Προς το περιεχόμενο

κολιμα στον υπολογιστη

lazaros93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
λοιπον τις ποιο πολες φορες γινεται οταν πεζω παιχνιδια

Οταν λες τις πιο πολλες φορες?Τις υπολοιπες ποτε το παθαινει?Μπορει να ειναι και idle ο υπολογιστης?

οταν κολαει ακουγεται ενας ηχος λες και κρασαρει.θερμοκρασιες πανω απο 45 δεν εχω.

Το hardware σου(ram,σκληροι,gpu,τροφοδοτικο κλπ κλπ) ειναι δοκιμασμενο και λειτουργει χωρις προβληματα?

Εκανες εγκατασταση προσφατα καποιο hardware/driver/προγραμμα που εγκαθιστα drivers?

Επισης τι windows εχεις?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω windows 7 64 bit.ραμ εχω 3 Gb.δεν εβαλα τιποτα αλλο στον υπολογιστη μου απο hardwarε και λειτουργει μια χαρα!!!απο την μερα που πειρα τον υπολογιστη( εχει 7-8 μηνες)μου το κανει

• Moderators
Δημοσ.
δεν εβαλα τιποτα αλλο στον υπολογιστη μου απο hardwarε και λειτουργει μια χαρα!!!

απο την μερα που πειρα τον υπολογιστη( εχει 7-8 μηνες)μου το κανει

Αυτα τα 2 πως συμβαδιζουν?Απτην στιγμη που απο την πρωτη μερα σου βγαζει προβληματα,πως ξερεις οτι το hardware σου λειτουργει"μια χαρα"?

Ξεκινα να testαρεις τις μνημες με memtest,σκληρους δισκους με διαγνωστικα απο το site του κατασκευαστη,κατεβασε το occt για γενικο stress test,κλπ κλπ.Και αν τα περασεις ολα επιτυχως,τοτε ψαχνουμε και το software μερος.

Δημοσ.

λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη κολαει και αναγκαζομαι να κανω restart.αυτο γινεται ποιο πολυ οταν παιζω παιχνιδια με καλα γραφικα.εχω 64 bit system windows 7, 3 Gb ram και ενα τροφωδοτικο το οποιο το αλλαξα προσφατα που ειναι 700 βατ.τωρα τελευταια παρατηρησα οτι κρασαρει οταν κανει πολλες διεργασιες μαζι δηλαδη τον ιδιο ηχο αλλα δεν κολαει απλως κρασαρει...τι γινεται δεν μπορω αλλο!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

Ιδιο προβλημα εδω φιλε μου μετα απο αναβαθμιση με την μονη διαφορα οτι μου βγαζει μηνυμα στο Log οτι τερματιστηκε ο ΑΤΙΑΜΚDP ή καπως ετσι τεσπα.

Αλλαξα mobo τιποτα το εστειλα στο Eshop να το ελεγξουν και μου ειπαν το ΘΕΙΚΟ φταιει ο σκληρος..

Δοκιμασε να αφαιρεις μια μια τις μνημες και να δοκιμασεις ολους τους πιθανους συνδιασμους.

Στο εκανε στα ξαφνικα ή απο την αρχη ειχες τα ιδια προβληματα;

Δημοσ.

Μετα,με την μια RMA!

Χωρις μα-μου.

Και εγω εστειλα τις δικες μου πακετο στο Eshop και τις εστειλαν για ελεγχο στο Μενιδι ενω εχουν Service στο Ηρακλειο.

Οτι ναναι!

Το θεμα ειναι να μην ειναι προβλημα συμβατοτητας με την Motherboard και το Test να μην σου δειχνει τιποτα.

Περιμενουμε και βλεπουμε..

Δημοσ.

Πονταρω σε ελατωματικη μνημη. Τρεξε κανα Mem-Test. Ενα φιλαρακι αντιμετωπιζε τα ιδια προβληματα με σενα και μολις την αντικατεστησε, το PC του παλι δουλευει οπως πρεπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...