Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το Turbo-X Escape τώρα που το έριξε στα 299€.

Τα χαρακτηριστικά του είναι:

11.1" (1366x768)

Ν270 1.6Ghz

1GB RAM

GMA950

160GB HDD

και έρχεται με εγκατεστημένα Windows XP Pro.

Θα σηκώνει Windows 7 Ultimate?

Αν ναι, χρειάζομαι drivers ή το hardware του θα αναγνωρίζεται εγγενώς από τα Windows 7;

Αν δεν τα σηκώνει λόγο RAM, προσθέτωντας του άλλο 1GB, θα τα σηκώνει;

Δημοσ.

θες και αερο; smooth δεν νομιζω

παντως εχω διαβασει σε φορουμ για τα eeepc asus πως με αντιστοιχο hardware τρεξαν τα 7,υπαρχουν και οδηγοι

Δημοσ.
Γιατί να μην τρέχουν smooth αφού πωλούνται netbooks με Windows 7 preinstalled;

windows 7 ultimate;

ομως γιατι ρωτας, αφου ξερεις την απαντηση;

τελος, δεν εχω εμπειρια για το ποσο καλα αποδιδουν με την 950 για να σου πω ποσο smooth θα ειναι

Δημοσ.
windows 7 ultimate;

ομως γιατι ρωτας, αφου ξερεις την απαντηση;

τελος, δεν εχω εμπειρια για το ποσο καλα αποδιδουν με την 950 για να σου πω ποσο smooth θα ειναι

Ποιά απάντηση ξέρω;

Απορία εκφράζω. Αν είσαι αρκετά εύθικτος για να απαντήσεις, μην απαντάς.

Δημοσ.

έχω το εν λόγω netbook από τα χριστούγεννα, μάλιστα πρόσφατα του έβαλα και 2gb μνήμη.

δουλεύει μια χαρά με τα χρ, είμαι πολύ ευχαριστημένος. η οθόνη (1366x768) είναι πολύ ξεκούραστη, μπορείς να δουλεύεις ώρες ατέλειωτες άνετα.

η κάρτα ασυρματου δικτύου είναι draft N, ας γραφή στο site του πλαισίου G, και η διάρκεια τις μπαταρίας είναι περίπου 4 ώρες.

η ποιότητα τον πλαστικών πάντως είναι μέτρια, ενώ τα αυτοκόλλητα για τον π***** , τα έβγαλα!

όσο για τα win 7 το σκέφτομαι και εγώ, αλλα στο internet από διαφορα comparison/benchmarks που έχω δει τα χρ φαίνεται να δουλεύουν καλύτερα (σε netbook), και δεν είμαι σίγουρος ότι συμφέρει...

---------- Προσθήκη 01-03-2010 στις 00:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 28-02-2010 στις 22:59 ----------

αν τελικός πάρεις το escape και βάλεις τα win 7, πες μας εντυπώσεις για τις διαφορες από τα χρ, σε διάρκεια μπαταρίας, απόκριση συστήματος κλπ. με ενδιαφέρει...

Δημοσ.

Το κόστος για 1GB είναι 20€, σύνολο 320€.

Βασικά θέλω να βάλω τα Windows 7 γιατί τα έχω νόμιμα και είμαι 100% ευχαριστημένος.

Πρακτικά με το λάπτοπ το πιο βαρύ multitasking που μπορώ να φανταστώ είναι πέραν του antivirus(Eset SS),

να τρέχουν:

1. Opera

2. μTorrent

3. Skype

4. Word

5. Excel

Αν είναι τόσο βαρυά τότε, μάλλον δεν θα προβώ στην αγορά του.

Δημοσ.
Ποιά απάντηση ξέρω;

Απορία εκφράζω. Αν είσαι αρκετά εύθικτος για να απαντήσεις, μην απαντάς.

δεν ειναι θεμα ευθιξιας φιλε μου, αλλα θεμα λογικης.

απαντησα μηπως μπορεσω να σε βοηθησω, ειχα καλη προθεση.

γραψε λαθος λοιπον

Δημοσ.

η ισχύς του atom n270 είναι περίπου όσο ενός pentium 4 στα 2ghz...

ενώ ο σκληρός που φοράει ο escape είναι αυτός http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301693&u=SEAGATE-MOMENTUS-5400.6-ST9160314AS-160GB-SATA2

και είναι αρκετά γρήγορος με αρκετά γρηγορη απόκριση (προσωπικά είμαι ευχαριστημένος)

πάντως τα 2gb για μένα... πρέπει να τα θεωρείς δεδομένα, αν θέλεις να δουλεύεις με messenger + πολλά internet παράθυρα + utorrent + antivirus + πολύωρη χρήση κλπ

ουφ... αυτά από μένα, τα συμπεράσματα δικά σου... :-D

Δημοσ.

Θα τρέχει μια χαρά φιλε , σε msi u100 με 2gb ram ειχα τα 7 professional και έπαιζε κυριλέ μη μασας!

Οσο για drivers δε νομιζω να δυσκολευτεις να ψάξεις γτ λογικά θα στους βρεί ολους στο windows update

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πάω άυριο στο Πλαίοιο και θα το ρωτήσω και από κοντά.

Πάντως στο net δεν έχω βρει κάτι σχετικό με εγκατασταση των 7 στο συγκεκριμένο netbook.

Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ.
Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει κάποιον υποψήφιο αγοραστή,

αλλά το Turbo X Escape είναι ακριβώς το Olevia X11A.

μπορεί, πάντως μου φαίνονται λίγο "out of reality" οι εκτιμήσεις για την διάρκεια τις μπαταρίας του Olevia X11A συγκρινόμενες με του Escape...

επίσης δεν ξέρω ποσο ενδιαφέρει αυτό το screenshot που τράβηξα από το pcwizard

Capture_047_edit.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...