xatzis Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Καλησπέρα. Δεν πρόκειται να βρεις παιχνίδι με το συγκεκριμένο αμάχη... Εδώ δεν υπάρχει με το almera ή pulsar όπως λέγεται στη Ιαπωνία... Μόνο στο GT2 στο PS1 το είχε...\ Αμα έψαχνες για το primera υπάρχουν μερικά παιχνίδια.. στο psp το έχει το Gran turismo.
driftingcris Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Α.... ΟΚ Ευχαριστω... Το primera επιδη δεν εχω ιδεα ειναι κατι σαν το "μικρο αδερφακι" του nx100?
geotrian Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Θα ηθελα να μου προτεινετε παιδια κανα παιχνιδακι racing για να παιξω εγω με εναν φιλο μου στον υπολογιστη με δυο gamepads?
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 dirt 3. εχει split screen και ολα οκ. κανα need for speed.... δεν μου ερχετε αλλο.
VictoriusGS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Αυτά είναι τα καινούρια βασικά... Dirt 3 NFS shift 2 ή και παλαιότερο
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Το need for speed carbon και το hot pursuit παιζοντε split screen? Αν ναι πως γίνεται αυτό?? Θέλει να έχω xbox controller και να το βρει για να μ αφήσει να διαλέξω split screen? Γιατί δεν βρήκα επιλογή πουθενά υ.γ πήρα το θάρρος να ρωτήσω στο τόπικ σου για να μην κάνω καινούριο geotrian ελπίζω να μην σε πειράζει
geotrian Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Σας ευχαριστω παιδια....για την βοηθεια...και για το καψιμο που θα φαμε με εναν φιλο μου
Jimaraz97 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 γεια σας παιδια μπορει καποιοσ να μ πει ποιο ειναι το πιο αληθοφανες παιχνιδι με αυτοκινητα.. δλδ να μπορω να βαζω κιτ κ τετοια να μενει απο βενζινη να μπορω να το βαζω μπροστα..
Voodooman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 γεια σας παιδια μπορει καποιοσ να μ πει ποιο ειναι το πιο αληθοφανες παιχνιδι με αυτοκινητα.. δλδ να μπορω να βαζω κιτ κ τετοια να μενει απο βενζινη να μπορω να το βαζω μπροστα.. Το GTR2 σίγουρα είχε μίζα και έπρεπε να υπολογίσεις σωστά πόση βενζίνη χρειάζεσαι για τον αγώνα. Ανεφοδιασμοί, αλλαγές ελαστικών και τέτοια. Αλλά ήταν/είναι εξαιρετικά απαιτητικό όσον αφορά τη δυσκολία του.
haris013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 παιδια ξερετε καποιο καλο street racing game οπως το sfs underground 1,2most wanted κλπ? θελω να μπορεις να τα πειραζεις και εξωτερικα,οχι μονο εσωτερικα
alexhs gk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Γειά σας. Ψάχνω ένα παιχνίδι σαν το Gran Turismo αλλά όχι NFS γιατί δυστυχώς το gt δεν βγαίνει για υπολογιστή. Ευχαριστώ
biomecanoid Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αμα εχεις υπερβολικά καλο pc παιζεις emulation την version για PS2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα