσεχε με αυτο το πενακι γιατι μετα απο κανα χρονο θα εχει χαλαρωσει αρκετα σε σημειο που να ξεκουμπωνει και μονο του...

Δημοσ.

διακρίνω μια απογοήτευση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...