Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ανάλυση σε Netbook

TZANNSPY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γνωρίζετε τα περισσότερα netbooks 10,1" έχουν ανάλυση οθόνης 1024x600 αλλά στην πραγματικότητα είναι 1024 x 576, αυτό από μόνο του είτε το συνηθίζεις είτε δεν παίρνεις καθόλου 10-ράκι netbook...

Όλες οι σελίδες είναι σχεδιασμένες για μεγαλύτερες κάθετες αναλύσεις από την ~600 των netbooks με αποτέλεσμα το ατελείωτο scrolling...

Τί κάνουμε όμως στην περίπτωση που κάποιο πρόγραμμα (π.χ στην δική μου περίπτωση, το πρόγραμμα-οδηγός του scanner) απαιτεί τουλάχιστον ανάλυση 800χ600 για να τρέξει ;;;

Κάθε βοήθεια δεκτή...

Δημοσ.

Είχα πρόβλημα με την εγκατάσταση εκτυπωτή. Για να ξεπεράσω αυτόν τον περιορισμό συνέδεσα το netbook με μια οθόνη για την εγκατάσταση και μετά όλα οκ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν έχω πρόβλημα στην εγκατάσταση του προγράμματος αλλά στην εκτέλεση αυτού.

Ενώ η εγκατάσταση έγινε κανονικά δεν τρέχει ώστε να μπορώ να scann-άρω μια φώτο ή κάποιο έγγραφο...

Επίσης δεν παίζει να το συνδέσω σε εξωτερική οθόνη -αν δίνει σε αυτή μεγαλύτερη ανάλυση- για να scann-άρω γιατί πιο εύκολα ανοίγω το desktop.

Δημοσ.

Κανείς ?

Από αλλού έμαθα πως πολλά 10¨ netbooks είναι όντως στα χ600, τι στο καλό μόνο το δικό μου είναι στα χ576 ?

Το δικό σας τι κάθετη ανάλυση έχει ?

Στο πρόβλημά μου "παίζει" να πειράξω τίποτα αρχεία .inf ?

Δημοσ.

πιστευω οτι αν το συνδεσεις σε εξωτερικο μονιτορ θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις

εμενα ειναι 1024Χ600

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...