Giristroula10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδια...δώστε μου τα φώτα σας αν μπορείτε... Έχω ένα απλό σταθερό τηλέφωνο και πριν έναν χρόνο έβαλα connex για να έχω internet wireless λόγω laptop.Επειδή όμως έχω χάσει τον μπούσουλα με το τί πληρώνω έχετε καμμια πρόταση για σταθερό+internet σε καλή τιμή,απόδοση και με λογικό πάγιο ή ακόμη και χωρις;;;...Ευχαριστώ! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
arxaggelos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αν έχεις Vodafone κινητό νομίζω ότι αυτή τη στιγμή συμφέρει πάρα πολύ το unlimited σταθερή+κινητό+ιντερνετ. Δηλαδή με 50 ευρώ έχεις Voda Unlimited 35, από το σταθερό απεριόριστες κλησεις προς σταθερά, και ιντερνετ HOL 6mbps
Giristroula10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αν έχεις Vodafone κινητό νομίζω ότι αυτή τη στιγμή συμφέρει πάρα πολύ το unlimited σταθερή+κινητό+ιντερνετ. Δηλαδή με 50 ευρώ έχεις Voda Unlimited 35, από το σταθερό απεριόριστες κλησεις προς σταθερά, και ιντερνετ HOL 6mbps Εχω cosmote συμβόλαιο και δεν θα ηθελα να το αλλάξω...καμμια άλλη πρόταση;;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Lefteris29 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μολις μιλησα με forthnet για forthnet 2 play . εχω και εγω συμβολαιο οτε και ιντερνετ αλλα πληρωνω σχεδον μια 100 καθε διμηνο. κανοντας ελαχιστα τηλεφωνα σε σταθερα και κινητα. στην forthnet μου ειπαν για απεριοριστα σταθερα , υπεραστικα , σταθερα σε 43 χωρες και 60λεπτα κινητα με 39,90 χωρισ να επιβαρυνθω το κοστος ενεργοποιησης. το σκεφτομαι απλα δεν ξερω αν υπαρχουν προβληματα με τις υπηρεσιες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.