scullyist Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Kαλησπέρα, γνωρίζετε κανένα σάιτ για θήκες της προκοπής για touch 1ης γενιάς?
scullyist Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ αλλά το τσέκαρα ήδη (com-uk) πριν κάνω ποστ, αλλά για 1G έχει χαζομάρες (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον), οι μόνες που φαίνoνται καλές είναι για 2G, 3G.
Johnis:) Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Επειδή έχω και εγώ 1g. δεν βρίσκεις εύκολα, γιατί δεν παίρνεις 2g.? Ούτως ή άλλος ακριβώς ίδια στο 'σώμα' είναι το 1 με το 2, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά, εγώ με 2g είμαι. Πήγαινε και πάρε λοιπόν για Ipod Touch 2g. από το ebay... Johnis
scullyist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Απλά μου είχαν φέρει μια σιλικονης-από κατάστημα εδώ- και για ελάχιστα δεν ταίριαζε και την επέστρεψα. Μάλλον 3G θα ήταν κ προεξόφλησα στο μυαλό μου ότι δεν θα ταίριαζαν ουτε του 2g και για σιγουρια να ψαξω 1g. Aλλά αφού επιβεβαιώνεις ότι ταιριάζουν του 2G θα πάρω σιγουρα. Ευχαριστώ johni
Johnis:) Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν κάνει τίποτα και εγώ έτσι την είχα πατήσει.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.