agoraki_23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ότι όταν κατεβάζω divx ταινίες και τις παίζω στο divx home cinema χωρίς μετατροπή ακούω ήχο από τα 2+1 ηχεία μόνο και όχι και από τα 5+1 που είναι. Μάλλον υποθέτω ότι θέλουν μετατροπή σε ήχο dolby για να παίζουν και από τα 5 σωστά? Μπορείτε να μου προτείνετε προγράμματα που μπορώ να μετατρέψω τα divx σε divx με ήχο dolby? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αν ο ήχος στο αρχείο βίντεο είναι σε μορφή mp3, τότε είναι φυσικό να ακούς στερεοφωνικά από τα 2 ηχεία μόνο (το sub δεν μετράει για ηχείο καθότι παίζει σε όλες τις περιπτώσεις υπόηχους). Ακόμα και να μετατρέψεις τον ήχο σε ac3 5.1 θα ακούς τον ίδιο ήχο από όλα τα ηχεία. Να προτιμάς ταινίες με ήχο ac3.
kurkosdr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ότι όταν κατεβάζω divx ταινίες και τις παίζω στο divx home cinema χωρίς μετατροπή ακούω ήχο από τα 2+1 ηχεία μόνο και όχι και από τα 5+1 που είναι.Μάλλον υποθέτω ότι θέλουν μετατροπή σε ήχο dolby για να παίζουν και από τα 5 σωστά? Μπορείτε να μου προτείνετε προγράμματα που μπορώ να μετατρέψω τα divx σε divx με ήχο dolby? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ψαξε οδηγιες να δεις πως ενεργοποιείς το Dolby ProLogic IIx. Αν ειναι απενεργοποιημενο, και απο στερεοφωνικα DVD θα ακους επισης μονο απο τα δυο μπροστινα. Τo Prologic ΙΙχ θα "δημιουργησει" τα επιπλεον καναλια, ωστε να μην χρειαστει να μετατρεψεις το αρχειο σου. Καν'το και θα με θυμηθεις...
agoraki_23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Λοιπόν το περίεργο είναι ΄τοι για τη τηλεόραση να ακούσω απ το home cinema δουλεύει το virtual mode που βγάζει dolby pro logic ii αλλά στη divx ταινία δε μ αφήνει να το γυρίσω καθόλου σε virtual.Άρα?Μετατροπή?Σε τι όμως για να ενεργοποιηθούν σίγουρα to virtual mode?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.