Προς το περιεχόμενο

Θα'θελα τη βohθειά σας για μια αγορά laptop.

Pessi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι.

Θα'θελα τη βοήθειά σας για μια αγορά laptop.

Αρχικά να σας πω ότι το χρειάζομαι κυρίως για μουσική, ταινίες και ίντερνετ. Άντε και κάποιο απλό παιχνίδι και λίγο Photoshop(πολύ σπάνια αυτά τα 2) . Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι κάπου 1000 ευρώ, αλλά θα με βόλευε πάρα πολύ αν έβγαινε και λιγότερο.

4 Βασικά χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι:

Ram: 5 ή 6 GB (DDR2 ή DDR3, δεν ξέρω ποια η διαφορά. Ο,τι μου προτείνετε)

Σκληρός: >= 300 GB (έχω 2 μεγ. εξωτερικούς, δεν χρειάζομαι μεγαλύτερο για το λαπτοπ)

Οθόνη: >=17

Επεξεργαστής: >2.5 dual.

(Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σας)

Δεν το χρειάζομαι για τρελά πράγματα , απλά δεν θέλω να κολλάει. Να πετάει θέλω, γίνεται; . Έχω σαλτάρει με τον Vaio που έχω τα τελευταία 4 χρόνια.

[Αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, συγκριτικά με έναν επιτραπέζιο υπολ. (αφαιρώντας τα λεφτά μιας οθόνης, περίπου 200 ευρώ. Δηλαδή με 800)...και αν φυσικά δεν βαριέστε... μπορείτε να μου προτείνετε και Desktop]

Αν ξέχασα κάτι, ρωτήστε με.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Laptop με τέτοια χαρακτηριστικά, κοντά στα 1000€ δεν βρίσκεις, από 1500-3000€ βρίσκεις.

Όποιο PC και να πάρεις, με τα πιο δυνατά εξαρτήματα, θα παρουσιάσει κολλήματα αν δεν το συντηρείς σωστά με κάποια προγράμματα, (εκτός αν βάλεις Linux που σχεδόν δεν κολάει, είναι δωρεάν και γλυτώνεις τα χρήματα για τα windows και antivirus). Έφτιαξα ένα deskop μέχρι το ποσό που μπορείς να διαθέσεις.

Δημοσ.

o φιλος λεει μεχρι 800ε για desktop και εσυ του φτιαχνεις με 1400? :rolleyes:

το πιο κοντινο που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο http://multirama.gr/products/product?pid=0373118&catid=010200

ειναι δυσκολο να βρεις δυνατο laptop με 17" και πανω...

για dektop ας σου προτεινει καποιος αλλος

Δημοσ.
Καλησπέρα φίλοι.

Θα'θελα τη βοήθειά σας για μια αγορά laptop.

Αρχικά να σας πω ότι το χρειάζομαι κυρίως για μουσική, ταινίες και ίντερνετ. Άντε και κάποιο απλό παιχνίδι και λίγο Photoshop(πολύ σπάνια αυτά τα 2) . Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι κάπου 1000 ευρώ, αλλά θα με βόλευε πάρα πολύ αν έβγαινε και λιγότερο.

4 Βασικά χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι:

Ram: 5 ή 6 GB (DDR2 ή DDR3, δεν ξέρω ποια η διαφορά. Ο,τι μου προτείνετε)

Σκληρός: >= 300 GB (έχω 2 μεγ. εξωτερικούς, δεν χρειάζομαι μεγαλύτερο για το λαπτοπ)

Οθόνη: >=17

Επεξεργαστής: >2.5 dual.

(Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σας)

Δεν το χρειάζομαι για τρελά πράγματα , απλά δεν θέλω να κολλάει. Να πετάει θέλω, γίνεται; . Έχω σαλτάρει με τον Vaio που έχω τα τελευταία 4 χρόνια.

[Αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, συγκριτικά με έναν επιτραπέζιο υπολ. (αφαιρώντας τα λεφτά μιας οθόνης, περίπου 200 ευρώ. Δηλαδή με 800)...και αν φυσικά δεν βαριέστε... μπορείτε να μου προτείνετε και Desktop]

Αν ξέχασα κάτι, ρωτήστε με.

Ευχαριστώ.

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-CL-i5-450.htm

οπως ακριβως το ζητησες,στην μνημη λιγακι δεν ερχετε σε αυτα που ζητας αλλα με τον επεξεργαστη που εχει θα εισαι καλυμενος.πιστευω να σε βοηθησα.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια.Τα εχω αποθηκευσει ολα οσα εχετε προτεινει. Οποιος εχει κατι ακομα κατα νου, ας το αναφερει.

Δημοσ.

ετη φωτος μπροστα απο οποιοδηποτε laptop των 1,000€ αν σκεφτεις να πας σε desktop!

και εννοειται με τιποτα την συνθεση στο post#2!αυτοκτονια σκετη...

Αλλα τωρα που το ειδα εφοσον το χρειαζεσαι κυριως για σερφαρισμα office και ταινιουλες μπορουμε να παμε αρκετα πιο κατω

post-145273-129063068425_thumb.jpg

Δημοσ.
ετη φωτος μπροστα απο οποιοδηποτε laptop των 1,000€ αν σκεφτεις να πας σε desktop!

και εννοειται με τιποτα την συνθεση στο post#2!αυτοκτονια σκετη...

Αλλα τωρα που το ειδα εφοσον το χρειαζεσαι κυριως για σερφαρισμα office και ταινιουλες μπορουμε να παμε αρκετα πιο κατω

Φίλε μου είναι δύναμη αυτό που έφτιαξες, άλλα όπως είπα "Αν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή συγκριτικά με ένα λαπτοπ των 1000 ευρώ'. Κόψε από 'που μπορείς να πέσει η τιμή. ΠΧ θήκη 90 ευρώ; wow! Αυτό που θέλω είναι να είναι αρκετά γρήγορος. Γι' αυτό είπα 5-6 GB Ram κ καλό επεξεργαστή.

Τα άλλα δεν με πολύ απασχολούν κ μέτρια να 'ναι.

:D

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.

Δημοσ.
Γι' αυτό είπα 5-6 GB Ram κ καλό επεξεργαστή

6gb ram για να βλεπεις ταινιες σερφαρισμα και μουσικουλα και για να χρησιμοποιεις σπανια το photoshop?Tα 6gbram με οσα ασχολεισαι δεν θα τα δεις ποτε να αξιοποιουνται και προφανως ουτε και τον επεξεργαστη Intel Ι7 ή Ι5(επαναλαμβανω με οσα ασχολεισαι)

Δημοσ.
6gb ram για να βλεπεις ταινιες σερφαρισμα και μουσικουλα και για να χρησιμοποιεις σπανια το photoshop?Tα 6gbram με οσα ασχολεισαι δεν θα τα δεις ποτε να αξιοποιουνται και προφανως ουτε και τον επεξεργαστη Intel Ι7 ή Ι5(επαναλαμβανω με οσα ασχολεισαι)

+1 αν δεν ασχολεισαι πολυ με απαιτιτικες εφαρμογες photoshop επεξεργασια βιντεο μαθηματικα μοντελα κπλ 4 gb ειναι υπεραρκετα

Δημοσ.

-1

τα λειτουργικά - πόσο μάλλον της MS - έχουν την "ιδιότητα των αερίων", τείνουν να καταλάβουν όλο των χώρο (RAM) που τους δίνεται ;)

Επίσης photoshop + laptop = καραμπινάτο fail στον κύβο :-)

Δημοσ.
τα λειτουργικά - πόσο μάλλον της MS - έχουν την "ιδιότητα των αερίων", τείνουν να καταλάβουν όλο των χώρο (RAM) που τους δίνεται ;)

και αυτο σημαινει οτι πρεπει να ψαξει για 5-6 gb ram επειδη τα windows εχουν αυτην την ιδιοτητα?

4gb ram και πολλα ειναι για την χρηση που θελει(office,ταινιες,σερφαρισμα και πολυ σπανια οπως αναφερει ο διος κανενα παιχνιδι και photoshop)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...