GoMaR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα.Με 3 οθονες προσωπικα δε μπορω να παιξω.Εκατσα σε ενα rig και δε με βολεψε.Χανομουν, με ενοχλουσαν τα bezels και γενικα δεν ειναι απο τα πραγματα που ζηλεψα απο το συνολικο του rig Ενα 34 μονιτορ πιστευω ειναι σαφως καλυτερα (δεν εχω προσωπικη εμπειρια για αυτο και η λεξη "πιστευω" ) Αλλιως ωραιο feeling εχει σε κοντινη αποσταση μια μεγαλη τηλεοραση. Οσον αφορα τα παιχνιδια, αναλογα τι ζητας.. Στο διπλα φορουμ παντως εχουμε μαζευτει και σκοτωνομαστε στις πιστες μεταξυ μας Συγκεκριμενα για το assetto, υπαρχουν αμετρητα mods (cars/tracks) που μπορεις να βρεις. 2
firepc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Με τηλεοραση εχεις οσο vision εχει και μια 23αρα 16:9 απλα θα τα βλεπεις πιο μεγαλα. Δες εδω πχ. το Dirt Rally σε 21:9 ultrawide Native μ ολο το εξτρα vision που σου δινει και τα stats στις ακρες και περιποιημενα. 1
konstantin79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 καλησπέρα! Ψάχνω για κανα racing παιχνιδάκι, πιο πολύ arcade και οτι πολύ simulation στυλ need for speed. έχετε να προτείνετε κάτι? πιο παλιά μου άρεσε το need for speed unlimited(το ξέρω.....παλιά στο τέξας!)το project cars III αξίζει?
jeep13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δες το forza horizon που νομιζω εχει βγει σε πισι(εχω παιξει το 1 στο χβοχ), τα καινουρια nfs και το project cars που λες αξιζει αλλα ειναι πιο πολυ σε πιστα.
aliakas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) dirt 3 αν βρεις σε προσφορά νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή από κι και πέρα ίσως και Grid 3 ή Grid Autosport πάντα σε προσφορά είναι παλιά games βέβαια ίσως και το Forza Motosport:Apex που είναι και Free αν θυμάμαι καλά αλλά θέλει windows 10 και dx12 κάρτα γραφικών πάντα αν θυμάμαι καλά γιατί δεν ασχολήθηκα με το game αφού το βγάλαν χωρίς να υποστηρίζει τιμονιέρες Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2016 από aliakas
Hellaslover Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 εχω 2 απλες ερωτησεις 1. Κατεβασα το demo του project cars pagani edition απο στεαμ και παιζει καλα στο pc μου με medium settings, και στα high σα να κανει λιγο lag. Για να παιζει το demo θα παιζει και το full version, σωστα; 2. Επειδη ειμαι αναμεσα assetto corsa και pcars, ποιο απο τα δυο ειναι πιο βαρυ για ενα pc. Σα να προτιμω το asseto corsa, αλλα δεν υπαρχει demo να δοκιμασω, και θελω να ξερω αν θα το σηκωνει το pc μου απο τη στιγμη που παιζει το pcars. Θα παρω καλυτερο pc στο μελλον, αλλα θελω να παιξω τωρα εστω με medium settings. εχω i5 [email protected], gpu gtx650, 4gb ram
Rik17 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 project torque racing gameΚαλημερα στην παρεα!Μια που πλησιαζουν οι γιορτες και απεχω αρκετα τα τελευταια χρονια απο τα racing gamesΘα ηθελα μια ενημερωση ως προς το συγκεκριμενο game και αν υπαρχει καποιο αναλογο και διασκεδαστικο racing game.
Rik17 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καμια βοηθεια βρε παιδια!! Εστω καποιο λινκ να διαβασω?? 1
jeep13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Αναζητηση google: https://en.wikipedia.org/wiki/Project_Torque Δεν μπορεις να παιξεις αφου: "As of May 1, 2014, the HEAT Online service has been discontinued". 1
GIORGI. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ προτείνω το Grid 2 ένα από τα καλύτερα racing game (στο pc) 1
Federacion Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Ψάχνω φθηνό ή δωρεάν rally με online πρωτάθλημα και υποστήριξη gamepad. Υπάρχει;
Νυσταγμένος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 TrackMania 2 Valley,Canyon,Stadium Καλημέρα στο φόρουμ. Έχω μία ερώτηση σχετικά με το game του τίτλου:http://maniaplanet.com/trackmania/valleyΕίναι καλό παιχνίδι? Έχει καλό gameplay? Γραφικά? Αξίζει γενικά?
e-tic Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ξεκίνα με το trackmania nations (δωρεάν στο steam) για να δείς αν σου αρέσει το arcade racing στυλ που έχει η σειρά και μετά ψάξε για τις paid επιλογές.
Νυσταγμένος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Και το valley όπως και τα άλλα 2,free είναι το demo και μπαίνει και σε multi μπορούν να γινουν και dedicated servers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα