chiderboy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 chiderboy, σου έχω απαντήσει παραπάνω για τα τιμόνια. Κοίτα επίσης κι αυτό το αρθράκι: http://gvrteam.wordpress.com/ Ops, δε τo χα δεί...:oops: Thnx!
migf1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ops, δε τo χα δεί...:oops: Thnx! np Τελικά βρήκες τιμόνι;
chiderboy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 np Τελικά βρήκες τιμόνι; Τιμόνι βρήκα, καλό φαίνεται το DFP, φράγκα δε βρίσκω για την ώρα για τιμόνι. Κάποια στιγμή θα το τσιμπήσω. Το ότι κάνει και για PC και για PS2 είναι μεγάλο bonus
SGP Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πήρα πρόσφατα το dfp γιατί 1) βαρέθηκα να περιμένω το g25 (καλό πάσχα), 2) με 90€ που το πήρα δεν το ακουμπάει τίποτα. Από racing, gtr2, gt legends, rfactor (πλατφόρμα για mods, έχουν βγει κάποια καλά, βγαίνει το θεϊκό f1 79' προς τα χριστούγεννα), rbr... Εγώ ακόμα παίζω gpl πάντως.
migf1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω πως άρχισε κανονικά η διάθεση της G25 στη Στουρνάρη. Για τσεκάρετέ το όσοι ενδιαφέρεστε
migf1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Όσοι τρέχετε LFS, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο .
sotosko Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Formula 1 PC Game ? Υπαρχει κανενα προσφατο παιχνιδι formula 1 για pc ? Θυμαμαι παλια η EA εβγαζε συνεχεια καθε χρονο παιχνιδι F1. Τώρα;
JRIXM8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Παιχνίδι αποκλειστικά για F1 στο pc έχει να βγει χρόνια. Όμως υπάρχουν λύσεις για να τρέξεις με μονοθέσια F1! 1) Αν έχεις το GTR 2 μπορείς να κατεβάσεις το mod που προσθέτει μονοθέσια F1. 2) Αν έχεις το rfactor υπάρχει και γι' αυτό mod. 3) Τέλος στο Live for Speed μπορείς να δοκιμάσεις ένα μονοθέσιο F1, δυστυχώς χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να τρέξεις πρωτάθλημα με τους κανονικούς οδηγούς. Online βέβαια, υπάρχουν πολλοί servers που μπορείς να τρέξεις με άλλους στις πίστες του LFS.
talos_2002 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Έπαιξα το rfactor σε έναν φίλο. ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ! Τί γραφικά, τί λεπτομέρειες, τί αυτοκίνητα, τί-τί να πω.. Και εξαιρετικά ελαφρύ παρ'ότι έχει με διαφορά τα καλύτερα γραφικά από άλλα F1 παιχνίδια. Πιστεύω αξίζει το ζόρι (έτσι είπε ο φίλος μου τουλάχιστον) που έχει για να το βάλεις στο pc.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Κανένα καλό, πρόσφατο παιχνίδι με αυτοκίνητα ξέρετε ;
JRIXM8 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Εξαρτάται τι ψάχνεις... Τιμονιέρα έχεις; Αν ναι δοκίμασε οπωσδήποτε Live For Speed, GTR2, Rfactor, Richard Burns Rally. Αν όχι και γενικά ψάχνεις κάτι πιο χαλαρό, Test Drive Unlimited, Need for Speed pro street.
kostasSTi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ ωραίο game και χαλαρό είναι το Test Drive Unlimited...
akiss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 σε online εγώ έχω κολλήσει στο Trackmania United.
vagchrist Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 δοκιμασε και το dirt εχει πιστες χωμα ασφαλτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα