chaplin1981 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εγω παντως οταν εκλεβα ειχα 5-6 γειτονες με ξεκλειδωτο το νετ τους.Ετσι οπως καταλαβαινετε τους τιμουσα ολους καθημερινα για να μην αδικησω κανεναν αλλα και να μη δινω και στιγμα.Παντως οι ηθικολογιες να λειπουν καλυτερα για το συγκεκριμενο θεμα...
ptsiou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 αλλαξαν οι καιροι και τωρα τα κλειδωνουν... παντως η λεξη "κλεβω" ειναι εντελως αστοχη. αν χρησημοποιει τη συνδεση για απλη περιηγηση δε τρεχει τπτ... δεν χανει κατι ο κατοχος(οχι βεβαια οτι ειναι σωστο...)
phadomas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ναι παιδια φοιτητης ειμαι και δεν εχω τη δυνατοτητα να βαλω σταθερο τωρα...Αυτο με το δεκτη που ρωταω πιο πανω?που μπορω να το βρω?Ρωτησα σε ενα μεγαλο καταστημα στην αθηνα και μου ειπαν οτι δεν εχουν αλλα κατι κυκλοφορει στο internet...ξερει καποιος ? Η forthnet εχει με 15 ευρω ιντερνετ και τηλεφωνο?ουτε αυτα δε σου περισευουν?...
Nomikaria Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Η forthnet εχει με 15 ευρω ιντερνετ και τηλεφωνο?ουτε αυτα δε σου περισευουν?... Κι εγώ αυτό εννοούσα.Πλέον οι τιμές είναι πάμφθηνες,άλλο η πρακτική σκέψη κι άλλο η ηθικολογία.Μην τα μπερδεύουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.