papresa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, έχω εδώ και 2-3 χρόνια ένα στικάκι bluetooth, από την πρώτη στιγμή λειτουργεί άψογα και στο προηγούμενο κινητό μου αλλά και στο τωρινό. Το είδε η ξαδέρφη μου, της άρεσε κι αγόρασε το: BLUETOOTH CRYPTO BT-50 DONGLE CLASS 2. Το εγκατέστησε με το cd, πέρασε 3 τραγούδια στο κινητό της από τον υπολογιστή. Όταν όμως ξαναπροσπάθησε δεν μπορούσε να συνδεθεί και δεν ξανασυνδέθηκε ποτέ. Ανοίγει το bluetooth και στο κινητό της και στον υπολογιστή, κάνει διπλό κλικ πάνω ση θέση που δείχνει το κινητό της, προσπαθεί να συνδεθεί με bluetooth file transfer service και της βγάζει connection failed. Τονίζω πως την πρώτη φορά συνδέθηκε. Πήγα σπίτι της, δοκιμάσαμε μαζί, το δικό τηςsony ericsson δεν συνδέθηκε, δοκιμάσαμε το παλιό της samsung, τα ίδια, δοκιμάζουμε το δικό μου motorola, όλα καλά και κανονικά όπως με το δικό μου bluetooth. Συγγνώμη που σας κούρασα, αλλά τι μπορεί να φταίει; Υ.Γ.1: Μαζί απεγκαταστήσαμε το πρόγραμμα και το ξανα εγκαταστήσαμε. Υ.Γ.2: Στο δικό μου κινητό στο παράθυρο διαλόγου του bluetooth ανοίγουν 3 εικονίδια και στα δικά της στο ένα 4 και στο άλλο 6. Μήπως παίζει κάποιο ρόλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.