Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω την 24αρα της HOL, το πρωί ο τεχνικός μέτρησε κάτω στις γραμμές και μου είπε ότι φτάνουν 10Mbps ενώ στο σπίτι έχω 2Mbps. Ουσιαστικά δηλαδή χάνω 8Mbps και μου είπε ότι φταίνε ή οι πρίζες ή τα καλώδια και να φέρω ηλεκτρολόγο. Έχει ξανατύχει σε κανέναν σας κάτι ανάλογο? Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Ναι σε εμένα.

Το analyzer έξω (σύμφωνα με τον τεχνικό) δείχνει ~10Mb/s και εγώ κλειδώνω στα ~4- 4.5Mb/s.

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχει ξανατύχει σε κανέναν σας κάτι ανάλογο? Τι μπορώ να κάνω?

Ρε φίλε το ξέρω για τον ηλεκτρολόγο....Αν έχει ξανατύχει σε κάποιον ρωτάω..

αν έχει ξανατύχει σε κάποιον και τι μπορείς να κάνεις...

εγώ απάντησα στο 2ο..

Δημοσ.
Ναι σε εμένα.

Το analyzer έξω (σύμφωνα με τον τεχνικό) δείχνει ~10Mb/s και εγώ κλειδώνω στα ~4- 4.5Mb/s.

Εμένα κλειδώνει στο σπίτι στα 2.8 ενώ σύμφωνα με τον τεχνικό το analyser έξω δείχνει 10. Σου είπε τι προτείνει να κάνεις? Έψαξες καθόλου πρίζες και καλωδίωση για τυχόν βραχυκυκλώματα?

Δημοσ.

Όχι, δε το έψαξα παραπάνω γιατί δεν είναι δικό μου το σπίτι, βαρέθηκα και μόνο στην ιδέα του να εξηγώ στο σπιτονοικοκύρη τι είναι τα Mb/s, οπότε συμβιβάστηκα.

Αν δεν απέχει πολύ το κουτί με τα τηλεφωνικά καλώδια (χελώνα) από τον υπολογιστή σου, μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις από εκεί απ'ευθείας ένα καλώδιο δικτύου και να το συνδέσεις στο ρούτερ, ώστε να εξακριβώσεις αν φταίει η εσωτερική καλωδίωση και να κινηθείς ανάλογα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...