Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω για τη πειρατεια.

Μονο κακο κανει σε ενα software.

Το ιδιο και στη μουσικη και παντου.

Αλλα ας κανουν και τα προιοντα τους ποιο φθηνα.

Εγω προσωπικα ολα τα εχω γνησια εκτος του photoshop φυσικα αν και τωρα τελευταια καθετε παιζω με paint.net

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καλά όχι ότι τώρα δεν έχει φτάσει :lol:

Μωρέ και τώρα στα ύψη είναι, αλλά 5-10 εδώ μέσα τουλάχιστον φιλοτιμούνται και αγοράζουν και κανένα αυθεντικό game, κατεβάζουν και κανένα album από iTunes.

Μόλις μας κόψουν και τον 14ο, εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένος να αγοράζω αποκλειστικά μόνο φαγητό και κωλόχαρτο.

Να δω τους μάγκες μετά, θα κερδίσουν με +21% ΦΠΑ και με μισθούς της πλάκας και αυτούς υπό περικοπή.

αλλά όπως είχε γράψει κι ένα μέλος κάπου εδώ μέσα νομίζω "μας δίνουν 700€ (και ούτε) και περιμένουνε να είμαστε νόμιμοι;"

άντε γεια...

+ άπειρο

Δημοσ.
@linuxovios Δεν καταλαβαινω το flame σου. Δηλαδη γιατι να βαλουν στα σχολεια lunix, για να μαθουν οτι υπαρχει και αυτο το λειτουργικο, και μετα το σχολειο να πανε για ECDL? Ξερεις πολλες εταιριες που στα γραφεια τους εχουν liunx? τεσπα.

Μα γιατί ειδικά στα σχολεία είναι άδικα χρήματα οι άδειες των windows!Πραγματικά όσο καιρό ήμουν στο σχολείο δεν έμαθα απολύτως τίποτα για το λειτουργικό! Απλά office κάναμε και άντε και κανένα photoshop. Τα openoffice με τα office στην έκδοση 2003 έστω έχουν ελάχιστες διαφορές έστω στην χρήση οπότε η μετάβαση είναι πολύ εύκολη...

ΥΣ: Έχω αποδείξεις για αυτό με τα office,έβαλα στην μάνα μου openoffice μετονομασμένα σε WORD,EXCEL... και δεν μου είπε τίποτα:lol: Ούτε καν λίγη γκρίνια του στυλ "ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ??????":lol:

Δημοσ.
Έχω αποδείξεις για αυτό με τα office,έβαλα στην μάνα μου openoffice μετονομασμένα σε WORD,EXCEL... και δεν μου είπε τίποτα:lol: Ούτε καν λίγη γκρίνια του στυλ "ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ??????":lol:

Από όραση πως τα πηγαίνει η μητέρα σου; :lol:

Δημοσ.
Από όραση πως τα πηγαίνει η μητέρα σου; :lol:

Ντάξει φόρεσε και γυαλιά τελευταία αλλά μια χαρά βλέπει τώρα :lol:

Ήταν και ελληνικά μια χαρά της πήγαν! :-D

ΥΣ:Προφανώς βέβαια δεν έχει ιδέα για το τι χρησιμοποιεί:lol::lol:

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω ρε παιδια τη σχέση έχει αυτή η Διεθνής Ένωση Πνευματικής Ιδιοκτησίας και διαμαρτύρεται για τη χρήση ανοικτού λογισμικού. Για την πειρατεία εντάξει, πιέζει να παίρνει κάθε χώρα αυστηρά μέτρα. Το ανοικτό λογισμικό όμως πώς πέφτει στη δικαιοδοσία τους, υπάρχει πειρατεία για το open office; Μου φαίνεται χάνουν λεφτά και δε ξέρουνε τι λένε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακαρθισμός

Ως Μακαρθισμός (αγγλ.: McCarthyism) έχει καθιερωθεί, ιδιαίτερα στις Η.Π.Α., η πολιτικά κατευθυνόμενη δραστηριότητα που αφορά τη μαζική απαγγελία κατηγοριών για ανυπακοή, προδοσία χωρίς να συνοδεύεται όμως από ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία. Ο όρος αυτός περιγράφει κυρίως συστηματικές ενέργειες στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την περίοδο του "Ερυθρού Τρόμου" (αγγλ.: Red Scare), που διήρκεσε από τα τέλη της δεκαετίας του '40 ως τα τέλη της δεκαετίας του '50. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο υπήρξε έντονος ο φόβος για πιθανή κομμουνιστική επιρροή αμερικανικών ιδρυμάτων και οργανισμών μέσω σοβιετικών πρακτόρων.

Με την επίμονη έρευνα για εξακρίβωση κομμουνιστικών επιρροών, που είχε αναλάβει ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζόζεφ Μακάρθυ, ο όρος Μακαρθισμός απέκτησε μια πιο ευρεία έννοια, περιγράφοντας την ιδιαίτερη επιμονή ανάλογων εξονυχιστικών ερευνών. Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης για να περιγράψει ανυπόστατες και άδικες κατηγορίες, όπως και δημαγωγικές τακτικές επιθέσεων, δίνοντας έμφαση σε πολιτικά και εθνικά κριτήρια.

Κατά την περίοδο του Ψυχρού πολέμου, χιλιάδες Αμερικανοί κατηγορήθηκαν ως Κομμουνιστές ή ως επιρρεπείς στον Κομμουνισμό και αποτέλεσαν το αντικείμενο ερευνών και ανακρίσεων από κυβερνητικούς και μη οργανισμούς. Οι κύριοι ύποπτοι αυτών των ερευνών υπήρξαν κυβερνητικοί, υψηλά ιστάμενοι, υπάλληλοι, προσωπικότητες στον τομέα της ψυχαγωγίας, εκπαιδευτικοί και διακεκριμένα μέλη εργατικών σωματείων. Η καχυποψία υπήρξε ιδιαίτερα έντονη, ακόμη και αν τα στοιχεία δεν οδηγούσαν προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά αντιθέτως ο βαθμός της απειλής που εν δυνάμει δημιουργούσαν άτομα με υποτιθέμενες αριστεριστικές απόψεις υπήρξε αδικαιολόγητα μεγάλος. Πολύ ύποπτοι έχασαν τις θέσεις εργασίας τους, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν την σταδιοδρομία τους και σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρξαν και φυλακίσεις. Η τακτικές αυτές καθώς και οι σχετικές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν, εκ των υστέρων αναιρέθηκαν από την επίσημη δικαιοσύνη ως αντισυνταγματικές και παράνομες.

Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα Μακαρθισμού ήταν οι ομιλίες, οι έρευνες και οι ακροάσεις του γερουσιαστή Μακάρθυ, η μαύρη λίστα του Χόλιγουντ και οι διάφορες 'αντικομμουνιστικές' δραστηριότητες του FBI. Ο Μακαρθισμός, ως εκτεταμένο κοινωνικό και πολιτιστικό φαινόμενο, επηρέασε όλες τις τάξεις της αμερικανικής κοινωνίας και υπήρξε ο κύριος λόγος έντονων συζητήσεων και αντιδράσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟXΗ ΤΟΥ!

Επεξ/σία από suspiria
Δημοσ.
Με ποιον τρόπο σε ωφελεί ο καπιταλισμός ???:rolleyes::rolleyes:

απλα αυτο απάντησε μου κ δεν θα συνεχίσω το Off topic

Ο καπιταλισμός απλώς εκφράζει τη συγκέντρωση κεφαλαίου με σκοπο τη συναλλαγή με άλλους. Δεν είναι οτι οφελεί ή δεν οφελεί σε κάτι. Απλώς περιγράφει τις δικές μας μεθοδολογίες και τακτικές.

Δημοσ.

ΥΣ: Έχω αποδείξεις για αυτό με τα office,έβαλα στην μάνα μου openoffice μετονομασμένα σε WORD,EXCEL... και δεν μου είπε τίποτα:lol: Ούτε καν λίγη γκρίνια του στυλ "ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ??????":lol:

Και εγω ξερω ατομα που αν τους εβαζα καποια διανομη linux με το λειβαδι των ΧΡ για wallpaper, εβαφα τις μπαρες και τα παραθυρα μπλε, και αλλαζα το εικονιδιο του firefox με αυτο του IE μπορει να παιρνουσαν μερες μεχρι να καταλαβουν οτι κατι δεν παει καλα. Αυτο δεν σημαινει οτι windows και linux ειναι πανω κατω το ιδιο πραγμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.
Μα γιατί ειδικά στα σχολεία είναι άδικα χρήματα οι άδειες των windows!Πραγματικά όσο καιρό ήμουν στο σχολείο δεν έμαθα απολύτως τίποτα για το λειτουργικό! Απλά office κάναμε και άντε και κανένα photoshop. Τα openoffice με τα office στην έκδοση 2003 έστω έχουν ελάχιστες διαφορές έστω στην χρήση οπότε η μετάβαση είναι πολύ εύκολη...

:lol:

Αυτό το τελευταίο πάντως μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ. Η αδερφή μου χρησιμοποιεί εδώ και κάτι μήνες Ubuntu με OpenOffice και ενώ φυσικά γνωρίζει πως δεν είναι MS Office, δεν μου παραπονέθηκε ποτέ. Για τα απλά πράγματα που κάνει είναι υπεραρκετό και χωρίς σημαντικές διαφορές από το MS Office ώστε να μπερδευτεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...