paokara.exw.tre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά .. Ειμαι καινούργιος εδώ .. Ήθελα μια βοήθεια απο εσάς .. Μήπως ξέρετε πώς να γράψω παιχνίδια του ps2 σε cd ή dvd για να μπορέσω να τα παίξω σε τσιπαρισμένη κονσόλα. Μπορώ με nero? τι κάνω?αν όχι ποιο πρόγραμμα πρέπει να έχω?
hackerW32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 εσι σε τι μορφη τα εχεις? iso (αν τα εχεις κατεβασει απο το internet..) ή ειναι π.χ. δισκακι απο το video club?
Xristaras12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 αν θελεις να αντιγραψεις παιχνιδια απο δισκακι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το τι θα χρησιμοποιησεις... εχω πανω απο 80 παιχνιδια αντιγραμμενα ειτε με nero ειτε με alcohol120% απλα πατας το αντιγραφη δισκου παντα ---------- Προσθήκη στις 18:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:15 ---------- edit :με το alcohol μπορεις να κρατησεις και το παιχνιδι σε ετοιμη μορφη προς εγγραφη..το κανει σε mds(νομιζω)και αν θες το κρατας(για backup πχ)
ghostgr_a_n Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά .. Ειμαι καινούργιος εδώ .. Ήθελα μια βοήθεια απο εσάς .. Μήπως ξέρετε πώς να γράψω παιχνίδια του ps2 σε cd ή dvd για να μπορέσω να τα παίξω σε τσιπαρισμένη κονσόλα. Μπορώ με nero? τι κάνω?αν όχι ποιο πρόγραμμα πρέπει να έχω? Χρησημοποιησε το imgburn και να τα γραφεις σε χαμηλη ταχυτητα.
foxkel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 εχω ενα προβλημα.. εχω κατεβασει παιχνιδι ps2 σε μορφη rar συμπιεσμενο.. οταν ομως το αποσυμπιεσα ηταν τα ολα τα αρχεια του παιχνιδιου και οχι σε μορφη iso. πως μπορω να το γραψω? εχω δοκιμασει να τα κανω ολα μαζι iso αλλα δεν ξερω αν θελει παραμετρους κατα την εφαρμογη σε iso, χρησιμοποιησα το imageburn. ξερει κανεις να μου πει?
Phantolino Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 foxkel δεν ειναι rar, ειναι .iso αρχειο το οποιο ανοιγει και με το Winrar γιαυτο στο εχει με το εικονιδιο του. Δοκιμασε να γραψεις με το Imgburn που σου προτειναν παραπανω το αρχειο αυτο σε χαμηλη ταχυτητα (απο χ4 και κατω).
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Οταν ο γιος μου ειχε playstation τα αντεγραφα με το παλιο αλλα καλο dvd decrypter.
foxkel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 μαλλον δεν καταλαβατε,εχω κατεβασει αρκετα παιχνιδια ps2 και σε μορφη iso και σε rar..τα οποια rar οταν τα εκανα αποσυμπιεση επαιρνα ενα αρχειο iso που το εγγραφα με το imgburn και δεν ειχα κανενα προβλημα. το συγκεκριμενο ομως (THE INCREDIBLES) που κατεβασα ειναι rar και περιεχει τα αρχεια ενος ps2dvd και οχι σε iso. δεν ξερω βεβαια αν λοιπουν τιποτα αρχεια..η αν η συμπιεση που προσπαθω να το κανω σε iso ειναι σωστη σε παραμετρους (ISO9660,UDF,etc..) εχω δοκιμασει να κανω 3 κοπιες χωρις επιτυχια... αν ξερει κανεις να μου πει.. ευχαριστω
darksoho33 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Κατέβασε το προφραμμα folder to iso ή iso to folder δεν θυμάμαι ακριβώς και επιλέγεις τον φάκελο που είναι τα αρχεία σου και στα κάνει iso.
2kSilverGuy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 · Κρυμμένο από Praetorian, 20 Ιουλίου 2014 - απάντηση σε topic 4ετίας για κάψιμο CD Κρυμμένο από Praetorian, 20 Ιουλίου 2014 - απάντηση σε topic 4ετίας για κάψιμο CD σε τη ταχητητα πρεπη να γραφτουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.