Προς το περιεχόμενο

ptc site δημιουργία

elagiakopana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δημιουργήσει ένα ptc site σαν το bux.to και έχω αγοράσει ένα domain name σε .gr.

χρειάζομαι την γνώμη σας. να το κάνω σε ελληνική έκδοση η σε αγγλική ??

ήδη το έχω μετάφραση σε ελληνική αλλα δεν ξέρω ακόμα!!

Eυχαριστώ

Δημοσ.

Κοιτά αν καταφέρεις να βρεις Έλληνες διαφημηστες κανε το ελληνικό μιας και οι Έλληνες είναι αρκετά τσιπηδες ώστε να τους ελκυουν τέτοιου είδους ιστιοσελιδες ... Αν δεν καταφέρεις αγόρασε ένα άλλο domain ( .eu ισως ) και ψάξε για διαφημηστες

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.

Αφού έχεις domain σε gr, εσύ τι νομίζεις ότι είναι καλύτερο; Αν θες και αγγλική, τότε αγόρασε το ίδιο domain σε com,net,eu και ότι αλλο νομίζεις και βγάλε την ίδια βάση δεδομένων σε πολλαπλά domains.

Κάτι ακόμα. Οι περισσότεροι χρήστες είναι "ψιλιασμένοι" με τα ptc sites και τα θεωρούν απάτες, οπότε θα πρέπει να αποδείξεις πολλά στην κοινότητα, για να γίνει αποδεκτό.

Καλή τύχη

(ένας που τον εκνευρίζουν οι απάτες)

Δημοσ.

Σας ευχάριστο για τι απαντήσεις σας.

@Barlok21 Για αρχή έχω βρει ήδη κάποια προγράμματα affiliates (διαφημίσεις) ξένα και ελληνικά.

@isay δυστυχώς δεν μπορώ να το αγοράσω σε άλλη καταλήξει το domain name διότι δεν είναι διαθέσιμο.

σχετικά με το δεύτερο που είπες το site δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε απάτη (σε διαβεβαιώνω) έχω είδη ψάξει ,έχω πάρει πληροφορίες και έχω κάνει σωστούς υπολογισμούς.

και εννοείτε ότι θα πληρώνω κανονικά τους χρηστες!!

Δημοσ.
... έχω είδη ψάξει ' date='έχω πάρει πληροφορίες και έχω κάνει σωστούς υπολογισμούς.

και εννοείτε ότι θα πληρώνω κανονικά τους χρηστες!![/quote']

Καλές δουλειές. Ελπίζω να μην γκρινιάζουν εδώ μέσα οι χρήστες ότι δεν πληρώνεις

:lol::lol:

Δημοσ.

Δεν θα γκρινιάξουν μην φοβάσαι!! επίσης θα μπορείς να δεις και εσύ και όλοι οι άλλοι ότι πληρώνω μέσω του forum που θα κάνω..

θα δεις και στο τέλος και εσύ θα κανεις εγγραφη στο site μου :D

Δημοσ.

Μπα δε το βλέπω. Απεχθάνομαι να γίνομαι τσιμπούρι σε φίλους και γνωστούς για να γραφτούν, όπως επίσης θεωρώ ότι στη "σούμα" το κέρδος είναι μηδαμινό (κόστος adsl, κόστος ρεύματος, φθορά υπολογιστή, κλπ). Στον ίδιο χρόνο αν δούλευα κάτι απλό (π.χ. σερβιτόρος) θα μπορούσα να βγάλω πολλαπλάσια λεφτά σε πολύ λιγότερο χρόνο. Μην ασχολείσαι μαζί μου, δεν είμαι στο target group σου. Καλές δουλειές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...