Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO VGN-NW160J & JBL Creature IIΙ [649€ @ GetITNow]

ninos30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω αρκετά καλή προσφορά η σημερινή: http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=98

Το είχαν ξαναβάλει με 699,99 και χωρίς τα ηχεία. Η τιμή συμπιέστηκε και μπήκε και δώρο για να το προτιμήσουμε :-)

sonyf.jpg

Sony VAIO VGN-NW160J

Τύπος οθόνης: LCD με τεχνολογία XBRITE-ECO

Μέγεθος οθόνης: 15,5 ίντσες

Ανάλυση οθόνης: 1.366x768 pixels

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo Processor T6500 (2,10GHz)

Γραφικά: ATI Mobility Radeon HD4570

Μνήμη: 4GB

Σκληρός δίσκος: 320GB

Οπτικός δίσκος: Blu-ray

Λειτουργικό: Windows Vista Home Premium

Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, Ethernet, HDMI, 3xUSB, VGA, DC-in, Microphone in, i.Link, multimedia card reader [Memory Stick PRO (Standard/Duo), ExpressCard (34 media), SD]

Extras: MOTION EYE camera

Αυτονομία: 4 ώρες (standard μαπατρία), 6,5 ώρες (ενισχυμένη μπαταρία)

Διαστάσεις: 370,84x 30,48x248,92mm

Βάρος: 2,72kg

Εγγύηση: 1 χρόνος

JBL Creature IIΙ

Συμβατότητα: PC/ laptops, music/ media players, hi-fi

Υποδοχές: 3,5mm stereo mini jack

Drivers: 40mm δορυφόροι, 75mm subwoofer

Ισχύς: 5 Watts x 2 δορυφόροι, 15 Watts subwoofer

Εύρος ζώνης: 50Hz – 20kHz

Αναλογία θόρυβος/ σήμα: >80 dB

Διαστάσεις: 75x70x75mm δορυφόροι, 230x230x230mm subwoofer

Βάρος: 2,1kg

Εγγύηση: 2 χρόνια

Δυστυχώς με Vista πάνω, αλλά αυτό ρυθμίζεται ;)

Αν και νομίζω πως η SONY δίνει free update: http://b2b.sony.com/documents/category/notebooks/Windows_7_Upgrade_FINAL.pdf

Δημοσ.
Όσο και να το έψαξα δεν υπάρχει στο skroutz.

Παλιότερο μοντέλο. Ξεστοκαρισμα. Παρ' όλα αυτά καλό...

Δημοσ.

H προσφορά είναι καταπληκτική αν αναλογιστούμε την αξία των ηχείων και ότι έχει bluray. Το πρόβλημα με τα Vista λύνεται πολύ εύκολα αν και υπάρχει περίπτωση να γίνεται δωρεάν αναβάθμιση από την SONY.

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε. Έχει κολλημένο αυτοκολητάκι πάνω που λέει:

"Free Update to Windows7. Offer expires at 31-01-2010"...

Μάλλον πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον "θείο"...

Δημοσ.

τον 'θειο'...??????????

Δημοσ.

31-01-2010???δηλαδη ποτε κατασκευαστηκε?????Μιλαμε για τρελο ξεστοκαρισμα...

Δημοσ.
31-01-2010???δηλαδη ποτε κατασκευαστηκε?????Μιλαμε για τρελο ξεστοκαρισμα...

Δεν είναι θέμα ημερομηνίας κατασκευής, οι περισσότεροι κατασκευαστές που παρείχαν τη δυνατότητα για δωρεάν αναβάθμιση των υπολογιστών τους σε Windows 7 έχουν σταματήσει να την παρέχουν. Οι περισσότεροι είχαν καταληκτική ημερομηνία, για την αίτηση αναβάθμισης, Ιανουάριο ή Φεβρουάριο του 2010.

Δημοσ.
Δεν είναι θέμα ημερομηνίας κατασκευής, οι περισσότεροι κατασκευαστές που παρείχαν τη δυνατότητα για δωρεάν αναβάθμιση των υπολογιστών τους σε Windows 7 έχουν σταματήσει να την παρέχουν. Οι περισσότεροι είχαν καταληκτική ημερομηνία, για την αίτηση αναβάθμισης, Ιανουάριο ή Φεβρουάριο του 2010.

Κάπως έτσι... Η SONY λέει να έχει αγοραστεί ΜΕΧΡΙ τις 31-01-2010 (μπορεί να παρήχθη δηλαδή και στις 15-01) και η καταληκτική ημερομηνία για να τα "παραγγείλεις" είναι η 31-03-2010. Και λέω έτσι γιατί σου αποστέλλουν CD εγκατάστασης, και όχι download και serial, και σου χρεώνουν κάποια λίγα για τα μεταφορικά. Έτσι έλεγε μέσα.

Η "πλάκα" είναι αλλού. Ξεκίνησα την διαδικασία για να το κάνω βάζοντας "ψεύτικη" ημερομηνία αγοράς την 15-01 και το δέχτηκε (βέβαια θέλει και σκανάρισμα την απόδειξη οπότε απλά έτσι το έκανα για να δω το παρακάτω). Στο επόμενο στάδιο, αφού είχα βάλει serial numbers και product codes, η χώρα προέλευσης του laptop είναι κάποια από τις.... Κολομβία-Αργεντινή-Βραζιλία-Βενεζουέλα κλπ. Με λίγα λόγια Λατινική Αμερική. Πως στο δ... βρέθηκε εδώ για ξεστοκάρισμα, ένας θεός ξέρει...

Πάντως πέρα απ' όλα τ' άλλα, το μηχανάκι μαμαει. Ειδικά για τα λεφτά του. Ξέρει να φτιάχνει laptop η ... η SONY. Παντελώς αθόρυβο και πανίσχυρο. Και η αίσθησή του, πολύ ποιοτική. Καλή αγορά. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι τελικά ήταν το ασημί και όχι το άσπρο όπως φαινόταν στην φώτο. Άλλοι μπορεί να το προτιμάνε, εγώ ήθελα το άσπρο...

Δημοσ.

Επειδη το πηρα κι εγω το laptopaki (ασπρο σε εμενα). Ενημερωσε με αν θα σου στειλουν το cd!! :-) . Βασικα με προβληματισε λιγο η εγγυηση λεει αν προσεξεις στο κουτι οτι ισχυει μονο για Αμερική. Ελπιζω να μην εχουμε προβλημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...