Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικό μέχρι 70-80 ευρώ

fastmanakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χέλλοου παίδες.Ψάχνω τροφοδοτικό ΚΑΛΟ μέχρι 70-80 ευρώ (βέβαια και 50 αν υπάρχει κανένα που μπορεί να με καλύψει δεν θα με χαλάσει καθόλουB)).Έχουμε και λέμε έχω cpu i5 750,4gb corsair ddr3 1600mhz, gpu 8500 GT 512mb ddr2, p55 us3l mobo ΑΛΛΑ ίσως σύντομα να αγοράσω μια 5850. Θα ήθελα ίσως να ειναι 650w ώστε να με καλύψει πλήρως πλήρως για το μέλλον.Αλλά αν πιστέυετε οτι με καλύπτει και μικρότερο απλα πείτε το :P.Γενικά ρίξτε προτάσεις.

Δημοσ.
CORSAIR CMPSU-650TX

Όχι ότι δε σε καλύπτει και μικρότερο, αλλά το συγκεκριμένο σε αυτή την τιμή είναι λουκούμι.

Με μοναδικό μειονέκτημα, ο ότι δεν είναι modular.

Αν δε σε ενοχλεί αυτό, όρμα του . . .

Δημοσ.

δηλαδή; τι ακριβώς είναι το modular? κανένα άλλο δεν έχεται να προτείνεται;πιο μικρό δεν με καλύπτει άμα βάλω και 5850 ε;

Δημοσ.
δηλαδή; τι ακριβώς είναι το modular? κανένα άλλο δεν έχεται να προτείνεται;πιο μικρό δεν με καλύπτει άμα βάλω και 5850 ε;

Modular χαρακτηρίζονται τα τροφοδοτικά, τα οποία έχουν αποσπώμενα καλώδια, ώστε να χρησιμοποιείς μόνο όσα χρειάζεσαι, σε αντίθεση με τα άλλα τροφοδοτικά, τα οποία τα έχουν όλα συγκεντρωμένα σε μια πλεξούδα.

Εξυπηρετεί στις περιπτώσεις όπου είναι σημαντική η αισθητική και όταν χρειάζεται πολύ καλό cable management για να βελτιωθεί το airflow.

Ακόμη και χωρίς αυτό όμως, είναι ένα πολύ καλό τροφοδοτικό. (όπως και γενικά όλα της Corsair . . .)

Εναλλακτικά μπορείς να στραφείς και σε άλλες εταιρείες, αλλά το διαθέσιμο budget, δε σου αφήνει και πολλά περιθώρια για να βρείς κάτι καλύτερο από το Corsair.

---------- Προσθήκη στις 11:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:48 ----------

Σκέψου πως το ίδιο Corsair έχει στο e-shop 108€ . . .

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700171&u=CORSAIR-CMPSU-650TX-650W

Πάντως εγώ έχω αυτό http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003368 και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο παράπονο

Δημοσ.
Με μοναδικό μειονέκτημα, ο ότι δεν είναι modular.

Αν δε σε ενοχλεί αυτό, όρμα του . . .

...παίρνει πολύ κουβέντα αυτό ;)

Δημοσ.
...παίρνει πολύ κουβέντα αυτό ;)

Από την σκοπιά του απλού χρήστη(που είμαι εγώ), αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πιο ευκολονόητα, διότι δεν έχουμε τις απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις, όπως ενδεχομένως άλλοι χρήστες.

Προσπαθώντας να μάθω, μπορείς συνοπτικά να μας εξηγήσεις για ποιόν λόγο να προτιμήσουμε ένα non modular από ένα modular, διότι οι εταιρείες μας το παρουσιάζουν ώς πλεονέκτημα . . .

υ.γ. είμαι σε σκέψη για το στήσιμο ενός νέου συστήματος και οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με το τροφοδοτικό ή οτιδήποτε άλλο, θα ήταν ευπρόσδεκτη! ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...