Προς το περιεχόμενο

κολιμα στον υπολογιστη

lazaros93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγινε onty

---------- Προσθήκη στις 11:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:35 ----------

θερμοκρασιες εχω VGA 46 βαθμους cpu 35. μου το κανει σιχνα οταν πεζω εννα καλο game με καλα γραφικα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οπως ειχα αναφερει και αλλες φορες ειχω ενα προβλημα στο pc.μου κολαει και αναγκαζομαι να κανω restart..οταν εχω ηχο και κολαει ακουγεται λες και κρασαρει..μπηκα στα bios και ειδα οτι οι τασεις του τροφοδοτικου δεν ηταν σταθερες.μηπως θελω αλαγμα τροφοδοτικο??????

Δημοσ.

τι εννοεις ? το τροφοδοτικο μπορεις να το μετρησεις με μετρητη τασης . δεν θυμαμαι το ονομα του . ποτε κρασσαρει ? οταν τρεχεις κατι βαρυ η σε ακυρα σημεια ?

Δημοσ.

Kαταρχην κατεβασε OCCT και τρεξε linpack για κανα 5 λεπτο και πες μας θερμοκρασιες.

Αν δεν ειναι υψηλες οι θερμοκρασιες σου κατι αλλο παιζει.

Ο επεξεργαστης ειναι σε stock ρολογια;

Για να μετρησεις τροφοδοτικο θες πολυμετρο.Αν εχεις κανα γνωστο ηλεκτρολογο πες του να σου το δανεισει.

Δημοσ.

πριν κατι μερες ειχα αναφερει οτι ο υπολογιστης μου κολαει οταν πεζω παιχνιδια με καλα γραφικα.πηγα αλλαξα τροφωδοτικο με ποιο πολλα βατ.μηπως φτεει η καρτα γραφικων??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

• Moderators
Δημοσ.
πριν κατι μερες ειχα αναφερει οτι ο υπολογιστης μου κολαει οταν πεζω παιχνιδια με καλα γραφικα.πηγα αλλαξα τροφωδοτικο με ποιο πολλα βατ.μηπως φτεει η καρτα γραφικων??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Αν δεν αναφερεις τα συμπτωματα μαζι με οσες πληροφοριες μπορει να φανουν χρησιμες,δεν βαζεις τουλαχιστον και το link της προηγουμενης συζητησης?Μην περιμενεις να κανουν οι αλλοι το ψαξιμο.

Δημοσ.

λοιπον τις ποιο πολες φορες γινεται οταν πεζω παιχνιδια με καλα γραφικα οπως το avatar prototype και αλλα.οταν κολαει ακουγεται ενας ηχος λες και κρασαρει.θερμοκρασιες πανω απο 45 δεν εχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...