tomeromero Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Γεια σε όλους.Από ότι βλέπω εδώ στο φόρουμ του insomnia.gr υπάρχει έλξη στον προγραμματισμό! Θα ήθελα να σας κάνω μια πρόταση για να φτιάξουμε μια ομάδα από προγραμματιστές, καλλιτέχνες για μοντέλα μέσα στο παιχνίδι,για ηχους και και..! Το παιχνίδι θα φτιαχτεί στην C η C++ οι οποιες είναι κατάλληλες για ένα τέτοιο παιχνίδι! Περίπου 10 άτομα συνολικά! 2 για modeling. 3-4 προγραμματισμό. 1-2 ήχος. 2 σενάριο. Δεν θέλω να αρχίσω από τώρα να σας λέω τι παιχνίδι θα φτιάξουμε και αν είναι μεγάλο η μικρό και τέτοια.Όταν φτιαχτεί η ομάδα με το καλο θα αποφασίσουμε.! Αυτή η "δουλειά" είναι εθελοντική και δεν θα πληρώνεται κανένας από εμάς.! Παρακαλώ όπως δηλώσετε από κάτω τι μπορείτε να κάνετε για το παιχνίδι και αν θέλετε να είστε στην ομάδα μας.! Εγώ μπορώ να δουλέψω στο maya 3d ένα τέλειο πρόραμμα για δημιουργία μοντέλων!
GothicCrusader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, Εγώ μπορώ να γράψω κώδικα και επίσης να κάνω την ανάλυση. Ωστόσο πολλές τέτοιες ιδέες έχουν ναυαγήσει στο παρελθόν. Είναι δηλαδή πάρα πολλά που πρέπει να συζητηθούν με λεπτομέρειες ...
kagelos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 .......Δεν θέλω να αρχίσω από τώρα να σας λέω τι παιχνίδι θα φτιάξουμε και αν είναι μεγάλο η μικρό και τέτοια.Όταν φτιαχτεί η ομάδα με το καλο θα αποφασίσουμε.! .... Τα project ξεκινάνε γύρω από μια ιδέα. Το σκεπτικό "είμαστε 5-10 και ξέρουμε να κάνουμε διάφορα" δεν περπατάει χωρίς στόχο.
doutsos13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εάν είναι έχω κάποιες προγραμματιστικές γνώσεις αλλα θα ήθελα να ασχοληθώ με το σενάριο ή την μεταγλώτισή του αν το κάνουμε σε διεθνές επίπεδο.
GothicCrusader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τα project ξεκινάνε γύρω από μια ιδέα. Το σκεπτικό "είμαστε 5-10 και ξέρουμε να κάνουμε διάφορα" δεν περπατάει χωρίς στόχο. Ναι, όντως ... και εγώ συμφωνώ. Χρειάζεται από την αρχή κάτι πιο συγκεκριμένο. Από την άλλη πολλές φορές μπορεί να βγει με brainstorming της ομάδας. Όρεξη να υπάρχει, και χρόνος ... Φυσικά όμως ούτε λόγος να κάνουμε κάποια διαφορά. Εγώ περισσότερο πρόκληση και hobby το βλέπω. Επίσης ... μπορούμε να δοκιμάσουμε στην αρχή κάτι τελείως ρηχό. Βλέπουμε αν τσουλάει η ομάδα, και αν τσουλάει όντως, δοκιμάζουμε κάτι πιο σύνθετο.
tomeromero Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα,Εγώ μπορώ να γράψω κώδικα και επίσης να κάνω την ανάλυση. GothicCrusader θα είσαι ο 1ος προγραμματιστής μας! Εάν είναι έχω κάποιες προγραμματιστικές γνώσεις αλλα θα ήθελα να ασχοληθώ με το σενάριο ή την μεταγλώτισή του αν το κάνουμε σε διεθνές επίπεδο. doutsos13 θα είσαι ο 1ος σεναριογράφος μας και ίσως ο μεταγλωττιστής μας! Τα project ξεκινάνε γύρω από μια ιδέα. Το σκεπτικό "είμαστε 5-10 και ξέρουμε να κάνουμε διάφορα" δεν περπατάει χωρίς στόχο. Όταν φτιαχτεί η ομάδα φίλε ανάλογα με της δυνατότητες όλων μας θα φτιάξουμε και το παιχνίδι.Στόχος μας φυσικά και θα είναι το παιχνίδι και θα πρέπει να δουλέψουμε για να τα καταφέρουμε! ---------- Προσθήκη στις 17:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ---------- Ναι, όντως ... και εγώ συμφωνώ. Χρειάζεται από την αρχή κάτι πιο συγκεκριμένο. Από την άλλη πολλές φορές μπορεί να βγει με brainstorming της ομάδας. Όρεξη να υπάρχει, και χρόνος ... Φυσικά όμως ούτε λόγος να κάνουμε κάποια διαφορά. Εγώ περισσότερο πρόκληση και hobby το βλέπω. Επίσης ... μπορούμε να δοκιμάσουμε στην αρχή κάτι τελείως ρηχό. Βλέπουμε αν τσουλάει η ομάδα, και αν τσουλάει όντως, δοκιμάζουμε κάτι πιο σύνθετο. συμφωνώ μαζί σας παιδιά. Ώμος πρώτα ας ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ την ομάδα πρώτα! :-D:-D
asxeto4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλή ιδέα αλλά στην υλοπόιηση την φοβάμαι πολύ... Αν τελικά το πάρουμε απόφαση μπορώ να βοηθήσω στο database κομμάτι. Έκανα κάτι ανάλογο σε ένα casual game που αναπτύχθηκε από μια Ελληνική εταιρεία με έδρα τον Εδιμβούργο. Πήγε όμως άκλαφτο γιατί μας έφαγε και εμάς η κρίση. Μπορείτε να το δέιτε και να παίξετε Online εδώ: http://dotredgames.com/
ntaryl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Παιδια καλη επιτυχια με το Project ... Οπως ειπε ο Παραπανω Ορεξη να υπαρχει
tomeromero Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καλή ιδέα αλλά στην υλοπόιηση την φοβάμαι πολύ...Αν τελικά το πάρουμε απόφαση μπορώ να βοηθήσω στο database κομμάτι. Έκανα κάτι ανάλογο σε ένα casual game που αναπτύχθηκε από μια Ελληνική εταιρεία με έδρα τον Εδιμβούργο. Πήγε όμως άκλαφτο γιατί μας έφαγε και εμάς η κρίση. Μπορείτε να το δέιτε και να παίξετε Online εδώ: http://dotredgames.com/ φίλε δεν θα είναι φλας παιχνίδι ούτε θα μπορείς να το παίζεις on line. Database βάση πιστεύω δεν θα χρειαστούμε...Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο κάτι με c h c++??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μου θυμίζει ενα παλιότερο θέμα μου http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=76462
Aztec Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εγώ προτείνω να το σχεδιάσουμε στα χαρτιά story , αν είναι adventure γρίφους κτλ ή γενικα κάτι καλό σε πολύ λεπτομέρεια να το κάνουμε copyright και μετά να το στείλουμε σε όλες τις εταιρείες.... δεν έχουμε και κάνα γνωστό σε καμιά μεγάλη εταιρεία γιατί προτιμάνε απο μέσα ρε γα#$το. Όλοι μασάνε τα ίδια και τα ίδια στο story.
GothicCrusader Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μην ελπίζει κανείς ότι θα βγάλει $$ από το project. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε εξ αρχής. Ακόμα και αν είχαμε το παιχνίδι έτοιμο, στην πράξη οι εταιρείες δεν παίρνουν έτσι παιχνίδια από άσχετους. Θα έπρεπε να είχαμε Port folio και πολλές δουλειές. Το βιβλίο Challenges for Game Designers έχει μέσα παραδείγματα και στατιστικά από παιχνίδια (πόσες εργατοώρες και πόσο χρόνο χρειάστηκε το καθένα). Ποια δημιουργήθηκαν από εταιρείες και ποια από ερασιτεχνικές ομάδες. Βρείτε το σε pdf και ρίξτε του μία ματιά για να πάρετε μία ιδέα του τι μπορούμε να δημιουργήσουμε. Νομίζω έχει ενδιαφέρον έτσι και αλλιώς.. Υπάρχουν πάντως παιχνίδια που φτιάχνονται μέσα σε 3-4 μήνες, με έτοιμη μηχανή και έμπειρους προγραμματιστές, θεωρώντας ότι ήδη γνωρίζουν τα απαιτούμενα μαθηματικά και αντίστοιχα φυσική. Έχει τέτοια παραδείγματα. Αλλά είναι καλό να τα δουν όσοι ενδιαφέρονται για να πάρουν μία ιδέα του τι μπορούμε να φτιάξουμε. Επίσης, για να υπάρχει οποιαδήποτε ελπίδα να ολοκληρωθεί, χρειάζονται άνθρωποι που να ξέρουν πάρα πολύ καλό προγραμματισμό. Όχι του στυλ έχω γράψει μερικά προγραμματάκια σε C++.
tomeromero Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μην ελπίζει κανείς ότι θα βγάλει $$ από το project. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε εξ αρχής. Ακόμα και αν είχαμε το παιχνίδι έτοιμο, στην πράξη οι εταιρείες δεν παίρνουν έτσι παιχνίδια από άσχετους. Θα έπρεπε να είχαμε Port folio και πολλές δουλειές. Το βιβλίο Challenges for Game Designers έχει μέσα παραδείγματα και στατιστικά από παιχνίδια (πόσες εργατοώρες και πόσο χρόνο χρειάστηκε το καθένα). Ποια δημιουργήθηκαν από εταιρείες και ποια από ερασιτεχνικές ομάδες. Βρείτε το σε pdf και ρίξτε του μία ματιά για να πάρετε μία ιδέα του τι μπορούμε να δημιουργήσουμε. Νομίζω έχει ενδιαφέρον έτσι και αλλιώς.. Υπάρχουν πάντως παιχνίδια που φτιάχνονται μέσα σε 3-4 μήνες, με έτοιμη μηχανή και έμπειρους προγραμματιστές, θεωρώντας ότι ήδη γνωρίζουν τα απαιτούμενα μαθηματικά και αντίστοιχα φυσική. Έχει τέτοια παραδείγματα. Αλλά είναι καλό να τα δουν όσοι ενδιαφέρονται για να πάρουν μία ιδέα του τι μπορούμε να φτιάξουμε. Επίσης, για να υπάρχει οποιαδήποτε ελπίδα να ολοκληρωθεί, χρειάζονται άνθρωποι που να ξέρουν πάρα πολύ καλό προγραμματισμό. Όχι του στυλ έχω γράψει μερικά προγραμματάκια σε C++. μπράβο φίλε σωστά πράματα λες.. Γνωρίζω κάποιες μηχανες οπως unity 3d,torque game engine, αλλα αφτες πρεπει να καθισης να τισ μαθεις πραμα βαρετο για ενα τετοιο project και αξίζουν $$. Ως τώρα έχουμε: 2 σεναριογράφους οι οποίοι να ξέρουν να δουλεύουν σωστά. 1 για μοντελισμό. 1 προγραμματιστή.
spyridonas666 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μπορώ και εγώ να σας γράψω καναν κώδικα αν και σχετικα αρχάριος με προγραμματισμό... Άλλο ερώτημα είναι ότι θα τρώει πολύ χρόνο και αν μπορούν οι συμμετέχωντες να τον αφιερώσουν, εξάλου ένα τυπικό παιχνίδι που νικάς σε 10 ώρες θέλει 4-5 χρόνια developing και αυτό με καμιά 200αριά developers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.