Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Ti psyxi exei?? Καμμια φιλε μου!!!!!!
LL_NEO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Άγιασε ο άνθρωπος. Να ρωτήσω κάτι; Γιατί δεν το βάζετε σε ένα txt αρχείο στο briefcase σας να μη σας ταλαιπωρούμε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Γιατί δεν το βάζετε σε ένα txt αρχείο στο briefcase σας να μη σας ταλαιπωρούμε; Αν το βαλω σε txt στο briefcase ποια η διαφορα απο το να το γραψω εδω κατ ευθειαν???Εξ αλλου ετσι μπορει και να αγιασω που λες!!!!!
LL_NEO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Για άγιος να πω την αλήθεια δεν ξέρω, αλλά για γουρλής σίγουρα. Και τις δυο φορές που διάβαζα το συγκεκριμένο τόπικ έβαλε γκολ η ομάδα μας. Ως εκ τούτου θεωρώ υποχρέωση μου να μην κάνω disconnect και να μη φύγω απο το topic μέχρι να τελειώσει ο αγώνας.
Icecut Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 einai eukolo na steilete kai se emena ena pm??
Nidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Mporeite na steilete kai se mena ena pm gia ta ringtones?/ Thanks
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 ΟΚ και στους δυο. Nidi καλοσηρθες στην παρεα μας....
Nina2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 8a mporousa na exw ki egw ena pm Gianni ?????????? THX !
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 8a mporousa na exw ki egw ena pm Gianni ??????????THX ! Φυσικα...Φιλια στη Θεσσαλονικη τυχερη!!!!!
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 gianni mou gianni mou gianni mou gianni !! oloi piran ego o palios tha meino apexo ;-pp se parakalo an ginete kai se mena ena pm! euxaristoo poly ;-)
Dyolf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Σε έχουμε ξεζουμίσει όλοι ρε συ γιάννη... Θα μπορούσα να έχω και γώ ενα pm? Tnx!
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Λοιπον παιδια γραφω εδω το pm που εστελνα γιατι νομιζω οτι δεν ισχυει πια γιατι τα τραγουδια τα εχουν πια σε mp3 και δεν "πιανει". Πας στο site http://www.ringtones.gr και σε οποιο τραγουδι σου αρεσει και ειναι σε midi μορφη πατας το μεγαφωνακι να το ακουσεις και κατα την αναπαραγωγη πατας πανω στον player και επιλεγεις αποθυκευση ως....σε midi μορφη.Μετα με το Nokia pc suite ή το logomanager το στελνεις με υπερυθρες στο κινητο σου. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
analyzer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 kai se mena boitheia gia to ringtones plzzzzzzz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.