Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το need for speed (hot pursuit είχα εγώ) το έκανε (τουλάχιστον στο ps2 αλλά φαντάζομαι ότι το ίδιο είναι και για pc)

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα

Ενα φιλαρακι εφτιαξε ενα πολυ δυνατο μηχανακι για να παιζει παιχνιδια .Εχει κολλημα με racing .Το λειτουργικο ειναι Windows 7 32 bit αλλα υπαρχει ασυμβατοτητα με καποια παιχνιδια του ειδους .

Θα ηθελα λοιπον καποιος να μου πει πια Racing παιχνιδια παιζουν σωστα πανω στα 7 ?

καλο βραδυ

Δημοσ.

Με ποια παιχνίδια έχει πρόβλημα; Ρωτάω γιατί αφού έφτιαξε δυνατό μηχάνημα ,λογικά θα δοκίμασε καινούργια games, και αυτό φαίνεται κάπως παράξενο.Μήπως φταίει ο θείος;

Δημοσ.

Τα παιχνιδια που δοκιμαστηκαν ειναι παλια racing .

Το συγκεκριμενο μηχανημα το εφτιαξε γνωστος του πατερα του .Ο τελευταιος Τετραπυρηνος ..

ο μικρος ειναι κολλημενοσ με Grand theft

Δημοσ.
Τα παιχνιδια που δοκιμαστηκαν ειναι παλια racing .

Το συγκεκριμενο μηχανημα το εφτιαξε γνωστος του πατερα του .Ο τελευταιος Τετραπυρηνος ..

ο μικρος ειναι κολλημενοσ με Grand theft

Οι πληροφοριες που δινεις ειναι ελαχιστες...δεν γραφεις ουτε τι χαρακτηριστικα εχει το κομπιουτερ....ουτε ποιο παιχνιδι..ειναι ....

Κατα κανονα οποιο παιχνιδι και να βαλεις στα windows 7 απο εποχη windows 98 και μετα θα παιξει...εστω και σε mode συμβατοτητας...οποτε...κατι αλλο συμβαινει...εκτος κι αν προσπαθει να παιξει παιχνιδι dos ...μεσα απο λειτουργικο..χωρις να ξερει το πως...

Δημοσ.

Δυνατό μηχανάκι με win7 32bit ;Μπααα! Να τα κάνει 64ρια να πετάει !

Grid, dirt2, split second.Βασικά τώρα για racing άμα είναι όπως λες δυνατό μηχάνημα θα είναι σε αυτά τα δυνατά παιχνίδια.Αλλά πες μας και τι σύστημα έχει :) .Αλλά αν αλλάξει την συμβατότητα θα παίζουν αν έχει πρόβλημα με όσα δοκίμασε.

Btw να περιμένει και το f1 της codemasters!

Τελευταίος τετραπύρινος...άρα τελευταίος και ιδρωμένος υπολογιστής; (πλακίζω :D )

Δώσε info στον λαό να σε βοηθήσουμε αδερφέ!

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα

παιδιά θέλω να μου προτείνεται κανένα παιχνίδι racing

τύπου need for speed 2 ξές να αλλάζεις όπως θες το αμάξι σου να το κανεις όπως θες και να κανεις ότι θες μέσα στο map

έχετε κανένα υπόψιν?

είτε νέο είτε παλιό

ty

Δημοσ.

Το most wanted δες απο nfs μετα πας σε test drive unlimited που δεν ειναι ακριβος ετσι....φτιαχνεις μονο μηχανικα το αμαξι και αυτο με stages μονο...αλλα εχεις ενα μεγαλο χαρτη να βρεις διαφορα. Aυταα...δε μου ερχεται κατι αλλο αυτη τι στιγμη :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραια αν ερ8ει καμια αλλη ιδεα tell me

αα που μπορω να μαθω πως κανουν εγγατασταση τα παιχνιδια που κατεβαζω απο το νετ??

γτ δεν ειχα ασχολιθει ποτε με games και δεν γνοριζω...=)

βασικα το προβλημα μου ειναι οτι οταν κανω extracting το παιχνιδι δεν μου βγαζει ενα iso που πρεπει να βγαλει..

κ εκει χανομαι

Επεξ/σία από PappouC_ALeXi5
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω κι εγώ νέο τόπικ, είχα αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με racing games, τώρα με το καινούριο pc είπα να βάλω κανένα να δοκιμάσω, θέλω να μου προτείνετε κάποιον τίτλο..

- Δοκίμασα το καινούριο WRC, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου..

- Έβαλα και το Codemastars F1 2010, αλλά μάλλον έχουν περάσει τα χρόνια που μου άρεσε η F1 στο PC, μου φέρνει σε πιο simulation από ότι θα ήθελα..

- Κοίταξα να βρω το τελευταίο Need For Speed, αλλά αυτό ήταν το World, που από ότι κατάλαβα είναι μόνο για online.

Με ενδιαφέρει κάτι σε πιο arcade στυλ, όπως τα παλιά Need For Speed που έπαιζα, ή ένα παλιο WRC που είχα παίξει τόοοοτε, μόλις είχα βάλει την Voodoo2 3Dfx και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση σαν αλλαγή στα γραφικά..

Δημοσ.

Και εγώ με voodoo banshee είχα σωθεί εκείνη την εποχή.

Καλά παιχνίδια στο στυλ που ζητάς είναι το νέο NFS HOT PURSUIT,και το πολύ καλό αλλά όχι arcade NFS SHIFT.Επίσης το GRID είναι πολύ καλό.

Τώρα αν το θες arcade όσο πάει μπορώ να σου προτείνω το BLUR και το SPLIT SECOND.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...