Alexisssss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδες.Να πω πως δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να βαλω το θεμα.Αν ειναι σε λαθος παρακαλω μετακινηστε το. Λοιπον βρισκομαι σε αναζητηση ενισχυτη. Εχω δυο ηχεια phillips 35 watt RMS 8Ohm. Δεν εχω ομως ενισχυτη να τα δουλεψω. Οποτε αποφασισα να γορασω εναν στερεοφωνικο ομως δεν βρισκω πουθενα κατι στα μετρα μου... Αν ειχε καποιος καποιο λινκ ή αν μπορουσε να κυριως να με διαφωτισει με τις γνωσεις του θα του ημουν ευγνωμων
bluesattack Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μεχρι ποσα λεφτα θα ηθελες να διαθεσεις ? Και τι ακριβως περιλαμβανουν αυτα τα 'μετρα' ?
Alexisssss Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Οταν λεω μετρα εννοω το οικονομικο μετρο Λοιπον. Το οικονομικο ειναι βαρια βαρια μεχρι 150 Εχω βρει κατι pioneer απο skroutz.gr αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν. http://www.skroutz.gr/products/show/1810460
suspiria Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 για μενα παρε καλυτερα εναν μεταχειρισμενο.εγω πηρα τον teac a-x1000 με 40ευρω και αν διαβασεις τα reviews ειναι κορυφαιος.ενας φιλος μου εχει εναν philips σε τιμη κατω απο τα 40 αν θες στειλε μου πμ για λεπτομερειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.