Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αναζήτηση Racing Game για PC - Ασχετος με το είδος

Καλησπέρα insomniacs!

Έχω αιώνες να ασχοληθώ με racing games (από εποχής v-rally 2 για το PSX) και ψάχνω κάποιο καλό game για PC. Μου άρεσε πολύ ένα βίντεο που είδα με το forza motorsport 5 για το xbox1. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για PC? Δε με ενδιαφέρουν παιχνίδια με κλέψιμο οχημάτων, να σε κυνηγάνε μπάτσοι και τέτοια (need for speed φαση). Έχω υπόχη μου και θα δοκιμάσω το WRC 4, απλά έψαχνα κάτι λίγο πιο arcade... Any thoughts?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Eπιλογη racing game

Γεια σας,θα ηθελα τη γνωμη σας για αγορα ενος street racing  παιχνιδιου,και ενος wrc...

Nα αναφερω οτι ειμαι λατρης του nfs underground,carbon,most wanted..Oποτε θα ηθελα μια καλη προταση για αγορα ενος παιχνιδιου σαν αυτα που προανεφερα.Βλεπω και το THE CREW και φαινεται αρκετα καλο.Μου αρεσει να φτιαχνω εγω το δικο μου οχημα βημα-βημα,και οχι να τα εχω ολα ετοιμα...

Οσο για το wrc,θελω κατι ρεαλιστικο με καλα γραφικα...

Θα εκτιμουσα επισης,αν μου προτεινατε και απο που να τα αγορασω,καθως εχω λογαρισμο μονο στο steam..Ευχαριστω!

Δημοσ.

κοίτα και τη σειρά wrc

αν δεν κάνω λάθος το wrc 4 είναι το καινούριο

ρίξε μια ματιά το youtube για να δεις αν είναι αυτό που θες

τσέκαρε και το dirt 3 και το grid 2 και grid autosport

Δημοσ.

Ενδιαφέρεσαι για arcade δηλαδή. Το nfs rivals το χεις δει καθόλου; Από wrc τα dirt είναι πολύ ωραία.

Ναι για arcade.Το rivals δε μου πολυαρεσε,πιο πολυ σε hot pursuit φερνει.Εγω θελω κατι σαν το underground να φανταστεις..

κοίτα και τη σειρά wrc

αν δεν κάνω λάθος το wrc 4 είναι το καινούριο

ρίξε μια ματιά το youtube για να δεις αν είναι αυτό που θες

τσέκαρε και το dirt 3 και το grid 2 και grid autosportΩραιο το grid2 και το dirt3...το wrc4 δε μου εκανε πολυ εντυπωση..

Απο που μπορω να τα αγορασω αυτα τα παιχνιδια?

Δημοσ.

Οτι καλυτερο υπαρχει απο Wrc παιχνιδια ειναι καθαρα το Dirt.Τα Official Wrc παιχνιδια ηταν καλα μεχρι και τις εποχες του Ps2,απο τοτε και μετα τα λιγα που εχουν βγει ειναι μετριοτητες στην καλυτερη,και ουσιαστικα το Dirt ειναι η συνεχεια των παλιων γνωστων Colin MacRae παιχνιδιων απλα αλλαξανε το ονομα για προφανεις λογους.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή έχω καιρό να παίξω NFS (τελευταίο ήταν το Undercover αν θυμάμαι καλά :P ), ποιό προτείνετε από τα τελευταία; Υπάρχει τπτ άλλο σε στυλ Underground από άλλη εταιρεία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...