Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά εγώ κατέβασμα πριν από λίγο το Rfactor αλλά από ότι βλέπω αυτό είναι online racing game...και από την άλλη πολύ περίεργο τούτο το παιχνίδι!

---------- Προσθήκη στις 22:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:32 ----------

Παιδιά δεν τρελάθηκα σχεδόν καθόλου με τα παιχνίδια που είπατε...έβαλα και τα δύο αλλά και ο χειρισμός του για εμένα είναι "μάπα"

Δημοσ.
Βρε παιδιά εγώ κατέβασμα πριν από λίγο το Rfactor αλλά από ότι βλέπω αυτό είναι online racing game...και από την άλλη πολύ περίεργο τούτο το παιχνίδι!

---------- Προσθήκη στις 22:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:32 ----------

Παιδιά δεν τρελάθηκα σχεδόν καθόλου με τα παιχνίδια που είπατε...έβαλα και τα δύο αλλά και ο χειρισμός του για εμένα είναι "μάπα"

Βασικη προυποθεση για να παιξεις GTR2 και rFactor ειναι να εχεις τιμονι.Αν δεν εχεις σου φαινεται μαπα ο χειρισμος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το καλητερο simulation ειναι το Live for Speed... Μετα προτεινω dirt 2 ισως και grid αν και λιγο arcade πιστευω θα σου αρεσει και ισως να πω και need for speed shift για το χειρισμο...Αμα θελεις και κατι open world δες Test Drive Unlimited...

Δημοσ.

Τα παιχνιδια που προτεινεις πιστευεις θα ειναι ωραια στο χειρισμο με τιμονιερα ?

Γενικα, με τιμονιερα ειναι πιο ευκολος ο χειρισμος ?

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα μου αρεσαν τα παραπανω στο χειρισμο ειδικα το dirt 2 και το grid... το lfs εχει ακομα πιο καλο χειρισμο που αγγιζει την πραγματικοτητα με τιμονιερα...

Με το τιμονι εχεις πιο πολυ την αισθηση οτι οδηγεις...ειναι πιο ωραιο. Τα παραπανω παιχνιδια τα εχω παιξει με τιμονιερα...

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω τιμονιερα και εχω καταληξει σε αυτες τις δυο:

1. http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Racing-Wheels/LOGITECH-WHEEL-DRIVING-FORCE-GT-PS3-941-000021.htm

2. http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Racing-Wheels/Thrustmaster-Wheel-Ferrari-Rallye-GT-FFB.htm

Η Logitech αν και λεει οτι ειναι για PS3 απο οσο διαβασα κανει και για PC.

Εσυ ποια προτεινεις απο αυτες τις δυο ?

Και αν εχεισ και καποια αλλη προταση καλοδεχουμενη...

Δημοσ.

Αναμφιβολα η logitech θα εχει καλητερο χειρισμο και ποιοτητα απο οτι η thrustmaster που τυχαινει να εχω και εγω απο την αλλη η thrustmaster εχει και συμπλεκτη που σε σχεση με την αλλη εχεις πιο αμεσες και γρηγορες αλαγες στα παιχνιδια και ας πουμε "γουσταρεις" να καις λαστιχο σε κατι παιχνιδια οπως το test drive unlimited... Μαλλον +1 στη logi για το χειρισμο...

Δημοσ.

Και εγω προς την Logitech λεω να παω...

Και το καλο ειναι οτι την βρηκα στο Multirama με 89 ευρω οποτε νομιζω οτι ειναι καλη τιμη..

Για την logitech Momo τι γνωμη εχεις ?

Για αυτην μιλαω:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580162&u=LOGITECH-MOMO-RACING-963282

Παντως η παντως το καλο με την αλλη ειναι οτι εχει και περιστροφη 900 μοιρες..

Δημοσ.

Η momo απο ο,τι εχω διαβασει ειναι αρκετα καλη αλλα σχετικα "παλια" και δε μου αρεσει και τοσο εμφανιακα. Καλητερα την driving force gt...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Υπαρχει για η/υ?

μαλλον ναι γιατι γραφει στο πλαισιο η σχετικη σελιδα:

Κονσόλα PC Playstation 3

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

προσωπικα το τελευταιο παιχνιδι που επαιξα στο πισι εχοντας "διπλο" ηταν το colin mcrae 2.

οι γνωστοι τιτλοι παιχνιδιων πλεον εχουν παψει να σου δινουν την επιλογη για δευτερο παιχτη.

ψαχνω το λιγοτερο παλιο(ετσι ωστε να εχει αξιοπρεπη γραφικα και χειρισμο) racing παιχνιδι το οποιο να δινει τη δυνατοτητα να παιζουν οι παιχτες μαζι ως αντιπαλοι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...