Προς το περιεχόμενο

MLS Destinator 4300 3D-Realview + ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΜΗ [159.00€ @ E-shop 28/2]

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ πολύ καλή τιμή θα πω κι εγώ!

Δεν το έχω δει live να δω πως φαίνονται σε 3D όλα αυτά, ή αν έχει σπασίματα και κομπιάσματα στην κίνηση, αλλά η τιμή είναι πραγματική προσφορά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο χαρτες πως ειναι ομως?

Γιατι ακουσα οτι τα MLS δεν εχουν ανανεωσει τους χαρτες απο το 2008...

Αυτο δεν το ξερω... στο forum της ΜΛΣ παντως μια χαρα του βλεπω.. κ οσοι εχουν DESTINATOR δεν εχουν προβλημα

• Moderators
Απο χαρτες πως ειναι ομως?

Γιατι ακουσα οτι τα MLS δεν εχουν ανανεωσει τους χαρτες απο το 2008...

Ακριβως ετσι ειναι. Φιλος που ειχε 1,5 χρονο ενα MLS και αφου του εκανα ολες τις διαδικασιες εγγραφης στο site NGI με serial numbers κλπ κλπ, εμεινε με τους χαρτες 2008Q4 αφου δεν υπηρχε τιποτα πιο νεο. Το πουλησε και ησυχασε πριν 1 μηνα... :-D

Xαιρετω την παρεα.Ειμαι νεος εδω κ νεος οσον αφορα την αποκτηση ενος πλοηγου GPS!Ειδα λοιπον την προσφορα του e-shop,to εψαξα κ λιγο κ εχω στα χερια μου το MLS DESTINATOR 3D-REAL VIEW 4300.Eχο πολλες αποριες,καταρχας δεν αναφερει πουθενα ποιους χαρτες εχει φορτομενους,κ ποιο destinator,εννοο ποια εκδοση!Το μαραφετι αυτο το πηρα για να το χρησιμοποιοω κ σαν mp3 player κ να βεπω videakia!δεν μπορω να βρω πουθενα με τι τυπους αρχειων ειναι συμβατο,οσον αφορα μουσικη,φωτογραφιες κ βιντεο!Αλλη μια απορια μου ειναι που θα τα αποθηκευσω ολα αυτα?στην καρτα μνημης κ αν ναι σε ποιο φακελο?ή στην εσωτερικη μνημη?παιδια συγνωμη για τις πολλες αποριες μου,αλλα κ το βιβλιαρακι που εχει μέσα δεν βοηθαει καθολου,λεει πολυ γενικα πραγματα!!Θα με υποχρεωνατε αν με βοηθαγε καποιος,ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...