Νυσταγμένος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά κανένα free racing game που να παίζει σε multiplayer υπάρχει? Με καλά γραφικά? 1
Federacion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 κι εγώ το ίδιο ρώτησα, πέρυσι, κανείς δεν απάντησε. φαντάζομαι όχι. 1
GIORGI. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά κανένα free racing game που να παίζει σε multiplayer υπάρχει? Με καλά γραφικά? 1 ) Raceroom racing experience http://store.steampowered.com/app/211500/?snr=1_5_9__300 2) Copa Petrobras de Marcas http://store.steampowered.com/app/359800/ 2
aliakas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 2) Copa Petrobras de Marcas είναι single player αυτό πάντως
adi32 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 1 ) Raceroom racing experience http://store.steampowered.com/app/211500/?snr=1_5_9__300 2) Copa Petrobras de Marcas http://store.steampowered.com/app/359800/ Εβαλα το Raceroom racing experience αλλα πεφτει πολυ οργωμα χωραφιων Παιζω με πληκτρα Χειροφρενο δεν υπαρχει ?
aliakas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 αν παίζεις τέτοια games κανε δώρο στον εαυτό σου μια τιμονιερα από οτι έχεις καταλάβει και συ τέτοια games με κουμπιά δεν παίζονται ακόμα και dirt 3 να παίξεις είναι η μέρα με την νύχτα με τιμονιερα 1
GIORGI. Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εβαλα το Raceroom racing experience αλλα πεφτει πολυ οργωμα χωραφιων Παιζω με πληκτρα Χειροφρενο δεν υπαρχει ? Δεν θυμάμαι να σου πό την αλήθεια, άμα δεν το βρίσκεις θα το βρείς στο game setings > keyboard and mouse και εκεί θα το δεις σε πιο κουμπί είναι το handbrake . Πρόσφατα πεζό το project cars , ωραία γραφικά, ρεαλιστικό, και μπορείς να προσαρμόσεις racing όπως θέλεις , με οποιο αμάξι θέλεις (όλα είναι ανοιχτά από την αρχή), και οποιο πιστα θέλεις.
kgian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Project cars με oculus rift και logitech G25 wheel. ΕΜΠΕΙΡΙΑ!
glad1at0re Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Multiplayer Car Racing Sim? Χαιρετώ! Δύο είναι οι ερωτήσεις μου για τους ενδεχόμενους γνώστες: 1) Πρέπει να πέρασαν 6-7 χρόνια σίγουρα, από τότε που είχα βρει ένα πολύ τίμιο online racing game που το κατέβαζες δωρεάν (το πολύ 500mb) , κι έπαιζες επί τόπου mulitplayer online σε λίγες πίστες. Είχε αρκετά τεχνικά options, ήταν simulation δηλαδή και πολύ καλή indie δουλειά γενικώς. Σκεφτόμουν και τότε να το αγοράσω για όλο το πακέτο. Άξιζε πολύ. Θυμίζει σε κάποιον κάτι, διότι δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα με τίποτα; Edit: Μόλις το θυμήθηκα, και λεγόταν Project Torque. Δυστυχώς δεν λειτουργεί πια. 2) Ξέρετε κάτι παρόμοιο σημερινό που να μην έχει μεγάλα system requirements και να μπορείς να το παίξεις εύκολα με φίλους; Ευχαριστώ
petran91 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Είχα δοκιμάσει πριν κάποιους μήνες το RaceRoom Racing Experience στο steam. Η πλατφόρμα είναι όπως το περιγράφεις. Free, αλλά αγοράζεις αυτοκίνητα πίστες κτλ. Δεν είχα ασχοληθεί πολύ, δεν ξέρω οι γνώστες αν το θεωρούν καλό. 1
nzeppos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ξεθάβω τη συζήτηση λόγω... οικονομικών λόγων. Για όσους ασχολούνται με iRacing, παίζει σήμερα πολύ καλή προσφορά Cyber Monday: $75 για αγορά $100 in-game credits. Σε συνδυασμό με το Black Friday offer του -25% στις ετήσιες συνδρομές (ισχύει μέχρι 6/12), πάμε σε τελική τιμή περίπου 60 ευρώ για ένα χρόνο. Όχι άσχημα. Πάλι καλά που πρόλαβα και το τσίμπησα γιατί αύριο έληγε η συνδρομή και τότε δεν θα ίσχυε τίποτα από τα παραπάνω.
BRAXOS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εμένα που έχει λήξει τί πρέπει να κάνω γιατί μπερδεύτηκα. Είχα πει θα ανανεώσω την BF αλλά το 25% ήταν λίγο μπροστά σε παλιότερες προσφορές. Τώρα δηλαδή ανανεώνω κανονικά και μετά πληρώνω άλλα 75 για 100;
nzeppos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μπορείς να ανανεώσεις για ένα μήνα με το ελάχιστο ποσό, στη συνέχεια να πάρεις την προσφορά των 75 για 100 και μετά αποφασίζεις αν θα ξοδέψεις τα 100 για ανανέωση ενός έτους (με την επιπλέον έκπτωση -25%) ή απλώς θα αγοράσεις αμάξια/πίστες. Η προσφορά ισχύει μέχρι σήμερα το βράδυ (28/11, 23:59 GMT) Επίσης τρέχει και δεύτερο Black Friday offer για νέα μέλη με -50%, η ετήσια βγαίνει μόλις στα $55 (χωρίς ΦΠΑ).
BRAXOS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αυτό με χάλασε. Στους νέους 50 και εμείς ψίχουλα. Έχω φτάσει Α κατηγορία και έχω αγοράσει αρκετά πράγματα, αλλά το παράτησα από το καλοκαίρι περιμένοντας την bf. Αν δεν είχα κάνει τόσο κόπο και τόσα έξοδα θα αγόραζα καινούρια. Σέ ευχαριστώ πολύ!
nzeppos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ναι, δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να κάνεις νέα συνδρομή. Όχι μόνο λόγω του Class A που βρίσκεσαι τώρα, αλλά και για τα αμάξια/πίστες που έχεις ήδη αγοράσει και πρακτικά θα πάνε χαμένα. Γενικά οι νέοι παίρνουν πάντα τις καλύτερες προσφορές, εγώ πχ. πήρα το πρώτο μου τρίμηνο με μόλις 5 ευρώ, πρακτικά τζάμπα. Από εκεί και πέρα βέβαια σε μαδάνε, αλλά και τι να γίνει αφού δεν υπάρχει άλλο τέτοιο παιχνίδι. Με την παραπάνω μέθοδο πάντως πρακτικά παίρνεις 13 μήνες για ~72 ευρώ (60 συν τα 12 του πρώτου μήνα), που δεν είναι άσχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα