gs20309 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Οπως πιθανά έχετε προσέξει η ανανέωση χρόνου ομιλίας και sms έχει αλλάξει τρόπο και αντί για κάθε 1η του μήνα πλέον είναι όποτε βγαίνει ο λογαριασμός. Αυτό έχει αλλάξει εδώ και κάνα 2-3μηνο. Αυτό όμως που δεν ενημερώνουν τους πελάτες είναι σε περίπτωση που έχετε και ιντερνετ, τα mb δεν ανανεώνονται και αυτά όποτε βγαίνει ο λογαριασμός αλλά εξακολουθούν να ανανεώνονται με το παλιό σύστημα κάθε 1η του μήνα για όλους. Το πρόσεξα καθώς είδα τις χρεώσεις μου του ίντερνετ να ξεφεύγουν ενώ εγώ πίστευα ότι είχε γίνει ανανέωση. Εαν και εσείς εξαντλήται τα free mb ιντερνετ του παγίου σας να ξέρετέ ότι ανανεώνονται κάθε πρώτη και όχι με τον καινούργιο τρόπο ανανέωσης του χρόνου ομιλίας κ των sms. Πήρα τη vodafone κ μου το επιβεβαίωσαν κ έκανα αίτηση να το κοιτάξουν και περιμένω απάντηση, τουλάχιστον 10-15 ευρώ τα έχω χρεωθεί έξτρα λόγω της παράλειψης τους να ενημερώσουν ότι για το ιντερνετ η ανανέωση ισχύει με τον παλιό τρόπο. :mad: update--.. μέσα σε 1 ημέρα 29euro μου τα πιστώσαν πίσω..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.