Προς το περιεχόμενο

αγορά οθόνης full hd 42"+

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω να αγοράσω τηλεόραση full hd με 2 τουλάχιστον hdmi θύρες και θύρα dvi-d.

Έχω δει αυτή

όμως παρόμοιες από ότι βλέπω υπάρχουν και πολύ πιο ακριβές...

Τι διαφορές θα έχω στην ποιότητα άμα πήγαινα σε μια με 2πλάσια περίπου τιμή από αυτή που θέλω?

Ακόμα μια απορία....άμα πάρω ένα έτοιμο σετ home cinema πως θα το συνδέσω στην οθόνη? Και πως μπορεί να δουλεύει κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής ταινίας από υπολογιστή συνδεδεμένο με θύρα dvi-d στην τηλεόραση?

Δημοσ.

Φίλεου αν και δεν είναι πάντα απόλυτο ότι δίνεις παίρνεις:-)υπάρχουν τηλεοράσεις με πολλή καλύτερη ποιότητα εικόνας από αυτή που διαλεξες αλλά κ πολύ ακριβότερες!το βασικό είναι η χρήση για την οποία προοριζεις την τηλεόραση-δηλ.την θέλεις για τηλ.σήμα,για blueray,για gaming(οπως εγώ);ανάλογα πως θα την χρησιμοποιήσεις θα διαλέξεις κ τι θα πάρεις

Για να συνδέσεις το home cinema υπάρχουν πολλοί τρόποι ανάλογα με τις εισόδους που έχει-π.χ optical,coaxial κτλ.Αν γίνεις πιο συγκεκριμένος θα λυθούν οι απορίες σου,πάντως δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με την σύνδεση του home cinema.αυτα:-)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Θέλω να συνδέσω ένα υπολογιστή μέσω θύρας dvi-d στην τηλεόραση. Ο υπολογιστής θα αναπαράγει ταινίες από usb stick.

Οπότε η χρήση της οθόνης είναι για αναπαραγωγή ταινιών από τον υπολογιστή και σκέφτομαι να βάλω και το wii πάνω της.

Τώρα επειδή η τηλεόραση θα χρησιμοποιείται σαν οθόνη του υπολογιστή μπορώ να συνδέσω home cinema στην τηλεόραση και να παίζει από εκεί ήχος κανονικά (πολυκάναλος για την κάθε ταινία) ή πρέπει να το συνδέσω πάνω στον υπολογιστή (δύσκολο) ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...