thanasisgnr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Γεια και χαρα σας παιδες... θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι παιζει με τις αναληψεις απο τις εταιριες στο ιντερνετικο στοιχημα ... δεν εχω κανει ακομα .. αλλα ξερω οτι γινεται μεγαλο μπερδεμα ...(για αυτο να μας πει κανεις) εχω κανει Update την ταυτοτητα μου που μου ζητησαν ... αλλα απαντηση δεν εχω παρει ! ξερει κανεις ... να μας δωσει τα φωτα του ;
thanasisgnr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 με την pre paid της τραπεζας κυπρου... αλλα εχω και επιλογες με πιο τροπο θα γινει η αναληψη ... πχ λεει Visa, Pay Pal ,Western Union (χρήματα τοις μετρητοίς)
kaberis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Γεια και χαρα σας παιδες... θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι παιζει με τις αναληψεις απο τις εταιριες στο ιντερνετικο στοιχημα ... δεν εχω κανει ακομα .. αλλα ξερω οτι γινεται μεγαλο μπερδεμα ...(για αυτο να μας πει κανεις) εχω κανει Update την ταυτοτητα μου που μου ζητησαν ... αλλα απαντηση δεν εχω παρει ! ξερει κανεις ... να μας δωσει τα φωτα του ; Θα πάρεις απάντηση εντος 24ώρου σιγουρα. εαν οχι μπορεις να επικοινωνήσεις μαζι τους (ελληνικο support) εδω: 00350 200 77488 (Δε μέχρι Παρ, 11π.μ-5.μμ (GMT+2). Σαββ/κο, 3μ.μ-7μ.μ (GMT+2)) Εγω παντος προσωπικα περιμενα δυο 24ωρα μέχρι να λάβουν υπόψην τα στοιχεια μου.
pagman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, η διαδικασία μπορεί ν' αργήσει 2-3 μέρες, ειδικά τώρα που μεσολάβησε και το Σαββατοκύριακο. Υπομονή, θα επικοινωνήσουν μαζί σου
takalaka Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Γεια και χαρα σας παιδες... θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι παιζει με τις αναληψεις απο τις εταιριες στο ιντερνετικο στοιχημα ... δεν εχω κανει ακομα .. αλλα ξερω οτι γινεται μεγαλο μπερδεμα ...(για αυτο να μας πει κανεις) εχω κανει Update την ταυτοτητα μου που μου ζητησαν ... αλλα απαντηση δεν εχω παρει ! ξερει κανεις ... να μας δωσει τα φωτα του ; εγω παντως παιδια επαιζα στην bwin και οταν θελησα να κανω αναληψη μου ζητησαν ταυτοποιηση στοιχειων, ετσι και εγω σκαναρα την ταυτοτητα μου και τους την εστειλα, και μετα απο αυτο μου κανανε φραγη τον λογαριασμο λόγω ενος λαθους που εκανα στην ημερομηνια γέννησης (δεν ειμαι ανηλικος, ουτε υπηρχε προθεση εξαπατησης απλα ενα λαθος σε καποιο refresh). Αυτη τη στιγμη τα λεφτα μου βρισκονται στον αερα, αυτα που κερδισα και ζητησα για αναληψη, αυτα που μειναν στο λογαριασμο καθως και τα χρηματα που πιθανον να κερδισω σε καποια ανοιχτα στοιχηματα που εχω.........τους πηρα τηλεφωνο και αφου αναγνωρισαν και αυτοι πως το λαθος ηταν ειλικρινες με δαβεβαίωσαν πως τα χρηματα θα τα παρω (ακόμα και αυτα που πιθανον να κερδισουν), απλα οτι επρεπε να κλεισει ο λογαριασμός επειδη ετσι προβλεπετε απο το συστημα τους. .............οταν περνανε τα λεφτα δεν χρειαζόταν ταυτοποίηση?.................. λαμόγια στην bwin? ή όχι, δεν ξερω θα δειξει και θα σας ενημερώσω.... παντως η συμβουλη μου ειναι να κανετε ταυτοποιηση των στοιχειων σας πριν να χρειαστει να κανετε αναληψη.
mrfan Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δεν είναι λαμόγια.Απλά είναι η τυπική διαδικασία.ʼμα τους στείλεις κάνα mail η ακόμα καλύτερα αν πάρεις τηλέφωνο και έχουν ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης the λυθεί το πρόβλημα σου.Εμενα προσωπικά μου έχει τύχει να μου ζητάν πολλά περισσότερα από μια απλή φωτοτυπία ταυτότητας και σε άλλες εταιρείες
dimitris155 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφει ο takalaka. Απλά είναι χρονοβόρα. Εγώ πήρα τα λεφτά μου 2-3 βδομάδες μετά την αποστολή της ταυτότητας μου. εγω παντως παιδια επαιζα στην bwin και οταν θελησα να κανω αναληψη μου ζητησαν ταυτοποιηση στοιχειων, ετσι και εγω σκαναρα την ταυτοτητα μου και τους την εστειλα, και μετα απο αυτο μου κανανε φραγη τον λογαριασμο λόγω ενος λαθους που εκανα στην ημερομηνια γέννησης (δεν ειμαι ανηλικος, ουτε υπηρχε προθεση εξαπατησης απλα ενα λαθος σε καποιο refresh). Αυτη τη στιγμη τα λεφτα μου βρισκονται στον αερα, αυτα που κερδισα και ζητησα για αναληψη, αυτα που μειναν στο λογαριασμο καθως και τα χρηματα που πιθανον να κερδισω σε καποια ανοιχτα στοιχηματα που εχω.........τους πηρα τηλεφωνο και αφου αναγνωρισαν και αυτοι πως το λαθος ηταν ειλικρινες με δαβεβαίωσαν πως τα χρηματα θα τα παρω (ακόμα και αυτα που πιθανον να κερδισουν), απλα οτι επρεπε να κλεισει ο λογαριασμός επειδη ετσι προβλεπετε απο το συστημα τους. .............οταν περνανε τα λεφτα δεν χρειαζόταν ταυτοποίηση?.................. λαμόγια στην bwin? ή όχι, δεν ξερω θα δειξει και θα σας ενημερώσω.... παντως η συμβουλη μου ειναι να κανετε ταυτοποιηση των στοιχειων σας πριν να χρειαστει να κανετε αναληψη.
takalaka Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Τελικά ........ΚΥΡΙΟΙ στη bwin.....τα κερδισμένα και το υπόλοιπο του λογαριασμου πληρώθηκαν κανονικα και απομένουν τα ανοιχτα στοιχηματα, που από ότι κατάλαβα .... μαλλον θα τα πληρωσουν κι αυτά κανονικα...σωστοι οι τύποι!!! παντως επιστώ την προσοχη σας κατα την δημιουργια του λογαριασμου στα στοιχεια που βαζεται θα πρεπει τα στοιχεια αυτου που πληρωνει και αυτου που πληρωνεται ,να ειναι ιδια.- ....ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
tiestointhemix Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 κανενα προβλημα με bwin οτι δικαιουσε πληρωνεσε κανονικα , καποιες φορες ομως με καθυστερησεις (αρκετων ημερων) εξαρταται με ποια τραπεζα εχεις κανει τη συμβαση σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.