GIOVINCO Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 πλακα πλακα το προτζεκτ καρς παιζει να ειναι το πρωτο gt/forza φαση παιχνιδι που βγαινει εβερ για πισι. ac με μοχλο δεν παιζεται (τουλαχιστον εγω δεν) Sent from my iPhone using Insomnia
XxXoptimus_crimeXxX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μετά από αυτά τα δύο χάθηκε όλη η μαγεία των racing για εμένα.. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν καλά παιχνίδια αλλά σαν αυτά τίποτα.. Τελευταίο racing που απόλαυσα ήταν και simulator, το gt5.. Δεν θα το λέγα όμως και racing αυτό το παιχνίδι.
InfinitySurfer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Προσωπικά, και το "NFS-The Run" μου άρεσε. Ήταν ωραίο παιχνιδάκι.
XxXoptimus_crimeXxX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μετά από αυτά τα δύο χάθηκε όλη η μαγεία των racing για εμένα.. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν καλά παιχνίδια αλλά σαν αυτά τίποτα.. Τελευταίο racing που απόλαυσα ήταν και simulator, το gt5.. Δεν θα το λέγα όμως και racing αυτό το παιχνίδι. Ξέχασα το midnight club los angeles, το οποίο έχω λιώσει στο ps3, έχασα το save του όμως και το ξανάρχισα από την αρχή, καλούτσικο παιχνιδάκι, βασικά κερδίζει πόντους στο ότι έχει ποικιλία από διάφορα αυτοκίνητα
tonkpils Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Και το Hot Pursuit ήταν καλό το 2010 όπως επίσης κ το Carbon το οποίο με ξυνισε το παράξενο σύστημα drift. Αντί να κάνεις ανάποδο τιμόνι προσπαθώντας να έχεις υπο έλεγχο τον ''κώλο'' πηγαινες κανονκά με την φορά της στροφής. Επίσης, μια άποψη...το Underground 1 μου άρεσε περισσότερο απο το 2. Το 2 ναι μεν έχει περισσότερο customization κ αυτοκινητα αλλά σαν παιχνίδι είανι τεράστιο κ θες πολύ χρόνο για να τα ξεκλειδώσεις όλα. Επίσης, για να προχωρήσεις, έπρεπε να κάνεις το αμάξι τσίρκο, ώστε να ανέβεις σε αστεράκια κ να βγεις φωτο. Η πόλη επίσης πολύ βαρετή κ πολλά φωτάκια κ ιστορίες. Tέσπα, that was 2004...
XxXoptimus_crimeXxX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Και το Hot Pursuit ήταν καλό το 2010 όπως επίσης κ το Carbon το οποίο με ξυνισε το παράξενο σύστημα drift. Αντί να κάνεις ανάποδο τιμόνι προσπαθώντας να έχεις υπο έλεγχο τον ''κώλο'' πηγαινες κανονκά με την φορά της στροφής. Επίσης, μια άποψη...το Underground 1 μου άρεσε περισσότερο απο το 2. Το 2 ναι μεν έχει περισσότερο customization κ αυτοκινητα αλλά σαν παιχνίδι είανι τεράστιο κ θες πολύ χρόνο για να τα ξεκλειδώσεις όλα. Επίσης, για να προχωρήσεις, έπρεπε να κάνεις το αμάξι τσίρκο, ώστε να ανέβεις σε αστεράκια κ να βγεις φωτο. Η πόλη επίσης πολύ βαρετή κ πολλά φωτάκια κ ιστορίες. Tέσπα, that was 2004... Τα καλύτερα χρόνια ήταν αυτά όμως.. (για εμένα πάντα)
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εγω παλι οταν ειχαν βγει τα παραπανω ελιωνα το Burnout 3. Σαν και αυτο οντως τιποτα
XxXoptimus_crimeXxX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλά αυτό το παιχνίδι ποιός μπορεί να το ξεχάσει; Από τα αγαπημένα μου games...
frozex Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Που λέτε έχω πεθυμήσει να παίξω κάποιο καλό racing game στο pc. Έχω να παίξω τέτοιου είδους παιχνίδι εδώ και δεν 5 χρόνια και θα ήθελα να μου πείτε πιο κατά τη γνώμη σας από τα πιο πρόσφατα είναι το καλύτερο. Από ότι θυμάμαι το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το Juiced 2 και πριν από αυτό κάποιο Need For Speed. Οπότε αν μπορείτε θα ήθελα κάποιο σε αυτού του είδους racing παιχνίδι. Λέω να αγοράσω το The Crew όταν το βρω σε προσφορά, αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο άλλο μέχρι τότε.
MSSB Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τσέκαρε Split Second. Για εμένα, το καλύτερο game ever στα racing! 1
hackerW32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 αναλογα τι ειδους games θες, το split second (γαματο game της disney) ειναι arcade style δες dirt showdow, flatout ultimate carnage και το next car game: wreck fest. το τελευτεο ειναι ακομα υπο αναπτηξη (εδω και κανα χρονο) αλλα παρολα αυτα για μενα άξιζε τα 15€ που εσκασα, 1
jeep13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αν δεν το 'χεις παιξει πιο παλια, δες και αυτο. Ειναι βεβαια παλιο(2005) με κακα γραφικα. [yt/] [/yt] 1
GIOVINCO Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Φιλε μην κανεις το λαθος με το the crew. Ερχεται παιχνιδαρα το μαιο, project cars, κανε υπομονη. Sent from my iPhone using Insomnia
GIOVINCO Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 δεν ειδα οτι ηθελες free road σορυ. Το the crew εχει τραγικο gameplay (για μενα). Ως αστειο. Εχε υπ'οψιν σου και το gta v. Ναι δεν ειναι racing αλλα η arcade οδηγηση του ειναι γαματη και οι online αγωνες του στα απειρα ομορφα μερη του χαρτη του απολαυση. Και θα σου παιζει και νερακι σε high-ultra. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα