Προς το περιεχόμενο

MW2 8001050F σφάλμα

cnkostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μιλάμε είναι τόσο άμπαλοι εκεί στη SONY. Αφήσανε να πάει 12 ώρα Αγγλίας που από ότι φαίνεται είναι η εσωτερική ώρα του PS3 για να αλλάξει η ημερομηνία από 29/2 και τσουπ έγινε. Και όταν είχε βουιξει όλο το ιντερνετ για το πρόβλημα μας λέγανε ότι είναι πρόβλημα του PSN και μπούρδες. Αλλά εγώ φταίω επειδή οι φίλοι μου έχουν Call of Duty στο PS3 το πήρα εκεί! Να ένα λάθος που δεν θα ξανακάνω...

Δημοσ.

Βασικά το συγκεκριμένο bug οφείλεται σε διαφορετικό υπολογισμό του δίσεκτου έτους απο το ρολόι της κονσόλας και αυτό του software. Σε αυτή την περίπτωση η λύση είναι απλά να κάνεις reset το ρολόι της κονσόλας (βγάζοντας την μπαταρία). Update δεν μπορούσε να γίνει γιατί δεν λειτουργούσε το PSN για τις κονσόλες που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα. Γενικά από της πρώτες ώρες εντοπισμού του bug το λέγαν ότι το πρόβλημα θα λυθεί όταν αλλάξει η μέρα.

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ TROPHY ΤΟΥΣ

Όταν πας στο προφίλ σου στο PSN σου δείχνει τα trophy και το level αλλά όταν πας στο Trophy collection στην κονσόλα δεν σου τα έχει όλα. Λοιπόν για να πάρεις τα χαμένα trophy πίσω πρέπει καταρχάς να είχες κάνει sync με τον server πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα.

Αν δοκιμάσεις να κάνεις sync έτσι απλά δεν θα σου επιστραφούν.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις το παιχνίδι που έχεις χάσει τα trophy του πχ Heavy Rain. Αυτό θα δημιουργήσει ένα slot με 0% trophies (ΠΡΟΣΟΧΗ:Μη παίξεις το παιχνίδι και κερδίσεις trophy γιατί αυτό θα το bugάρει). Βγαίνεις απο το παιχνίδι και πας στα trophies...Το μηχάνημα θα κάνει sync με τον server και θα λάβεις όλα τα χαμένα σου trophy. Επανέλαβε την παραπάνω διαδικασία σε κάθε game που έχεις χαμένα trophies.

Σόρι που δεν τα λέω αναλυτικά είμαι λιγάκι βιαστικός απλά το παραθέτω για όσους έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.

Το προβλημα πως λυθηκε με update?

Οσοι δεν εχουν internet τι κανουν?

Μερικοι δεν θελουν να ανοιξουν την κονσολα τους να κανουν reset την μπαταρια τους,λογω εγγυησης ,λογω οτι δεν μπορουν.

Τι γινεται με αυτους?

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του. Το ρολόι της κονσόλας γύρισε στη κανονική ημερομηνία. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα με τις μπαταρίες πλέον, αυτό ήταν για τους ανυπόμονους χτες(και γι αυτούς που δεν εχουν εγγύηση πλέον :P ).

Δημοσ.

Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι. Η Sony απέδειξε για ακόμα μια φορά των ερασιτεχνισμό της :mad:

Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει πως τα πάνε σε επίπεδο πωλήσεων xbox και ps3 σε επίπεδο αθλιότητας πάντως συναγωνίζονται το ένα το άλλο.

Δημοσ.

Πολύ κακό για το τίποτα. Μακάρι όλα τα προβλήματα να λυνόντουσαν από μόνα τους. Το μόνο "άκυρο" για μένα ήταν το ότι η Sony δεν έβγαλε μια ανακοίνωση να καθησυχάσει τον κόσμο. Δηλαδή δεν ήξεραν ότι μόλις αλλάξει η ώρα, όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό; Γιατί έβγαιναν και έλεγαν "το ψάχνουμε" και άλλες τέτοιες μπαρούφες;

Τέσπα...

Δημοσ.

Πάντως δεν μπορείτε να πείτε... Το PS3 είναι πολύ μπροστά! Και μας λέει GET A LIFE for 1 day αλλά και φτιάχνεται από μόνο του! Που αλλού το έχετε δει αυτό?!!!!????

Παιδιά πλάκα κάνω... Ας ελπίζουμε να μην υπάρξει πρόβλημα του χρόνου (ή σε 4 χρόνια...). Θα δείξει. Ευτυχώς διορθώθηκε :P

Δημοσ.

Απο που και ως που φταιει η Sony ρε παιδια?Το Arm των fat φταιει και το λαθος που εκαναν οι προγραμματιστες του στο internal clock του.Ελεος δηλαδη.Βγαινει ο καθενας και λεει ο,τι να'ναι χωρις να σκεφτεται.To Arm η Sony το εφτιαξε?Ετοιμο το πηρε με εγγυησεις οτι λειτουργει απο την εταιρια που το παρειχε.Δεν διορθωθηκε κανενα προβλημα.Θα ξαναεμφανιστει σε μερικα χρονια παλι σε οσους εχουν fat.Απο την αρχη ειπωθηκε οτι 99.999999999% το προβλημα θα λυθει με την αλλαγη GMT.Τωρα αν καποιοι πεφτετε στην παγιδα να δημιουργειτε θεματα εκει που δεν υπαρχουν ειναι προβλημα σας.

Οι μονη λυση για τη Sony ειναι η αποσυρση των fat και η αλλαγη με slim με καποιο μικρο ποσο για τη διαφορα τιμης.Αλλα και παλι τα πιτσιρικια θα βγουν κλαιγοντας οτι ταλαιπωρουνται και τους κλεβουν και δεν μπορουν χωρις το fat τους που το λατρευουν και αλλα γραφικα.Μια ζωη μιζερια.Λιγες ωρες δεν δουλευε το μηχανημα και μονο που δεν πηγαν στα γραφεια της Sony καποιοι να βαλουν μπουρλοτο.Οταν μας τρωνε τα λεφτα εδω τα καταστηματα, οι πολιτικοι και καθε λογης τυχαρπαστοι το βουλωνουν ολοι.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι γενικώ αδερφέ παρόλο που εγω παίζω. Άκουσα λεεί οτι μπορεί να πάρει και εβδομάδα, τώρα θεόs μαζί σαs

Δημοσ.
Το πρόβλημα είναι γενικώ αδερφέ παρόλο που εγω παίζω. Άκουσα λεεί οτι μπορεί να πάρει και εβδομάδα, τώρα θεόs μαζί σαs

Τι εβδομάδα??? Λύθηκε! Έχουμε 4 χαρούμενα χρόνια μπροστά μας! :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...