aldon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 το πληκτρολόγιο δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες. είναι international version http://acornshop.gr/downloads/12378224231b.pdf International EER: 920-001216 Greek: 920-001220
christos.p25 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 για αυτούς που γράφουν στα τυφλά δεν πιστεύω πως είναι πρόβλημα αυτό... απλά δεν έχουν και ελληνικά τυπωμένα πάνω τα πλήκτρα, big deal.
djcat Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε μου κάνεις λάθος στο όσο αναφορά την τιμή.Μέχρι και εχθές στο eshop είχε 110 ευρώ και το ίδιο στο πλαίσιο.Τώρα αν είναι προβληματικό θα δείξει.Από τα παρακάτω βίντεο μόνο προβληματικό δεν είναι. Στην τιμή δεν κάνω με την καμία λάθος. Σου λέω πως ήμουν έτοιμος να το πάρω και μάλιστα μου είχε κάνει ιδιαίτερα εντύπωση η διαφορά τιμής του e-shop από τα άλλα καταστήματα. Και αν ψάξεις καλύτερα στε reviews θα δεις πως εκφράζοντaι καποιοι προβληματισμοί για το συγκεκριμένο mouse. Δεν το έχω δει με τα μάτια μου, ούτε το έχω δουλέψει. Αυτά που διάβασα σου λέω.
panchociv Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Όσον αφορά τον εκτυπωτή, αναφέρει ώς υποστηριζόμενα λειτουργικά, μόνο μέχρι Vista. Υπάρχει η πιθανότητα να μην υποστηρίζει τα Win 7; Έχει κανείς ίδια εμπειρία, με τον συγκεκριμένο εκτυπωτή ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ο,τι δουλευει σε vista δουλευει και σε 7.
panchociv Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ο,τι δουλευει σε vista δουλευει και σε 7. Σκέφτηκα λίγο καχύποπτα, μήπως τον "ξεφορτώνονται" , ίσως και λόγω ασυμβατότητας με τα seven και γι'αυτό και η μεγάλη έκπτωση . . .
MakisCE Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 παράγγειλα κι εγω το πληκτρολόγιο, αλλα με ενοχλεί το οτι δεν έχει ελληνικά γράμματα (για τον πιτσιρικά μου κυρίως) Ξέρει κανείς αν υπάρχουν αυτοκόλλητα της προκοπής πουθενά;
k_dinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 το πληκτρολόγιο δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες. είναι international version http://acornshop.gr/downloads/12378224231b.pdf International EER: 920-001216 Greek: 920-001220 Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι καποιος δεν μπορει να πληκτρολογισει τους ελληνικους χαρακτηρες, απλως δεν ειναι γραμμενοι πανω στα πληκτρα. Νομιζω υπαρχουν μικρα αυτοκολητα που τα βαζεις εσυ απο πανω. Αυτονοητο, αλλα το εγραψα σε περιπτωση που καποιος δεν το ξερει και μπερδευτει
GiannoS805 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σκέφτομαι κ Εγω να πάρω το πληκτρολόγιο αλλά το θέλω κ για άλλη δουλειά μήπως ξέρει κανείς αν είναι συμβατό με το playstation 3; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
aldon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι καποιος δεν μπορει να πληκτρολογισει τους ελληνικους χαρακτηρες, απλως δεν ειναι γραμμενοι πανω στα πληκτρα.Νομιζω υπαρχουν μικρα αυτοκολητα που τα βαζεις εσυ απο πανω. αυτό εννοούσα ότι δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες τυπωμένους πάνω στα πλήκτρα. το πληκτρολόγιο μπορεί κανονικά να γράψει ελληνικούς χαρακτήρες
frap73 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Με είχε τρελάνει η γυναίκα να της πάρω εκτυπωτή γιατί τον παλιό όλο τον επισκεύαζα και όλο χαλούσε... και για να λέμε την αλήθεια, ακόμη και τα ιμιτασιόν toner για HP 4MP δαγκώνουν... Κουτί μου ήρθε η προσφορά! 2,5 λεπτά / σελίδα κόστος με μαμά αναλώσιμα, πιο οικονομικός από τον Samsung ML που έβλεπα τελευταία, έχει και ethernet, PCL5/6, ανωτερη LED τεχνολογία... Στα 200-τόσα δε θα τον έπαιρνα (δεν έχουμε ΤΟΣΑ έγγραφα...), αλλά στην τιμή αυτή δεν το συζητώ, τον παράγγειλα! Ευχαριστώ για το heads-up!
Don.Matis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το πληκτρολόγιο το είχε προσφορά πριν 1-2 μήνες πάλι, την έκδοση για Mac. Ούτε και εκείνο δεν είχε ελληνικούς χαρακτήρες επάνω, τότε είχα πάρει 2 για τα mac μου και μπορώ να πω ότι είμαι 100% ευχαριστημένος από αυτά. Χτύπησα 2 για Windows να έχω...θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσφορά! Το ποντίκι το έχει δοκιμάσει κανείς σε MacOS να μου πει αν δουλεύει σωστά ή γενικότερα αξίζει τον κόπο?
neof1z Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το πληκτρολόγιο το είχε προσφορά πριν 1-2 μήνες πάλι, την έκδοση για Mac.Ούτε και εκείνο δεν είχε ελληνικούς χαρακτήρες επάνω, τότε είχα πάρει 2 για τα mac μου και μπορώ να πω ότι είμαι 100% ευχαριστημένος από αυτά. Χτύπησα 2 για Windows να έχω...θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσφορά! Το ποντίκι το έχει δοκιμάσει κανείς σε MacOS να μου πει αν δουλεύει σωστά ή γενικότερα αξίζει τον κόπο? Μόλις παρέλαβα το ποντική και είναι φανταστικό.Έβαλα και το καινούργιο λογισμικό set point 6.00 και δουλεύει άψογα στα windows 7 x64.Νομίζω ότι το ίδιο τελεία θα δουλεύει και σε Mac OS X. http://www.logitech.com/index.cfm/428/3443&hub=1&cl=roeu,en?section=downloads&bit=&osid=9
SlimData Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 παιδιά έχω το MX-AIR πάνω από ένα χρόνο και πρώτη φορά ακούω περί προβληματικού... το ποντίκι είναι απίστευτο. ίσως όχι απαραίτητο αλλά απίστευτο
Nearly_God Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το ποντίκι το έχει δοκιμάσει κανείς σε MacOS να μου πει αν δουλεύει σωστά ή γενικότερα αξίζει τον κόπο? Το ποντίκι αν και αισθητά πιο ελαφρύ από το mx revolution που δούλεψα αλλά και από άλλα της αγοράς, μόλις το συνηθήσεις λίγο έχει πολύ καλή αίσθηση ενώ μου άρεσε πολύ και το virtual roller. Όσον αφορά τα MAC το δούλεψα σε snow και κάνει "παπάδες". Παρ´ όλα αυτά, προσωπική μου άποψη βέβαια αλλά πιστεύω ότι είναι πολλά τα λευτά του. Εγώ θα έδινα άλλα 10€ - 12€ και θα τσιμπούσα "Magic"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.