katerina_a_86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερες από τις συμβατικές. Να πάρω?
kwstas_pap Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Κάποτε είχα ακούσει ότι λόγω της ταχύτητας (και δε ξέρω τι άλλο ακόμα) φθείρεται γρηγορότερα το σμάλτο των δοντιών (αδαμαντίνη το λένε; κατι τέτοιο).. ρώτησα τον οδοντίατρό μου και μου είπε να πάρω άφοβα.. αλλά και πάλι επειδή εκείνος δεν είχε ακούσει τη σχετική "φήμη" δεν μου φάνηκε ναι προβληματίστηκε πριν απορρίψει το επιχείρημα.. υπάρχει κανείς εδώ να ξέρει κάτι παραπάνω;
xpapias Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Η απάντηση είναι ορισμένες. Αυτές που αξίζουν είναι όσες έχουν σύστημα ελέγχου της πίεσης βουρτσίσματος, κατά της αυχενικής ευαισθησίας (των δοντιών). Όταν ασκείς περισσότερη πίεση απ όση πρέπει σταματούν. Τιμές >100 - 120Ε minimum.
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Η απάντηση είναι ορισμένες. Αυτές που αξίζουν είναι όσες έχουν σύστημα ελέγχου της πίεσης βουρτσίσματος, κατά της αυχενικής ευαισθησίας (των δοντιών). Όταν ασκείς περισσότερη πίεση απ όση πρέπει σταματούν. Τιμές >100 - 120Ε minimum. Και πως μπορεί κανείς να καταλάβει ποιες είναι καλές και ποιες όχι?
million_voices Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 braun και μην πας και τα σκασεις σαν κοροιδο σε κατι super duper hitech που παιζουν divx,mp3 αγοραζουν εφημεριδα,κανουν καφε και σου ζεσταινουν και τις παντοφλες γιατι κατα βαση ολες την ιδια δουλεια κανουν
gerr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αν ξέρεις να τις χρησιμοποιείς κάνουν την ίδια δουλειά με τις συμβατικές. Απλά με την ηλεκτρική αν δεν ξέρεις μπορεί να προκαλέσει φθορά.
xpapias Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Και πως μπορεί κανείς να καταλάβει ποιες είναι καλές και ποιες όχι? Κάποια στιγμή μου είχε δώσει ο οδοντίατρος μου κάποια φυλλάδια από διάφορες μάρκες και μου είχε δείξει κάποια μοντέλα. Αυτό που είχα συγκρατήσει είναι ότι οι Braun είναι μάλλον οι καλύτερες και πάντοτε αυτές με αισθητήρα πίεσης. Ενδεικτικά δες τις 2 παρακάτω αν και μάλλον είναι παλιά μοντέλα. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10030661 - 104Ε με το "παζάρεμα" που λέει στο site http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10431 - 104E Νομίζω ότι έχουν το σύστημα που σου λέω. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες πιο εξελιγμένες με περισσότερα χαρακτηριστικά πχ χρονομέτρηση του βουρτσίσματος κλπ. http://www.skroutz.gr/c/604/stomatikh-ygieinh.html?keyphrase=braun&page=1
Luxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=629&cat=59 Να μια σουπερ ντουπερ.
xpapias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=629&cat=59 Να μια σουπερ ντουπερ. Αυτή όντως είναι πολύ καλή Triumph Smart Guide Ηλεκτρική ΟδοντόβουρτσαΕταιρεία: Oral-B Δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ, αλλά υπάρχουν και πιο προχωρημένες λύσεις για να πλένεις τα δόντια σου, απ’ το να πιάνεις στο χέρι σου μία κλασική οδοντόβουρτσα και να την κουνάς πάνω κάτω μέχρι να πιαστεί το μπράτσο σου. Γι’ αυτό ψάξαμε πολύ και ανακαλύψαμε τη νέα Triumph Smartguide της Oral-B. Ποτέ σε μια οδοντόβουρτσα δεν είχαν χωρέσει τόσες σκέψεις υψηλής τεχνολογίας. Κάνει τα δοντάκια να λάμπουν κυριολεκτικά από καθαριότητα και έχει γίνει ο Νο 1 εχθρός της πλάκας. Συνδυάζεται με το Smartguide, την πρώτη και μόνη ασύρματη φορητή οθόνη που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σου δίνει οδηγίες για να βουρτσίζεις τα δόντια σου ακολουθώντας τις κατευθύνσεις των ειδικών της Oral B. To καλύτερο όμως είναι ότι το συγκεκριμένο μόνιτορ σημαίνει συναγερμό κάθε φορά που βάζεις στα δόντια μεγαλύτερη δύναμη απ’ ό,τι απαιτείται, διαφυλάσσοντας με αυτό τον τρόπο τα ούλα σου. Τιμή: 148,16 (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 19%)
CptBill Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εχω τη braun Triumph. Αξιζει τα λεφτα της αλλα εγω την ειχα παρει απο Γερμανια περιπου στα -€50 σε σχεση με εδω. Ειναι λιγο overpriced ολα τα προιοντα braun-oral b στην Ελλαδα.
Garnele Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Αν ξέρεις να τις χρησιμοποιείς κάνουν την ίδια δουλειά με τις συμβατικές. Απλά με την ηλεκτρική αν δεν ξέρεις μπορεί να προκαλέσει φθορά. Παίρνοντας αυτό σαν δεδομένο -αφού κανείς δε βγήκε να υποστηρίξει το αντίθετο- γιατί να πάρει κάποιος ηλεκτρική οδοντόβουρτσα;
xpapias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Παίρνοντας αυτό σαν δεδομένο -αφού κανείς δε βγήκε να υποστηρίξει το αντίθετο- γιατί να πάρει κάποιος ηλεκτρική οδοντόβουρτσα; "40.000 παλμικές κινήσεις 8800 περιστροφές το λεπτό". Εμένα μάλλον με πείθει
NOMIKOS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Χρησιμοποιώ χρόνια (αυτές της 1 χρήσης με μπαταρία γύρω στα 10 ευρώ),είμαι ευχαριστημένος και ούτε υπάρχει πρόβλημα με το σμάλτο .Δεν θέλει μεγάλη πίεση και έχει αποτέλεσμα. Βέβαια προσωπικά έχω και πολύ καλά δόντια από κληρονομικούς παράγοντες .
mentoras99 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εγω πηρα της colgate ηλεκτρικη, και μετα απο 5-6 μηνες μου χαλασε... ξανα στην χειροκινητη τωρα.
damian1977 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εγω χρησιμοποιω εδω και κανα χρονο περιπου μια της Oral-b με την διπλη κεφαλη επαναφορτιζομενη......μια χαρα ειναι και ασφαλης αρκει να μην την πιεζεις πανω στα δοντια και να μην ξεπερνας τα 2 λεπτα χρησης την φορα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.